- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.681
Darısı başıma nasılsın bekliyorum yapmasınıBenimki 3-4 günde 1 defa yapıyordu bugün 2 oldu
Emerken falan devamlı ememiyorlar bir de bebeğimin burnundan ses geliyor dolu olduğunu öyle anlıyorum. Her sabah biraz serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çekiyorumKızımın burnunun tıkanık olduğunu nasıl anlarım??
Bugün hiç ağlamadan şükür arka arkaya yaptı 3. Yüz de yaptı ama biraz katı yapmıştı her zamanki gibi cıvık yapmamıştıKızımın burnunun tıkanık olduğunu nasıl anlarım??
Darısı başıma nasılsın bekliyorum yapmasını
Biz cuma yaptırdık cuma akşamı cumartesi de akşama kadar oldu sonra düzeldi 38 lerde oldu ateşi bira şurupla atlattık çok zor değildi bşrde 2 gün öncesinde 2 özel aşıda olmuştuarkadaslar bebegimin bir hafta sonra ikinci ay aşıları olacak , yaptiran anneler nasil gecti? İstanbuldayim annemin gelmesi gerekir mi? eşim gece vardiyasında yalniz olacagim, ates cok oluyormu ?
Bizim 11:00da başlayan gece uykumuz vardı. 3 gündür geceleri çok ağlıyor 8ci hafta atağı sanırım. Umarım biz de düzene girerizTam düzelmedi ama bir rutinimiz var. Akşam uykusuna 7:30 8:00 gibi geçer. 12-1 e kadar uyur. Sonra da 2-3 saatte bir uyanır. Gündüz yeni yeni uyumaya başladı. 10 gibi 2 saat 13 gibi 2 saat sonra da 4-6 arası kısa uykular.
Eğer bu saatlerde rutin dışı bir şey yaparsak tamamen bozuluyor uykusu . Düzeni çok seviyorlar.
Benim kızım da koyduğumda uyanıyordu artık uyurken koymuyorum. Henüz dalmadan kelebek kundak ve emzikle yatağına yatırıyorum, beyaz gürültü açıyorum hafif sallıyorum. Kendisi etrafı izleyerek dalıyor. Tabii bunlar atak dönemleri dışında. Naçizane tavsiye uzun uykuya geçerken napıyosan aynısını diğerlerinde tekrarla. Çok çektim uykudan o yüzden uzun uzun yazdım. Umarım faydası olur
Sen ondan daha çok rahatlmişindirBugün hiç ağlamadan şükür arka arkaya yaptı 3. Yüz de yaptı ama biraz katı yapmıştı her zamanki gibi cıvık yapmamıştı
Benimkide 11de uyuyo 2buçuk 3 e kadar ama daha erken nasıl uyutabilirim bilmiyorumBizim 11:00da başlayan gece uykumuz vardı. 3 gündür geceleri çok ağlıyor 8ci hafta atağı sanırım. Umarım biz de düzene gireriz
Emerken ve uyurken problem yok.. Uyanıkken sanki rahat nefes alamıyo gibi yada ben evham yaptımEmerken falan devamlı ememiyorlar bir de bebeğimin burnundan ses geliyor dolu olduğunu öyle anlıyorum. Her sabah biraz serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çekiyorum
Öyle hissediyorsan muhtemelen burnu tıkalıdır, annelik iç güdüsü. Her gün temizleyebilirsin bebişler daha rahat ediyor benceEmerken ve uyurken problem yok.. Uyanıkken sanki rahat nefes alamıyo gibi yada ben evham yaptım
Her gün 11de uyumaya nasıl alıştıysa erken uyumaya da alışır. Henüz kendilerini anne karnında hissetseler de onlar da rutine ayak uydurabiliyor bence. Mesela ben her uykudan önce yıkıyorum ve doğruca yatağa geçiyoruz direk uyku moduna geçmiş oluyoruz böylece. En geç 9da uyumuş oluyor. Banyo hem rahatlatıyor hem de beynine “uyku vaktim geldi” mesajı veriyorBenimkide 11de uyuyo 2buçuk 3 e kadar ama daha erken nasıl uyutabilirim bilmiyorum
Yatakta tek başına mı uyuyo?benimki kucağımda uykuya dalıyo sonra yatağa sakince yatırıyorum uyanıkken imkansız yatakta uyumasıHer gün 11de uyumaya nasıl alıştıysa erken uyumaya da alışır. Henüz kendilerini anne karnında hissetseler de onlar da rutine ayak uydurabiliyor bence. Mesela ben her uykudan önce yıkıyorum ve doğruca yatağa geçiyoruz direk uyku moduna geçmiş oluyoruz böylece. En geç 9da uyumuş oluyor. Banyo hem rahatlatıyor hem de beynine “uyku vaktim geldi” mesajı veriyor
Doktora sorduğumda gerek yok dedi sen ne zaman başladın temizlemeye?Öyle hissediyorsan muhtemelen burnu tıkalıdır, annelik iç güdüsü. Her gün temizleyebilirsin bebişler daha rahat ediyor bence
Hayır tabi memede uyuyor bende yatağa bırakıyorum gece neyse ki yatakta uyuyor gündüz çoğu zaman memedeYatakta tek başına mı uyuyo?benimki kucağımda uykuya dalıyo sonra yatağa sakince yatırıyorum uyanıkken imkansız yatakta uyuması
Tam uyumadan koyuyorum ben yatağa uykuluyken. O zaman biraz mızırdanıyor ama uyuyakalıyor. Çok ağlarsa alıyorum sakinleyince tekrar koyuyorumYatakta tek başına mı uyuyo?benimki kucağımda uykuya dalıyo sonra yatağa sakince yatırıyorum uyanıkken imkansız yatakta uyuması
40.gününde falandıDoktora sorduğumda gerek yok dedi sen ne zaman başladın temizlemeye?
Benimkide öyle mesela şimdi yatağında uyuyo ama gece uykusuna saat 11de dalıyoHayır tabi memede uyuyor bende yatağa bırakıyorum gece neyse ki yatakta uyuyor gündüz çoğu zaman memede
Aynen valla gözüm hep altındaydı yaptı mı yapacak mı diye 3 kere şaşırttı beni bugünSen ondan daha çok rahatlmişindir
Ya bunu bende yapıyordum ama ni yerde burun mukozasını bozarsınız diye okudum her gün çekmiyorum artık o yüzdenEmerken falan devamlı ememiyorlar bir de bebeğimin burnundan ses geliyor dolu olduğunu öyle anlıyorum. Her sabah biraz serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çekiyorum
Valla benim oğlan her sabah burnu dolu uyanıyor. Öyle durması daha konforsuzYa bunu bende yapıyordum ama ni yerde burun mukozasını bozarsınız diye okudum her gün çekmiyorum artık o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?