2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Evet canım biraz oldu calpol verdik ama huzursuzluğumuz çoktu bi de atak dönemine denk geldi yatağa girmek istemedi kucakta uyuttum hep. Ama bugün iyiydi bi sıkıntı olmadı
Nekadar yükseldi, bizim rutin aşılarda 37.7 ye kadar ateş oluyor ilaç vermiyorum menenjitten biraz korkuyorum

Kizlar biz hiç bir aşıyı yaptırmadık bizim bir hastane durumu olmuştu doktor aşı için bekletti sonrada vakti geçmiş 3. Aydan sonra ppd testi olmadan yapilanazmis oda zor bı test olduğu için eşim direk red imzalamış çok tedirginim varya bir sonraki aşıları yapılsa koruma olurmu acaba

Ben bilmiyorum ama tam doz uygulaması olmadan koruma olmaz bence

Aile saglıgı merkezine gitseydniz keske

Nekadar yükseldi, bizim rutin aşılarda 37.7 ye kadar ateş oluyor ilaç vermiyorum menenjitten biraz korkuyorum
Diğer aşılarda bizim hiç çıkmamıştı ama menenjitte 38e yaklaşınca 37.9 oldu ben calpol verdim çünkü huzursuzluğu da arttı. Bi de sürekli kucak istiyordu ateşi daha çok çıkıyordu. O yüzden 38i geçmesini beklemedim ben
Canım doktorumla konuş sen en iyi o yol gösterir şuan sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…