- 23 Eylül 2024
- 1.050
- 2.006
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #7.901
Acaba gittiniz mi gittiyseniz hangi doktor ve memnun kaldınız mıKızlar Ankara’da yaşayanlar özellikle doktor araştırması çok yaptım ben üniversite hastanesinde çalışıyorum burda hocalarımla da görüştüm herkes iki yer söyledi bi Ankara tıp (Cebeci) diğeri Hacettepe tıp kadın doğum konusunda her konuda her hocalarının çok iyi olduğunu söylediler. Evime yalın olduğu için Cebeci’ye gidicem
Aynen öyle hiiiç takma kafaya sonlara doğru Nirvana oluyo silikonlu gibi onun tadını çıkarAyyy çok tatlısınız . Gittikçe büyüyen memişler. Sağlıklı olalımda yapcak bişi yok artık
Ben dayanamıyorum artık normalde de büyüklerdi şimdi durmadan büyüyorlar sanki.Aynen öyle hiiiç takma kafaya sonlara doğru Nirvana oluyo silikonlu gibi onun tadını çıkar
Sporcu atleti gibi yarım sütyenler var canım hatta silikonluları da çıkmıştı onlardan alabilirsin teli çengeli falan yok ben hamilelik ve emzirme dönemlerinde onu kullanıyordum şimdi daha normallerde sıkıntı yaşamadımBen dayanamıyorum artık normalde de büyüklerdi şimdi durmadan büyüyorlar sanki.
Arası, altları tahriş olmaya başlamış gibi, acımıyor Allahtan tahriş olan yerler. Şimdi düşünüyorum da hava sıcak olsa iyice perişan olurmuşum.
Çocuktan sonra bayağı göbeğime kadar iner galiba. C bedenden taşıyor şu an, toparlayıcı sütyen aldım ama sıfır etki. Acil sütyen önerisi alabilirim kızlar
hahahah günaydın canımYalnız evime kamera koyman hiç hoş değil canımAynı beni anlatmışsın
Bunu bilmiyordum. Ben startup bir şirkette çalışıyorum 4. seneye girdi bizimkiler beni baya saldı ya. Hatta bana yardımcı olacak yeni birini bile aldılar öğrenir öğrenmez. Sağ olsunlar hiç yormuyorlar.Özel sektörde çalışan arkadaşlarım varsa hamileler günde maksimum 7.5 saat çalıştırılmak zorundaymış, bende çalışma bakanlığı sitesinden inceledim işyerim ile görüştüm hemen çalışma saatlerimi düşürdüler9 saat çalışıyordum, 8 saate düştü yarım saati yemek molası şeklinde hesaplanıyor. Ağlamayana meme yokmuş ben söyleyene kadar sesini çıkarmadı yöneticim, ben sorunca aa evet saatini düzenlememiz lazım dedi
Merhaba bende Bursadayim aslında Haziran anneleri grubundayim ama arada buraya da gelip bakıyorum ben hayat hastanesine gidiyorum şu an için ama evime biraz uzak oldugu icin benim de kafam çok karışık Nev fsm de bı doktor bulmuştum sonra Nev hastaneleriyle ilgili de olumsuz şeyler duydum kafam iyice çorba oldu :)Hanımlar acaba Bursa’da özel hastaneye giden var mı aramızda? Ben özel hayat hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi beklerim.
Hangi doktora gidiyorsun canım ben de evime yakın olduğu için istiyorum açıkçası 10dk mesafede arabayla acil bir durumda doğumda vs kolay olur. Doğum paketleri ile ilgili bilgin var mı?Merhaba bende Bursadayim aslında Haziran anneleri grubundayim ama arada buraya da gelip bakıyorum ben hayat hastanesine gidiyorum şu an için ama evime biraz uzak oldugu icin benim de kafam çok karışık Nev fsm de bı doktor bulmuştum sonra Nev hastaneleriyle ilgili de olumsuz şeyler duydum kafam iyice çorba oldu :)
Kaç haftalık oldun canımHerkese günaydınben bebişin hareketlerini hissetmeye başladım değildir daha erken diyordum ama uzanıp elimi karnıma koyduğumda tekme benzeri hareketlerini hissediyorum nadir de olsa
15Kaç haftalık oldun canım
ya bende bazen kelebek gibi bir şeyler hissediyorum ama doktor erken dedi değildir gazdır dedi. Gaz olmadığına eminim ama değişik bir his çünkü. Doktor öyle diyince de emin olamadımHerkese günaydınben bebişin hareketlerini hissetmeye başladım değildir daha erken diyordum ama uzanıp elimi karnıma koyduğumda tekme benzeri hareketlerini hissediyorum nadir de olsa başka hissetmeye başlayan var mı?
Kaç haftalıksın canım? Ben yarın 17. Haftaya giriyorum dün gece ayıptır söylemesi tost yedim sırt üstü yattım 3 kere falan vurduğunu hissettim çok ilginçti.Herkese günaydınben bebişin hareketlerini hissetmeye başladım değildir daha erken diyordum ama uzanıp elimi karnıma koyduğumda tekme benzeri hareketlerini hissediyorum nadir de olsa başka hissetmeye başlayan var mı?
Ay onlardan bakayim o zamanSporcu atleti gibi yarım sütyenler var canım hatta silikonluları da çıkmıştı onlardan alabilirsin teli çengeli falan yok ben hamilelik ve emzirme dönemlerinde onu kullanıyordum şimdi daha normallerde sıkıntı yaşamadım
İlk gebeliğin mi canım ? Ben ilk gebeliğimde 20. Haftalarda hissetmiştim. 2. De daha erken hissediliyor demişlerdi nasıl bir şey olduğunu bildiğim için emin olabiliyorumya bende bazen kelebek gibi bir şeyler hissediyorum ama doktor erken dedi değildir gazdır dedi. Gaz olmadığına eminim ama değişik bir his çünkü. Doktor öyle diyince de emin olamadım
evet ilk gebeliğim 16+2 yiz bugün canım. Muhtemelen damar atması filan herhalde hissettiğim o zaman. Garip bir his var ama anlayamadım. Ay ne güzel ya sabırsızlanıyorum ben de hissetmek içinİlk gebeliğin mi canım ? Ben ilk gebeliğimde 20. Haftalarda hissetmiştim. 2. De daha erken hissediliyor demişlerdi nasıl bir şey olduğunu bildiğim için emin olabiliyorum
Evet su içince ya da yemek yiyip yatınca hissediyorum ben de. 15. Haftadayım ama 2. Gebeliğim benim, bir de kızım 14 aylık yakın zamanda hamile kaldığım için olabilir mi bilmiyorum belki o da etkilemiştir. Çok güzel ya bir kere hissedince tekrar tekrar hissetmek için bekliyor insanKaç haftalıksın canım? Ben yarın 17. Haftaya giriyorum dün gece ayıptır söylemesi tost yedim sırt üstü yattım 3 kere falan vurduğunu hissettim çok ilginçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?