- 24 Eylül 2024
- 738
- 1.018
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.181
Selcuk Sirin’in siyah beyaz resimli kitaplari var, o resimleri gosterip ben konusuyorum. Hosuna gidiyor. Onun disinda turkiye is bankasi yayinlarinin kitaplari guzel ama sanki biraz fazla olabilir henuz. Ben konusucak bi se bulamayinca okuyorum arada yine deKizlar uyaniklik sureleri uzadi ya, kitap okumak istiyorum. Anlamasa da en azindan guzel seyler duysun bosbos konusuyorum seni seviyorum soyle tatlisin boyle guzelsin:) kitap oneriniz var mi? Ingilizce de olur turkce de
Evet dimi? Cocuk rahatladi resmen. Sizinkinin de kilo almasi iyi miiBende onu kullanıyorum birkaç mama sonrası cidden çok iyi geldii bu mama
Ilk 6 ay doktorum surup onermiyor diye fitil vermisti ancak fitil 37.8 e kadar dusurunce surup verdim iki sefer acikcasi surup dusurdu sadece. Cocugu silip bez falan yerlestirdim eklemlere ama fayda etmedi. 34 derece banyo da fayda etmedi. Bexeroyu doktor onerdi, bu asilarin belli zamanlari var. Bexero disinda bir de nimerix falan var galiba ama hepsinin baslangici ve asi takvimi farkli. Doktorum 3.ayda baslatmak istedigi icin muhtemelen bunu kullandi. Sgk gecmeyen ozel hastanede rota ve menenjit icin toplam 4 kusur bir sey odedik valla tam tutari hatirlayamadim simdi. En iyisi olarak bilemiyorum cunku hepsi b tipi meningokok icin koruyor. Ben erken yapilmasini istedim doktor da zaten erken basliyormus ki iyi de oldu cunku bende ucuk cikti korkusu yasadim. O anda aklima en azindan bi doz menenjit olmasi iyi oldu diye geldiCanim nasil dusurdun atesini? Bexero yu doktor mu onerdi? Birkac tane daha var sanirim dimi? Ne kadar odedin bir de asi icin? En iyisi bu mu sence?
3. Maması oğlumun kabız problemi sebebiyle değiştirip denedik. açıkcası hepsinde kilo alımı iyiydi ama bunda kaka yapmaya başladı gaz sorunu olmadı birde içeriği markaların standart mamalarına göre daha iyi zaten heryerde bulunmuyor,standart bir mama değil oyüzden bende memnunumEvet dimi? Cocuk rahatladi resmen. Sizinkinin de kilo almasi iyi mii
Ben abisine okurken yanımda tutuyorum o da dinliyo dikkatle. Ona da ebebekten ilk masallarım serisi var 1. Si ile başladım yavaştan. Büyük oğluma da bu dönemlerde başlamıştım aynı seri ile şimdi 3buçuk yaşında ve kitapları çok seviyor. Bu arada telefon ve televizyon açmadım 3 yaşına kadar şimdi de ara ara kontollü açıyorum ama hala kitap favorisiKizlar uyaniklik sureleri uzadi ya, kitap okumak istiyorum. Anlamasa da en azindan guzel seyler duysun bosbos konusuyorum seni seviyorum soyle tatlisin boyle guzelsin:) kitap oneriniz var mi? Ingilizce de olur turkce de
Sendende razı olsun hiç bakamadım yeni gördüm ben yastığa mama içirir gibi kucağımda yatırıyorum. Serum fizyolojik damlatıp çok kısa bekliyorum sonra çekiyorum, çok ağlarsa kaldırıyorum, taksa kaldıramıyorum, ztn çok sıkmadığımdan bşy olmuyor ağlarken bile çıkıyor bir kısmıYan yatırıp burnuna sıklıktan sonra hemen kaldırayım mı Allah razı olsun yazdığın için
Aynen bizim 2 gündür mahvolduk. Kucaktan inmiyordu ztn şimdide kucakta ama ayakta durup gezecek kollarım koptu gündüz uykusu süresi azaldı, sebepsiz ağlamalar ve iştah azalması var zorla doyuruyorumKızlar z3. Ay güncellemeleri geldimii2 gündür tüm düzenimiz bozuldu yeni yeni gelişmeler 1 günde nasıl bukadar değişiyorlar hayret ediyorum
Ayy evet kucakta geziyor bi sağa bi sola dönüyor algısı açıldıı kucakta oturmak istemiyor oturursa arkadan yastık deseniyle kavga ediyorAynen bizim 2 gündür mahvolduk. Kucaktan inmiyordu ztn şimdide kucakta ama ayakta durup gezecek kollarım koptu gündüz uykusu süresi azaldı, sebepsiz ağlamalar ve iştah azalması var zorla doyuruyorum
Allah kolaylık versin hepimize kesin atak dönemiAyy evet kucakta geziyor bi sağa bi sola dönüyor algısı açıldıı kucakta oturmak istemiyor oturursa arkadan yastık deseniyle kavga ediyorellerinee bakarak ağzına götürmeye başladı önceden bilinçsiz götürürdü,öğle uykuları azaldıı ağlayarak uyanıyor,sebebsiz ağlıyorr bugün 4. Gün kendime iyi şanslar diliyorum
Çok şükür gözünüz aydınKızlar hastaneden yeni çıktım eeg temiz dedi doktor biz evde saatlik eeg çektirdik doktorun yönlendirmesiyle çok şükür bı sıkıntı yok dedi Rabbime emanet ediyorum bebeğimi gebeliğimi öğrendim günden beri hep ona emanet ettim sağ saglim büyüsün yavrularımız
Benimki çekmeme izin vermiyo hemen ağlıyor.. serum fizyolojik koyduğumdada ağlıyor korkudan mı canı mı acıyoSendende razı olsun hiç bakamadım yeni gördüm ben yastığa mama içirir gibi kucağımda yatırıyorum. Serum fizyolojik damlatıp çok kısa bekliyorum sonra çekiyorum, çok ağlarsa kaldırıyorum, taksa kaldıramıyorum, ztn çok sıkmadığımdan bşy olmuyor ağlarken bile çıkıyor bir kısmı
Gözün aydın canımKızlar hastaneden yeni çıktım eeg temiz dedi doktor biz evde saatlik eeg çektirdik doktorun yönlendirmesiyle çok şükür bı sıkıntı yok dedi Rabbime emanet ediyorum bebeğimi gebeliğimi öğrendim günden beri hep ona emanet ettim sağ saglim büyüsün yavrularımız
Hepsi öyle ellerini başını hafif tutarak temizliyorum canı acımaz korkuyor yada rahatsız oluyor olabilirlerBenimki çekmeme izin vermiyo hemen ağlıyor.. serum fizyolojik koyduğumdada ağlıyor korkudan mı canı mı acıyo
Oturuyor mu erken değil mi canımAyy evet kucakta geziyor bi sağa bi sola dönüyor algısı açıldıı kucakta oturmak istemiyor oturursa arkadan yastık deseniyle kavga ediyorellerinee bakarak ağzına götürmeye başladı önceden bilinçsiz götürürdü,öğle uykuları azaldıı ağlayarak uyanıyor,sebebsiz ağlıyorr bugün 4. Gün kendime iyi şanslar diliyorum
Canım biraz yanlış yazmışım.düzelteyim:) kucağımdayken hep gezmek istiyor ,kucağımdayken benim oturmamı istemiyor oturursam huysuzlanıyor:) kronolojik olarak 4 aylık canım ,1 ay erken doğduğu için gelişimi düzeltilmiş yaşa göre değerlendiriliyor yani 3 aylık değerlendiriyoruz ,atak haftalarıda o şekilde ilerler dedi doktorumuz cidden o şekilde oluyor . Bu arada oturma konusunda doktor bana canlı destekle oturabilir kısa kısa dedi ama bana erken geldii bekliyorum biraz daha.Oturuyor mu erken değil mi canımsenin 4 ay gözüküyor ama
Hımm şimdi anladım canım bende nasıl oturabilir ki diye düşündümCanım biraz yanlış yazmışım.düzelteyim:) kucağımdayken hep gezmek istiyor ,kucağımdayken benim oturmamı istemiyor oturursam huysuzlanıyor:) kronolojik olarak 4 aylık canım ,1 ay erken doğduğu için gelişimi düzeltilmiş yaşa göre değerlendiriliyor yani 3 aylık değerlendiriyoruz ,atak haftalarıda o şekilde ilerler dedi doktorumuz cidden o şekilde oluyor . Bu arada oturma konusunda doktor bana canlı destekle oturabilir kısa kısa dedi ama bana erken geldii bekliyorum biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?