2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kizlar menenjit ve rota ayni anda agir geldi benimkine. Menenjitte ozellikle bexero cok ates yapabiliyormus aklinizda olsun. Bir anda cikiyor hic yavas yavas da degil
Canim nasil dusurdun atesini? Bexero yu doktor mu onerdi? Birkac tane daha var sanirim dimi? Ne kadar odedin bir de asi icin? En iyisi bu mu sence?

Kizlarr menenjit asisi kac para olmus? Yaptirdiniz mi? Gunler nasil gecti. Yazdiysaniz buraya kusura bakmayin gormedim ve tekrar yazdirmis olucam size( sevgiler bebisleree

Canim nasil dusurdun atesini? Bexero yu doktor mu onerdi? Birkac tane daha var sanirim dimi? Ne kadar odedin bir de asi icin? En iyisi bu mu sence?
Bexero ve nimenrix aynı anda ikisinden de birer doz olarak uygulanıyor. Bazı doktorlar 1 ay arayla isteyebiliyormuş sanırım biz ikisini de aynı anda yaptırdık. Biraz ateş ve fazlaca huzursuzluk yaptı. Calpol verdim. 2.ay aşılarından daha fazla etkiledi bizi etkisi 1 gece sürdü. İki aşıya toplam 5 bin lira ödedim.

Canım çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı I Gerçekten insan her şeyi kafasına takıyor bu dönemde. Umarım bizimki de sadece genetik olarak büyüktür özel hastahanede doç. Dr götürüyorum inan

Canim rica ederim doktorun her turlu ihtimali goze almak istemistir. Ben biraz baktim da ayda 2 cm buyumesi normalmis 3cm buyurse cok fazla diye degerlendiriliyomus. Senin de bu bilgiye gore normal oluyor. Bebekte gelisim eksikligi iste gulmeme, surekli yere bakma ileri bakamama, huzursuzluk,bulanti kusma vs gozlemleniyomus ileri durumlarda. Sende allaha sukur bir sey yok. Premature bebeklerinde bingildagi daha buyuk oluyomus ve gec kapaniyomus. Bence panik yapmadan baska bir doktora git bakalim hicbir sey de soyleme ne diyicek

çokkkk teşekkür ederim detaylı bilgi aktarımın için abim de doktor benim sonuçları gösterdim sadece takip amaçlı olacaktır endişelenme bebek oldukları için her gelişimi takip etmek istiyorlar nörolog muayenesi iyi olur dedi randevu aldım profesör Dr a yarın götürücem inşallah güzel haberler alırım

Kızlar biz dün rota aşısı olduk ilk saatler halsizlik huzursuzluk yaptı ancak onun dışında şükürler olsun ateş vs yapmadı her saat başı kontrol edip 2 saatte bir de besledim menenjit biz 5. Ayda olacağız doktorumuz öyle dedi sizde de bunu tavsiye eden oldu mu

Bizede rota 3. Ayda olduk menenjit 5. Ayda olacağız

Bizimki uyanık olunca etmeyim diyor ama bu ara sol göğsümle bildiğin kavga ediyor sağa alınca susuyor süt mü azaldı anlamadım
Olabilir belki benim de sağ göğsümü çok istemiyor sağım yaaptım orası daha az ben de hep zorla da olsa ilk sağ taraftan emziriyorum sonra da sağım yapıyorum ki artsın. Bol su içiyorum zaten artması için

Benim de öyle oldu o zaman ben en çok solu emziriyorum halbuki ama ben sağım hiç yapmadım ama kendiliğinden akıyor diye sütte vardır diye düşünüyordum

Kızlar biz ilk hafta hariç hiç biberon kullanmadık fakat çarşambadan beri her memeye gelişinde çığlık çığlığa ağlıyor emmek istemiyor resmen. Bu neden olabilir bi çözümü olan var mı Allah aşkına yardım etsin onunla birlikte bende ağlıyorum

Farklı pozisyonlarda emzirmeyi denedin mi? Duşta, ayakta emzirmek gibi mesela. Bazen bebeğim de memede ağlıyor ayakta emziriyorum

Benimki de sol memede öyle ya Bi çekip Bi bırakıyor ayaklarıyla tekmeliyor beni kendi kafasına vuruyor bende anlam veremedim bu duruma sağa geçince susuyor sağım yapıyorsan biberon dene Bi o da zor olur ama senin için

Kizlar uyaniklik sureleri uzadi ya, kitap okumak istiyorum. Anlamasa da en azindan guzel seyler duysun bosbos konusuyorum seni seviyorum soyle tatlisin boyle guzelsin:) kitap oneriniz var mi? Ingilizce de olur turkce de

Ona hiç bulaşmak istemiyorum şu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…