- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.281
Banada öyle dedi ama ek korunma yöntemi kullan dedi mi siz 40 .gun mu basladinizBen adet olmadan başladım canım doktorum bişey demedi ama sen yinede kendi doktoruna sor istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada öyle dedi ama ek korunma yöntemi kullan dedi mi siz 40 .gun mu basladinizBen adet olmadan başladım canım doktorum bişey demedi ama sen yinede kendi doktoruna sor istersen
Kontrolde sorayım ben deTetagil diş granülü önerdi bize dr huzursuz anında baslayacagım tamamen bitkisel
30 temmuzda yaptırdık, rotayı 2.ayda yaptırmıştıkMenenjit aşısı yaptıran var mı ben bugün yaptırdım cuma da rota aşısı yaptırdım
Canım ateş durumundan bilgi verirmisin inşalalh hiç olmazdaMenenjit aşısı yaptıran var mı ben bugün yaptırdım cuma da rota aşısı yaptırdım
Hee bugün ikisini de yaptırdık.Menenjit aşısı yaptıran var mı ben bugün yaptırdım cuma da rota aşısı yaptırdım
10:30 yaptırdım sabah aksam üzeri 19:00 civarı 37.2 oldu maksimum ama yuksek bi ates olmamasına rağmen cok halsizlesti ben de yarım fitil attım hep kucagımda kalmak istedi daha yeni uykuya daldıCanım ateş durumundan bilgi verirmisin inşalalh hiç olmazda![]()
Allah iyiliğini versin10:30 yaptırdım sabah aksam üzeri 19:00 civarı 37.2 oldu maksimum ama yuksek bi ates olmamasına rağmen cok halsizlesti ben de yarım fitil attım hep kucagımda kalmak istedi daha yeni uykuya daldı![]()
Fitil de parasetamol içeriyor tamamen rektal olarak kullanılıyor agızdan baska bir tat almayı önlemek içinAllah iyiliğini versinfitil ney bunu hiç bilmiyorum ben
bizim menenjit ilk doz 5. Ayda biraz tedirginim ateşten dolayı
Teşekkür ederimFitil de parasetamol içeriyor tamamen rektal olarak kullanılıyor agızdan baska bir tat almayı önlemek için
Benim adet kanamam fazla geldiği için taktırdım canım, sadece hapa güvenme sen tabiki kendinizde korunun yada spiral taktırabilirsin. Ben doğumdan 3 ay sonra başladım canımBanada öyle dedi ama ek korunma yöntemi kullan dedi mi siz 40 .gun mu basladiniz
Benimde dondiricida ayni senin gbi bol miktarda sut var ilk 1 ay ciddi sut uretimi vardi hem emzirio hem buzluga atiyirdum smdi 2 bck ayligiz emmeyi neredeyse biraktik sayilir cbku sut yok cekildi sagmaya calisiyorum 20 cc anca geliyor doktodumda kesiliyor dedi mama tam gaz devam gunde 200 cc kadar anne sutu veriyorum hep 100 cc atmistim buzluga cikartiyorum bir gun onceden nor.al dolap kismima koyuyorum vermeden 15 dk once disari cikartiyorum verecegim zamanda benmari usulu biraz isitiyorum severek iciyor lakinnn sut isindigi icin degisk bir koku ve tat oluyor evet bnde yasadm onu ama benim kizim iciyor teyzesi gece vermeyi dene gece genelde ne bulurlarsa goturuyorlarNasıl cozdureyim ben tadına baktım da ben kusuyordum çocuklar nasıl içsin bunu![]()
1 ay önce emmeyi bıraktı sadece mamaKızşar selam hepiniz emziriyor musunuz aranızda sadece mamaya dönen var mı bisey sorcam
Benim de 1.5 ay oldu bırakalı sağ göğsümden kahverengi akıntı geliyor her gün sertlik ve dokununca üstüne yatınca acı da oluyo sizde böyle bisey oldu mu hiç1 ay önce emmeyi bıraktı sadece mama
Yok hayır bende olmadı hala sıkınca süt geliyorr emmediği için azaldı sadeceBenim de 1.5 ay oldu bırakalı sağ göğsümden kahverengi akıntı geliyor her gün sertlik ve dokununca üstüne yatınca acı da oluyo sizde böyle bisey oldu mu hiç
Bilemedim canım inşallah içerlerİki farklı zamanın sütlerini denedim farklı marka poşetlerdi hatta akşam tekrar deneyeceğim çıkarttım dolabın normal gözüne bakalım
Rota 2. Ay ysptırdık bexero da dünMenenjit aşısı yaptıran var mı ben bugün yaptırdım cuma da rota aşısı yaptırdım
Ateş oldumu canım menenjitteBilemedim canım inşallah içerler
Rota 2. Ay ysptırdık bexero da dün
Evet canım biraz oldu calpol verdik ama huzursuzluğumuz çoktu bi de atak dönemine denk geldi yatağa girmek istemedi kucakta uyuttum hep. Ama bugün iyiydi bi sıkıntı olmadıAteş oldumu canım menenjitte