2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kizlar uyaniklik sureleri uzadi ya, kitap okumak istiyorum. Anlamasa da en azindan guzel seyler duysun bosbos konusuyorum seni seviyorum soyle tatlisin boyle guzelsin:) kitap oneriniz var mi? Ingilizce de olur turkce de
Selcuk Sirin’in siyah beyaz resimli kitaplari var, o resimleri gosterip ben konusuyorum. Hosuna gidiyor. Onun disinda turkiye is bankasi yayinlarinin kitaplari guzel ama sanki biraz fazla olabilir henuz. Ben konusucak bi se bulamayinca okuyorum arada yine de

Ne yapmam dediysem yaptim annelik boyle birseymi galiba

Eklentiler

• 17543049952378340804327178451764.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 89
Canim nasil dusurdun atesini? Bexero yu doktor mu onerdi? Birkac tane daha var sanirim dimi? Ne kadar odedin bir de asi icin? En iyisi bu mu sence?
Ilk 6 ay doktorum surup onermiyor diye fitil vermisti ancak fitil 37.8 e kadar dusurunce surup verdim iki sefer acikcasi surup dusurdu sadece. Cocugu silip bez falan yerlestirdim eklemlere ama fayda etmedi. 34 derece banyo da fayda etmedi. Bexeroyu doktor onerdi, bu asilarin belli zamanlari var. Bexero disinda bir de nimerix falan var galiba ama hepsinin baslangici ve asi takvimi farkli. Doktorum 3.ayda baslatmak istedigi icin muhtemelen bunu kullandi. Sgk gecmeyen ozel hastanede rota ve menenjit icin toplam 4 kusur bir sey odedik valla tam tutari hatirlayamadim simdi. En iyisi olarak bilemiyorum cunku hepsi b tipi meningokok icin koruyor. Ben erken yapilmasini istedim doktor da zaten erken basliyormus ki iyi de oldu cunku bende ucuk cikti korkusu yasadim. O anda aklima en azindan bi doz menenjit olmasi iyi oldu diye geldi doktoruna guveniyorsan tamamen ona birak secimi ama rotayla beraber olacaksa konus 1 hafta ara koymana izin verirse bence koy. 3 aylik cocuk icin 38.3 bence yuksek bir ates oldu

Evet dimi? Cocuk rahatladi resmen. Sizinkinin de kilo almasi iyi mii
3. Maması oğlumun kabız problemi sebebiyle değiştirip denedik. açıkcası hepsinde kilo alımı iyiydi ama bunda kaka yapmaya başladı gaz sorunu olmadı birde içeriği markaların standart mamalarına göre daha iyi zaten heryerde bulunmuyor,standart bir mama değil oyüzden bende memnunum

Kızlar z3. Ay güncellemeleri geldimii 2 gündür tüm düzenimiz bozuldu yeni yeni gelişmeler 1 günde nasıl bukadar değişiyorlar hayret ediyorum

Kizlar uyaniklik sureleri uzadi ya, kitap okumak istiyorum. Anlamasa da en azindan guzel seyler duysun bosbos konusuyorum seni seviyorum soyle tatlisin boyle guzelsin:) kitap oneriniz var mi? Ingilizce de olur turkce de
Ben abisine okurken yanımda tutuyorum o da dinliyo dikkatle. Ona da ebebekten ilk masallarım serisi var 1. Si ile başladım yavaştan. Büyük oğluma da bu dönemlerde başlamıştım aynı seri ile şimdi 3buçuk yaşında ve kitapları çok seviyor. Bu arada telefon ve televizyon açmadım 3 yaşına kadar şimdi de ara ara kontollü açıyorum ama hala kitap favorisi

Yan yatırıp burnuna sıklıktan sonra hemen kaldırayım mı Allah razı olsun yazdığın için
Sendende razı olsun hiç bakamadım yeni gördüm ben yastığa mama içirir gibi kucağımda yatırıyorum. Serum fizyolojik damlatıp çok kısa bekliyorum sonra çekiyorum, çok ağlarsa kaldırıyorum, taksa kaldıramıyorum, ztn çok sıkmadığımdan bşy olmuyor ağlarken bile çıkıyor bir kısmı

Kızlar z3. Ay güncellemeleri geldimii 2 gündür tüm düzenimiz bozuldu yeni yeni gelişmeler 1 günde nasıl bukadar değişiyorlar hayret ediyorum
Aynen bizim 2 gündür mahvolduk. Kucaktan inmiyordu ztn şimdide kucakta ama ayakta durup gezecek kollarım koptu gündüz uykusu süresi azaldı, sebepsiz ağlamalar ve iştah azalması var zorla doyuruyorum

Aynen bizim 2 gündür mahvolduk. Kucaktan inmiyordu ztn şimdide kucakta ama ayakta durup gezecek kollarım koptu gündüz uykusu süresi azaldı, sebepsiz ağlamalar ve iştah azalması var zorla doyuruyorum
Ayy evet kucakta geziyor bi sağa bi sola dönüyor algısı açıldıı kucakta oturmak istemiyor oturursa arkadan yastık deseniyle kavga ediyor ellerinee bakarak ağzına götürmeye başladı önceden bilinçsiz götürürdü,öğle uykuları azaldıı ağlayarak uyanıyor,sebebsiz ağlıyorr bugün 4. Gün kendime iyi şanslar diliyorum

Allah kolaylık versin hepimize kesin atak dönemi

Kızlar hastaneden yeni çıktım eeg temiz dedi doktor biz evde saatlik eeg çektirdik doktorun yönlendirmesiyle çok şükür bı sıkıntı yok dedi Rabbime emanet ediyorum bebeğimi gebeliğimi öğrendim günden beri hep ona emanet ettim sağ saglim büyüsün yavrularımız

Çok şükür gözünüz aydın

Benimki çekmeme izin vermiyo hemen ağlıyor.. serum fizyolojik koyduğumdada ağlıyor korkudan mı canı mı acıyo

Gözün aydın canım

Oturuyor mu erken değil mi canım senin 4 ay gözüküyor ama

Oturuyor mu erken değil mi canım senin 4 ay gözüküyor ama
Canım biraz yanlış yazmışım.düzelteyim:) kucağımdayken hep gezmek istiyor ,kucağımdayken benim oturmamı istemiyor oturursam huysuzlanıyor:) kronolojik olarak 4 aylık canım ,1 ay erken doğduğu için gelişimi düzeltilmiş yaşa göre değerlendiriliyor yani 3 aylık değerlendiriyoruz ,atak haftalarıda o şekilde ilerler dedi doktorumuz cidden o şekilde oluyor . Bu arada oturma konusunda doktor bana canlı destekle oturabilir kısa kısa dedi ama bana erken geldii bekliyorum biraz daha.

Hımm şimdi anladım canım bende nasıl oturabilir ki diye düşündüm herkes farklı uygulamalar yapıyor ama küçük benim binada da aramızda 2 hafta var erken doğum yaptı komşum o kucağında oturtuyor misal ben oturtmuyorum 5-6 ay gibi başlarım biraz daha kemik gelişimi otursun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…