- 4 Şubat 2025
- 289
- 460
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.661
Benimkiler iki üç günde bir yapıyorlar doktor büyüme ataklarında kaka sayısı azalır demişti. prematüre oldukları için besinin çoğunu kullanıyorlar sanırım kilo alımları onu gösteriyorKızlar sizinkiler hergün kaka yapıyorlar mı??
Anne sütü veriyorum canım bazı günler sadece mama veriyorum 4gün sonra dün yaptı bugün yine yok doktorum normal dedi ama yinede endişeleniyorum bu sabah biraz ıkındı ağladıYapıyor canım. Ama anne sütüyle beslenen bebeklerin 10gün yapmaması normalmiş. Burada bazı bebekler haftada bir yapıyor demişti anneleri ama doktorları normal demiş. Mama da veriyorsan süre daha kısa olabilir, onu bilmiyorum.
Benimkide haftada iki kere yapmaya başladı dokror 10 güne kadar normal dedi ama yinede korkuyorumBenimkiler iki üç günde bir yapıyorlar doktor büyüme ataklarında kaka sayısı azalır demişti. prematüre oldukları için besinin çoğunu kullanıyorlar sanırım kilo alımları onu gösteriyor
Pazartesi bizimde aşımız anneme şimdiden söyledim gelmesi içinarkadaslar bebegimin bir hafta sonra ikinci ay aşıları olacak , yaptiran anneler nasil gecti? İstanbuldayim annemin gelmesi gerekir mi? eşim gece vardiyasında yalniz olacagim, ates cok oluyormu ?
Bende çok korkuyorum inşallah hafif atlatırız bence sende yalnız kalmaarkadaslar bebegimin bir hafta sonra ikinci ay aşıları olacak , yaptiran anneler nasil gecti? İstanbuldayim annemin gelmesi gerekir mi? eşim gece vardiyasında yalniz olacagim, ates cok oluyormu ?
bende cagirayim o zamanBende çok korkuyorum inşallah hafif atlatırız bence sende yalnız kalma
Benim kız düşündüğüm gibi zor geçirmedi çok şükür. İlk vurulma anında ağlama çok oldu haliylearkadaslar bebegimin bir hafta sonra ikinci ay aşıları olacak , yaptiran anneler nasil gecti? İstanbuldayim annemin gelmesi gerekir mi? eşim gece vardiyasında yalniz olacagim, ates cok oluyormu ?
Sadece bi gece mi ateş oldu?Benim kız düşündüğüm gibi zor geçirmedi çok şükür. İlk vurulma anında ağlama çok oldu haliylekucağıma alıp öpüp sakinleştirmeye çalıştım. Gün içerisinde ara ara ağlamaları oldu, uykudan ağlayarak uyandı. Çok halsiz görünüyordu. Ateşi hafif yükselince birazcık calpol verdim. Sonra ellerini yüzünü yıkadım tekrar ilaç vermedim. Gece boyu takip etmek biraz yorucu oluyor uyuyamıyorsun çünkü ya yükselirse diye. Ateşi çıkmadan ilaç vermememi önerdiler, öyle yaptım. Çok ilaç vermek ateşin direnmesine ve artmasına sebep olabiliyormuş. İnşallah çok rahat geçirirsiniz
Evet canım sonrasında 37 yi hiç geçmedi diyebilirim. 37.2 - 37.3 falan olmuştu, el yüz yıkayarak devam ettim.Sadece bi gece mi ateş oldu?
İnşallah bizde kolayca atlatırız Allah korusun yavrularımızıEvet canım sonrasında 37 yi hiç geçmedi diyebilirim. 37.2 - 37.3 falan olmuştu, el yüz yıkayarak devam ettim.
Ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum merak etmeyin siz kendi çocuklarınızı kendi doğrularınızla büyütün biz saçma sapan şeylerle büyütürüz tavsiye verebilirsiniz yargılayabilirsiniz ama kırıcı konuşmaya hakkınız yokBu yorumla kendini biraz daha aklamaya çalışmışsın ama yok. @annelikyolunda4 evet emzirmeyi bırakması vs doğru değil ama muhtemelen tecrübesiz bir şeyler deniyor Dr a götürüyor. Sen defalarca kez saçma sapan şeyler yaptın 2. Çocuğun bir de. Hala ya evet çocuğumu ihmal ettim diyip kabullenip düzeltmek yerine ajitasyon yapıyorsun.
Benimki 3-4 günde 1 defa yapıyordu bugün 2 olduKızlar sizinkiler hergün kaka yapıyorlar mı??
Memeyle savas genelde gaz, tazyikli sut yada alistigi akista sut gelmeyince oluyor deneyimledigim kadariyla. Gaz konusunda da ne kadar cikarsalar da hep daha fazlasi olabiliyorhanımlar, ben haziran annelerinden geliyorum
Bebeğim 35 günlük. bebeğimde bugün bir hal başladı. Normalde güzel şekilde emen bebeğim, bu sabahki emişlerinden beri 5-6 dk normal emiyor. Sonra kendisini mememe dayıyor tüm yüzüyle, ya da kendini geri çekiyor (ama memeyi bırakmıyor, geri atıp sonra emmeye devam ediyor), bir süre sonra da ağlıyor. Tekrar memeyi teklif ettiğimde alıyor
göğsümü sıktığımda süt geliyor, bez sayısı OK, kakasını az önce yaptı. Bağırsakları rahatken de aynısını yapıyor
5. hafta büyüme atağından mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Deneyimleyen ya da bilgisi olan var mı?
aferin sana , böyle devam. Bu kadar insanın sana söylediklerinden hiçbir şey almamışsın. Senin yaptıklarını sana madde madde yazdım kırılıyorsan demek ki yanlış bir şeyler yapmışsın. Orada yazdıklarımın hepsi senin yaptıkların. Sen böyle devam . Go girl !Ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum merak etmeyin siz kendi çocuklarınızı kendi doğrularınızla büyütün biz saçma sapan şeylerle büyütürüz tavsiye verebilirsiniz yargılayabilirsiniz ama kırıcı konuşmaya hakkınız yok
Gazı geldiğinde yapıyor öyle genelde. O ata omzuna al hemen gak yapar miğde gazını çıkarır muhtemelen. Bir de süt akışı memeyi ilk aldığındaki gibi olmuyo azalıyo ondan memnun olmuyordur minnoş.hanımlar, ben haziran annelerinden geliyorum
Bebeğim 35 günlük. bebeğimde bugün bir hal başladı. Normalde güzel şekilde emen bebeğim, bu sabahki emişlerinden beri 5-6 dk normal emiyor. Sonra kendisini mememe dayıyor tüm yüzüyle, ya da kendini geri çekiyor (ama memeyi bırakmıyor, geri atıp sonra emmeye devam ediyor), bir süre sonra da ağlıyor. Tekrar memeyi teklif ettiğimde alıyor
göğsümü sıktığımda süt geliyor, bez sayısı OK, kakasını az önce yaptı. Bağırsakları rahatken de aynısını yapıyor
5. hafta büyüme atağından mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Deneyimleyen ya da bilgisi olan var mı?
Süt tazyikli geldiğinde yapıyor benim kızım. Ya meme ağzındayken ağlıyor ya da sündürüyor çekiştiriyor, bırakıp tekrar alıyor. Kontrol ettiğimde tazyikli geldiğini görüyorum genelde.hanımlar, ben haziran annelerinden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?