2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Selam kızlar benim ikinci hamileliğim oğlum daha yeni bir yaşayacak. Emmeyi bırakti zaten sütüm azdı formül süt veriyordum ek olarak. Şimdi göğüslerimde süt kalmış mıdır ne yapmalıyım onu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim tecrübeli olanlarınız varsa

Artık yolun yarısına geldik sayılır
Zorlu ama güzel bir yol bizi bekliyor. İyi olsunlar da bir sekilde atlatacagiz artık
Görünce rahatlarsın, büyümüştür simdi
Yolun sonu çok güzel , sağlıkla gelsinde miniklerimiz bir her şeye razıyız
Evet ya deli gibi merak ediyorum en son gördüğümde 12 haftalıktı

Kizlar vajinal bir koku var idrar yapqrkn fark ediyorum lakin herhangi bir enfeksiyon vs yok gebelik kaynakli olabilirmi yada kokulara fazla hassas oldugumdanmi bilemiyorum canmi skti baya
Koku rahatsız eden kokuysa pis bir kokuysa enfeksiyon vardır tüm belirtiler bazen bir arada olmaz. Doktorlar genelde kokuya odaklıdır enfeksiyonda. Varsa mutlaka doktoruna söyle temizlemesi gerekir cnm.

Dogru enfeksiyon riski de çok fazla bu sekilde en iyisi evde yapabildiğimiz kadar yapmak

Yolun sonu çok güzel , sağlıkla gelsinde miniklerimiz bir her şeye razıyız
Evet ya deli gibi merak ediyorum en son gördüğümde 12 haftalıktı
Ay senin de bayağı olmuş ben de o kadar beklemiştim. simdi bir gör nasil büyümüştür

Kizzllarr merhaba ben birşey soracaktım size gerci kaçıncıya soruluyordur biliyorum ama bende sormuş olayim :)
0-3 aylık kac takım aldiniz acaba ? Yani tulum alt üst ayrı ayri kaçar tane aldiniz ??

Kizzllarr merhaba ben birşey soracaktım size gerci kaçıncıya soruluyordur biliyorum ama bende sormuş olayim :)
0-3 aylık kac takım aldiniz acaba ? Yani tulum alt üst ayrı ayri kaçar tane aldiniz ??
Canım tam kaçtane bilmiyorum ama biz ilk olunca baya abarttık mayısda doğacağı için çok fazla uzun kollu almayın çünkü yaz geliyor biz o hatayı yaptık Nisan gibi kısa kollu daha çok alabilirsiniz

Canım tam kaçtane bilmiyorum ama biz ilk olunca baya abarttık mayısda doğacağı için çok fazla uzun kollu almayın çünkü yaz geliyor biz o hatayı yaptık Nisan gibi kısa kollu daha çok alabilirsiniz
Bende kaçar tane ne alacağımı bilmiyorum kısa kollu takımda hiç yok sanki sadece zibinlarda var sanki hiç göremiyorum

Bende kaçar tane ne alacağımı bilmiyorum kısa kollu takımda hiç yok sanki sadece zibinlarda var sanki hiç göremiyorum
Kızımda aldıklarımı not alıyordum unutmamak için. Baktım duruyormuş hala. 50-56 cm olanları bu kadar almışım kızım 3 kilo doğduğu için uzun süre giydi bebeğin kilosuna göre artırıp azaltmakta fayda var bence. Bir de hediye gelenler de oldu çoğunu açmadık bile fazla fazla yetti bunlar

Eklentiler

• IMG_1428.webp
    31 KB · Görüntüleme: 67
Şuan kısa kollu bulamazsın zaten canım Nisan gibi çıkar, şuan birkaç tane uzun kollu takım al çok fazlaya gerek yok hemen yaz geliyor çünkü

Teşekkür ederim

Canım 3-4 tane al fazla giyemiyorlar çünkü bazıları çekme yapıyor zaten 0-3 grubu çok küçük 3-6 daha çok işine yarar mayıs da iline göre soğuk olabiliyor oğlum 26 mayıs doğumlu temmuz sonu gibi giydirdim yazlık Antep de olmamıza rağmen

Tm cnm çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…