- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.361
Canim bunu doktor kendi belirti gorup mu istedi yoksa premature bebeklerde zorunlu mu? Musait ildufunda anlatabilir misinDesteksiz mecbur benimki canım, prematüre olduğu için kimseyle temas ettirmedik, şimdi de bağışıklık testi düşük çıktı daha çok dikkat edecez. En baştan beri eşimle ben bakıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Oooyyy buuu nee masallahhhhhhhGuzel anneler rota ve menenjit asisi yaptirablar hangi markalari ne fiyata yaptrdiniz acabateyzelerimizi ve kardeslerimizi cok opuyoruz
Amin canım, sizin işiniz daha zorDesteksiz mecbur benimki canım, prematüre olduğu için kimseyle temas ettirmedik, şimdi de bağışıklık testi düşük çıktı daha çok dikkat edecez. En baştan beri eşimle ben bakıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Biz de sigorta yaptırdık acaba sigorta aşıları karşılıyor mu? Tamamlayıcı yaptırdık biz acibademinCanim bunu doktor kendi belirti gorup mu istedi yoksa premature bebeklerde zorunlu mu? Musait ildufunda anlatabilir misin
Oooyyy buuu nee masallahhhhhhhcanim rota tek bir tane var diye biliyorum ve sekerli agizdan yapiyolar boyle emer gibi yiyor hoslarina bile gidiyor. Menenjit de sonu xle bitendi:) bir a grubundan bir de b grubundan 2 doz bacaklara yapti. 3 bin lira odedim sigortadan sonra kalan olarak. Bir de sana tavsiyem asidan 2-3 saat sonra atesi cikmadan calpol vermen cunku menenjitten sonra kesin cikiyor yani cikcak mi acaba bekliyim mi falan tereddut etme
Benim de cok dökülüyor emzirme dönemi için olan vitaminlerden kullanınca biraz azaldi sankiKizlar asirii sacim dokuluyo ya
benim hepsini olmasada birazini karsiladi. Bazi sigortalar karsilamiyor dedi ordaki kiz. Acibademin sigortasi mi var? Bizimki Orda dogdu oyle olunca badem bebek oluyor galiba %30 indirimi oluyor 18 yasina kadar. O indirimler asida gecerli mi bilmiyirum ama ://Biz de sigorta yaptırdık acaba sigorta aşıları karşılıyor mu? Tamamlayıcı yaptırdık biz acibademin
Aynen öyle canım dışarı ilgisini çekiyor artık temiz havada yoruyor biraz herhaldeBebekler dışarda uyuyor gerçekten her sese rağmen . Bizimki de uykusu gelince ağlıyor bi fasıl sonra uyuyor :)
Nornal annesi bizimde degisiyor tesekkur ederizYa maşallah nasıl göz rengi o öylebizimki de ela olacak gibi ama bakalım henüz belli bısey yok bazen siyah bazen kahve bazen yeşil görünüyor giydiği kıyafete göre değişiyor göz rengi bu normal mi
Tesekkur ederim csnim bilgilendirme icinEvet canım öyle bir de reflü yatağında yatıyor benim oğlum kafasını kaldırmak istiyor tabii kaldıramıyor kalkmaya çalışıyor Bir nevi
Doktorum bana güvenebileceğin çiğ süt alabileceğim bir yer varsa onunla yapabilirsin demişti ama pastörize süt tavsiye ediyor Jersey en kaliteli olanı diye biliyorum ben Büyük oğlumla da onun yoğurdunu yedirmiştim hep
Bu bilgi aslında çok da doğru değilmiş galiba bir yerde okumuştum ya da görmüştüm ama tam olarak neresi hatırlamıyorum
Rota 2.600 bexero 2800 yaptırdım Ben rotayı 2 ayda menenjitli 3 ayda yaptırdım 4 ayda tekrar rota var
En iyisi pastörize jersey süt ozman canım, mayasını da e bebek de satılan maya dan mı alacaz? Bazıları activa nın probiyotik yoğurdunu kullanıyor ama nekdr doğru bilmiyorumEvet canım öyle bir de reflü yatağında yatıyor benim oğlum kafasını kaldırmak istiyor tabii kaldıramıyor kalkmaya çalışıyor Bir nevi
Doktorum bana güvenebileceğin çiğ süt alabileceğim bir yer varsa onunla yapabilirsin demişti ama pastörize süt tavsiye ediyor Jersey en kaliteli olanı diye biliyorum ben Büyük oğlumla da onun yoğurdunu yedirmiştim hep
Bu bilgi aslında çok da doğru değilmiş galiba bir yerde okumuştum ya da görmüştüm ama tam olarak neresi hatırlamıyorum
Rota 2.600 bexero 2800 yaptırdım Ben rotayı 2 ayda menenjitli 3 ayda yaptırdım 4 ayda tekrar rota var
Inan bnde dusundum bunu asidan sonra beklemeden 1doz vereyim dedimCanim bunu doktor kendi belirti gorup mu istedi yoksa premature bebeklerde zorunlu mu? Musait ildufunda anlatabilir misin
Oooyyy buuu nee masallahhhhhhhcanim rota tek bir tane var diye biliyorum ve sekerli agizdan yapiyolar boyle emer gibi yiyor hoslarina bile gidiyor. Menenjit de sonu xle bitendi:) bir a grubundan bir de b grubundan 2 doz bacaklara yapti. 3 bin lira odedim sigortadan sonra kalan olarak. Bir de sana tavsiyem asidan 2-3 saat sonra atesi cikmadan calpol vermen cunku menenjitten sonra kesin cikiyor yani cikcak mi acaba bekliyim mi falan tereddut etme
Benimde benimdeeeKizlar asirii sacim dokuluyo ya
Tesekkur ederiz teyzesi bakalm boyle kalicakmi beklemedeyizCanim bunu doktor kendi belirti gorup mu istedi yoksa premature bebeklerde zorunlu mu? Musait ildufunda anlatabilir misin
Bunu ben yazmadın inanın arkadaşlar biri benim klavyemi ele geciriyor ben bile yazdigimi anlayamadim kusura bakmayinBu arada guzel anneler benim gobegim gitmedi ve hala viddi bir kilo kaybim yok 90 la doguma girdim suan 78 im ama gobek duruyir ki ben seseryanin 5.gununden beri korse takmama rahmen acaba bu gobek degilde etmi fena canm skkn
Bizimki erken doğdu canım 80 gün küvezde kaldı oyüzden bağışıklık normale göre daha düşük oluyor doktorumuz da dedi bizim kendimiz de bunu istedik. İlk başta kimseyle görüşmedik 2 aydan sonra yakınlarla görüşmeye başladık ama temas kucak vs yok 6 aya kadar kucak yok sonrasında yavaş yavaş verecez ama 1 yaşına kadar öpme felan olmayacak. Şimdi kafasında da yaralar çıktı kabuk bağladı iltihap akıyor bağışıklığından mış immünoloji doktoruna gidecez haftayaCanim bunu doktor kendi belirti gorup mu istedi yoksa premature bebeklerde zorunlu mu? Musait ildufunda anlatabilir misin
Öyle canım ama alıştık artık bundan sonrasında da çok zorlanmayacazdır hazarAmin canım, sizin işiniz daha zor
Aynen canım. Ebebekte var bir de şokta var ben genelde şoktan alıyorum evime daha yakın olduğu için. Genelde onunla mayalıyorum yoğurdumu gayet güzel oluyoEn iyisi pastörize jersey süt ozman canım, mayasını da e bebek de satılan maya dan mı alacaz? Bazıları activa nın probiyotik yoğurdunu kullanıyor ama nekdr doğru bilmiyorum
Tamam canım bende zamanı gelince öyle yaparım artık, ona bile heyacanlıyım vallaAynen canım. Ebebekte var bir de şokta var ben genelde şoktan alıyorum evime daha yakın olduğu için. Genelde onunla mayalıyorum yoğurdumu gayet güzel oluyo
Cok gecmis olsun. Bu insallah yarin bir gun yaniniza “oh ne guzel bahaneyle kimseye de opturtmedik cocugu” gibi guzel komik bir ani olarak kalirBizimki erken doğdu canım 80 gün küvezde kaldı oyüzden bağışıklık normale göre daha düşük oluyor doktorumuz da dedi bizim kendimiz de bunu istedik. İlk başta kimseyle görüşmedik 2 aydan sonra yakınlarla görüşmeye başladık ama temas kucak vs yok 6 aya kadar kucak yok sonrasında yavaş yavaş verecez ama 1 yaşına kadar öpme felan olmayacak. Şimdi kafasında da yaralar çıktı kabuk bağladı iltihap akıyor bağışıklığından mış immünoloji doktoruna gidecez haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?