2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar sizinkiler hergün kaka yapıyorlar mı??
Benimkiler iki üç günde bir yapıyorlar doktor büyüme ataklarında kaka sayısı azalır demişti. prematüre oldukları için besinin çoğunu kullanıyorlar sanırım kilo alımları onu gösteriyor

arkadaslar bebegimin bir hafta sonra ikinci ay aşıları olacak , yaptiran anneler nasil gecti? İstanbuldayim annemin gelmesi gerekir mi? eşim gece vardiyasında yalniz olacagim, ates cok oluyormu ?

Anne sütü veriyorum canım bazı günler sadece mama veriyorum 4gün sonra dün yaptı bugün yine yok doktorum normal dedi ama yinede endişeleniyorum bu sabah biraz ıkındı ağladı

arkadaslar bebegimin bir hafta sonra ikinci ay aşıları olacak , yaptiran anneler nasil gecti? İstanbuldayim annemin gelmesi gerekir mi? eşim gece vardiyasında yalniz olacagim, ates cok oluyormu ?
Benim kız düşündüğüm gibi zor geçirmedi çok şükür. İlk vurulma anında ağlama çok oldu haliyle kucağıma alıp öpüp sakinleştirmeye çalıştım. Gün içerisinde ara ara ağlamaları oldu, uykudan ağlayarak uyandı. Çok halsiz görünüyordu. Ateşi hafif yükselince birazcık calpol verdim. Sonra ellerini yüzünü yıkadım tekrar ilaç vermedim. Gece boyu takip etmek biraz yorucu oluyor uyuyamıyorsun çünkü ya yükselirse diye. Ateşi çıkmadan ilaç vermememi önerdiler, öyle yaptım. Çok ilaç vermek ateşin direnmesine ve artmasına sebep olabiliyormuş. İnşallah çok rahat geçirirsiniz

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Giremiyorum buralara, ben hem ev hem bebiş biraz sıkıntılı gidiyorum bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.. Bazen nefes bile alamıyorum gibi geliyor, evde çok bunaldım.

Sadece bi gece mi ateş oldu?

hanımlar, ben haziran annelerinden geliyorum

Bebeğim 35 günlük. bebeğimde bugün bir hal başladı. Normalde güzel şekilde emen bebeğim, bu sabahki emişlerinden beri 5-6 dk normal emiyor. Sonra kendisini mememe dayıyor tüm yüzüyle, ya da kendini geri çekiyor (ama memeyi bırakmıyor, geri atıp sonra emmeye devam ediyor), bir süre sonra da ağlıyor. Tekrar memeyi teklif ettiğimde alıyor
göğsümü sıktığımda süt geliyor, bez sayısı OK, kakasını az önce yaptı. Bağırsakları rahatken de aynısını yapıyor
5. hafta büyüme atağından mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Deneyimleyen ya da bilgisi olan var mı?

Ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum merak etmeyin siz kendi çocuklarınızı kendi doğrularınızla büyütün biz saçma sapan şeylerle büyütürüz tavsiye verebilirsiniz yargılayabilirsiniz ama kırıcı konuşmaya hakkınız yok

Memeyle savas genelde gaz, tazyikli sut yada alistigi akista sut gelmeyince oluyor deneyimledigim kadariyla. Gaz konusunda da ne kadar cikarsalar da hep daha fazlasi olabiliyor bu savas kisminda gegirtmeyi de deneyebilirsin belki cok hava yuttugundan da yapiyor olabilir

aferin sana , böyle devam. Bu kadar insanın sana söylediklerinden hiçbir şey almamışsın. Senin yaptıklarını sana madde madde yazdım kırılıyorsan demek ki yanlış bir şeyler yapmışsın. Orada yazdıklarımın hepsi senin yaptıkların. Sen böyle devam . Go girl !

Gazı geldiğinde yapıyor öyle genelde. O ata omzuna al hemen gak yapar miğde gazını çıkarır muhtemelen. Bir de süt akışı memeyi ilk aldığındaki gibi olmuyo azalıyo ondan memnun olmuyordur minnoş.

Süt tazyikli geldiğinde yapıyor benim kızım. Ya meme ağzındayken ağlıyor ya da sündürüyor çekiştiriyor, bırakıp tekrar alıyor. Kontrol ettiğimde tazyikli geldiğini görüyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…