- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.501
Ay bu iyiymiş bunu bende yapıyımHsdgsjjaajhdhs dimibende eşime bok atiyorum beni çıkarmıyorsun yürüyüşe diye
tek hic sevmem yürümeyi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bu iyiymiş bunu bende yapıyımHsdgsjjaajhdhs dimibende eşime bok atiyorum beni çıkarmıyorsun yürüyüşe diye
tek hic sevmem yürümeyi
![]()
Sen kendine çok dikkat edip dinleneceksin canım doğumdan sonra yaparsın bol bol :)Valla kızlar benim plesenta aşağı da olduğu için hicbişey yapamıyorum bu daha kötü![]()
Yolun sonu çok güzel , sağlıkla gelsinde miniklerimiz bir her şeye razıyızArtık yolun yarısına geldik sayılır
Zorlu ama güzel bir yol bizi bekliyor. İyi olsunlar da bir sekilde atlatacagiz artık
Görünce rahatlarsın, büyümüştür simdi![]()
Koku rahatsız eden kokuysa pis bir kokuysa enfeksiyon vardır tüm belirtiler bazen bir arada olmaz. Doktorlar genelde kokuya odaklıdır enfeksiyonda. Varsa mutlaka doktoruna söyle temizlemesi gerekir cnm.Kizlar vajinal bir koku var idrar yapqrkn fark ediyorum lakin herhangi bir enfeksiyon vs yok gebelik kaynakli olabilirmi yada kokulara fazla hassas oldugumdanmi bilemiyorum canmi skti baya
Ay hayırlısıyla yukarı çıksın da bizde yürüyüş felan yapalımSen kendine çok dikkat edip dinleneceksin canım doğumdan sonra yaparsın bol bol :)
İnşallah canım tez vakitte güzel haberler alırsınAy hayırlısıyla yukarı çıksın da bizde yürüyüş felan yapalım![]()
Amin canımİnşallah canım tez vakitte güzel haberler alırsın![]()
Dogru enfeksiyon riski de çok fazla bu sekildeBi de hijyene de fazla dikkat etmiyorlar aynı ağda defalarca kullanılıyor her gelene hamileyken gidileceği yok canım aynen ağlama derecesine geliyoruz uzun sürünce idare ederim Bi şekilde olmadı eldiven kullanırım duruma göre bakarım artık
Ay senin de bayağı olmuş ben de o kadar beklemiştim. simdi bir gör nasil büyümüştürYolun sonu çok güzel , sağlıkla gelsinde miniklerimiz bir her şeye razıyız
Evet ya deli gibi merak ediyorum en son gördüğümde 12 haftalıktı![]()
Bana kalsa ben beklemezdim de eşim vardiyalı çalışıyor birde cinsiyet öğreneceğimiz için gelmek istiyor mutlaka o yüzden mecbur geçe kaldıAy senin de bayağı olmuş ben de o kadar beklemiştim. simdi bir gör nasil büyümüştür![]()
Canım tam kaçtane bilmiyorum ama biz ilk olunca baya abarttık mayısda doğacağı için çok fazla uzun kollu almayın çünkü yaz geliyor biz o hatayı yaptık Nisan gibi kısa kollu daha çok alabilirsinizKizzllarr merhaba ben birşey soracaktım size gerci kaçıncıya soruluyordur biliyorum ama bende sormuş olayim :)
0-3 aylık kac takım aldiniz acaba ? Yani tulum alt üst ayrı ayri kaçar tane aldiniz ??
Bende kaçar tane ne alacağımı bilmiyorum kısa kollu takımda hiç yok sanki sadece zibinlarda var sanki hiç göremiyorumCanım tam kaçtane bilmiyorum ama biz ilk olunca baya abarttık mayısda doğacağı için çok fazla uzun kollu almayın çünkü yaz geliyor biz o hatayı yaptık Nisan gibi kısa kollu daha çok alabilirsiniz
Kızımda aldıklarımı not alıyordum unutmamak için. Baktım duruyormuş hala. 50-56 cm olanları bu kadar almışım kızım 3 kilo doğduğu için uzun süre giydi bebeğin kilosuna göre artırıp azaltmakta fayda var bence. Bir de hediye gelenler de oldu çoğunu açmadık bile fazla fazla yetti bunlarBende kaçar tane ne alacağımı bilmiyorum kısa kollu takımda hiç yok sanki sadece zibinlarda var sanki hiç göremiyorum
Şuan kısa kollu bulamazsın zaten canım Nisan gibi çıkar, şuan birkaç tane uzun kollu takım al çok fazlaya gerek yok hemen yaz geliyor çünküBende kaçar tane ne alacağımı bilmiyorum kısa kollu takımda hiç yok sanki sadece zibinlarda var sanki hiç göremiyorum
Teşekkür ederimKızımda aldıklarımı not alıyordum unutmamak için. Baktım duruyormuş hala. 50-56 cm olanları bu kadar almışım kızım 3 kilo doğduğu için uzun süre giydi bebeğin kilosuna göre artırıp azaltmakta fayda var bence. Bir de hediye gelenler de oldu çoğunu açmadık bile fazla fazla yetti bunlar
Tm cnm teşekkürlerŞuan kısa kollu bulamazsın zaten canım Nisan gibi çıkar, şuan birkaç tane uzun kollu takım al çok fazlaya gerek yok hemen yaz geliyor çünkü
Canım 3-4 tane al fazla giyemiyorlar çünkü bazıları çekme yapıyor zaten 0-3 grubu çok küçük 3-6 daha çok işine yarar mayıs da iline göre soğuk olabiliyor oğlum 26 mayıs doğumlu temmuz sonu gibi giydirdim yazlık Antep de olmamıza rağmenKizzllarr merhaba ben birşey soracaktım size gerci kaçıncıya soruluyordur biliyorum ama bende sormuş olayim :)
0-3 aylık kac takım aldiniz acaba ? Yani tulum alt üst ayrı ayri kaçar tane aldiniz ??
Tm cnm çok teşekkür ederimCanım 3-4 tane al fazla giyemiyorlar çünkü bazıları çekme yapıyor zaten 0-3 grubu çok küçük 3-6 daha çok işine yarar mayıs da iline göre soğuk olabiliyor oğlum 26 mayıs doğumlu temmuz sonu gibi giydirdim yazlık Antep de olmamıza rağmen