2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benimde farklı sıkıntılarımız var nörolojiye gidiyoruz eeg çekildi sonuç göstereceğiz gittiğimde bunu da bir sorayim şimdi bunada takıldım

Takılmayın lütfen tabi sorun ama başını tutabiliyorsa sorun olmaz hem bakıyorlardır baş çevresi gelişimine
moro refleksi devam ediyordu değil mi

Evet dik tutmaktan bahsediyorum maşallah
Bizim henüz tam tutamıyor bir kaç sn tutuyor geri bırakıyor..
Baş çevresi biraz hızlı büyüme gösterdi nöroloji Dr göstereceğim
Banada normal geldi çünkü bizimki baş çevresi 32 doğdu 1 ay erken doğduğu için.şuan tam 90 günlük değerlendiriliyor,düzeltilmiş yaşı dikkate alıyorlar baş çevresi 40 cm şuan hatta persentil tablosunda küçük bile doktor yapısal birşey ,normal sınır içerisinde dedi.

Takılmayın lütfen tabi sorun ama başını tutabiliyorsa sorun olmaz hem bakıyorlardır baş çevresi gelişimine
moro refleksi devam ediyordu değil mi
Yani aslında o dediğim refleksi artık yapmıyor geçti gibi uykusunda saniyelik ayaklarinda titremede oluyor bişey çıkmasın diye çok dua ediyorum rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın

Yani aslında o dediğim refleksi artık yapmıyor geçti gibi uykusunda saniyelik ayaklarinda titremede oluyor bişey çıkmasın diye çok dua ediyorum rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın
Canım neden sonuçlar bukadar geç biz aynı gün muayene sonrası çektirip doktor sonuçları inceledi bende eeg çektirmiştim oğlum korkuyor ve moro devam ediyor diye

Benimde erken doğdu 37+0 da
Şuan tam 96 günlük ama başının büyük olduğunu söyledi doktorumuz
Bıngıldağı da hafif genişmiş o nedenle takip istiyor

Sonuç mu bekliyorsunuz yoksa tekrar mı çekilecek
Ayyy allahım doğmuş doğacak tüm çocukları korusun gerçekten çok zor beklemek hele içinde kuşku varken çok haklısınız

Canım neden sonuçlar bukadar geç biz aynı gün muayene sonrası çektirip doktor sonuçları inceledi bende eeg çektirmiştim oğlum korkuyor ve moro devam ediyor diye
Canım biz eeg yi evde bir saatlik kendi uykusunda çektirdik tekrardan randevu aldık işte sonuçları gösterlim diye salı günü gidicez işte

Tabi bebeğin kız ise üst sınıra yakın olabilir 3 aylıkta kız çoçukta 41.9 üst sınır, benim oğlum var
I isimsizbayan

Son düzenleme:
Sonuç mu bekliyorsunuz yoksa tekrar mı çekilecek
Ayyy allahım doğmuş doğacak tüm çocukları korusun gerçekten çok zor beklemek hele içinde kuşku varken çok haklısınız
Analık delilik derler ya doğruymuş 8 yaşında bir kızım var yarık duda doğmuştu onda bile bukadar üzülmedim günlerim çok kötü geçiyor rabbim korusun evlatlarımızı

Anladım canım çok geçmiş olsun doktora sormak lazım her gören su ver diye darlıyor bunaldım artık

Kızlar bebişleriniz baş tutmaya başladı mı
Bizimki çoktan beri tutuyor da 2 defa sağlık ocağına gittim ikisinde de baş çevresini de ölçmedi bıngıldağına da bakmadı kaç gün sonra aklıma düşüp geri unutuyorum bu unutkanlık beni mahvedecek

Kızlar hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz? Sab simplex kullanan vardı sanki memnun musunuz

benim bebeğim kucağımda başını dik tutuyor fakat doktor ellerinden tutup kaldırdığında başı geriye düşüyor.. Bol bol tummy time yaptiriyoruz.. Çok korkuyorum , doktor takip istedi 2 ay 10 günlük..

Ayy not alarak ilerlesen ben Dr gidenee kadar hep öyle yapıyorum çünkü unutulabiliyor
Doğumda ve sonrasında kullanılması için b12 takviyesi verdiler mi
Ben iğne kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…