2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızımın burnunun tıkanık olduğunu nasıl anlarım??

Darısı başıma nasılsın bekliyorum yapmasını
Bugün hiç ağlamadan şükür arka arkaya yaptı 3. Yüz de yaptı ama biraz katı yapmıştı her zamanki gibi cıvık yapmamıştı

arkadaslar bebegimin bir hafta sonra ikinci ay aşıları olacak , yaptiran anneler nasil gecti? İstanbuldayim annemin gelmesi gerekir mi? eşim gece vardiyasında yalniz olacagim, ates cok oluyormu ?
Biz cuma yaptırdık cuma akşamı cumartesi de akşama kadar oldu sonra düzeldi 38 lerde oldu ateşi bira şurupla atlattık çok zor değildi bşrde 2 gün öncesinde 2 özel aşıda olmuştu

Bizim 11:00da başlayan gece uykumuz vardı. 3 gündür geceleri çok ağlıyor 8ci hafta atağı sanırım. Umarım biz de düzene gireriz

Benimkide 11de uyuyo 2buçuk 3 e kadar ama daha erken nasıl uyutabilirim bilmiyorum
Her gün 11de uyumaya nasıl alıştıysa erken uyumaya da alışır. Henüz kendilerini anne karnında hissetseler de onlar da rutine ayak uydurabiliyor bence. Mesela ben her uykudan önce yıkıyorum ve doğruca yatağa geçiyoruz direk uyku moduna geçmiş oluyoruz böylece. En geç 9da uyumuş oluyor. Banyo hem rahatlatıyor hem de beynine “uyku vaktim geldi” mesajı veriyor

Yatakta tek başına mı uyuyo?benimki kucağımda uykuya dalıyo sonra yatağa sakince yatırıyorum uyanıkken imkansız yatakta uyuması

Yatakta tek başına mı uyuyo?benimki kucağımda uykuya dalıyo sonra yatağa sakince yatırıyorum uyanıkken imkansız yatakta uyuması
Tam uyumadan koyuyorum ben yatağa uykuluyken. O zaman biraz mızırdanıyor ama uyuyakalıyor. Çok ağlarsa alıyorum sakinleyince tekrar koyuyorum

Benim minnoş anakucağında uyuyakalıyo bazen ordan alınca uyanıyo. Babybjörn muadili olanlardan. Ne kadar süre kalması gerekirki onda. Yani fazla kalmasının sakıncası varmıdır varsa nelerdir bilen var mı arkadaşlar

Emerken falan devamlı ememiyorlar bir de bebeğimin burnundan ses geliyor dolu olduğunu öyle anlıyorum. Her sabah biraz serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çekiyorum
Ya bunu bende yapıyordum ama ni yerde burun mukozasını bozarsınız diye okudum her gün çekmiyorum artık o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…