2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bende bir dönem ağız yolu ile kullandığım da açıkçası sersemlik ve uyku hali yapmıştı, hatta gözlerimde karartı bile oluyordu, sonrasın da fitile dönmüştüm.

Benimde vajinal bölgede ağrı vardi en alt kısımlar da baski hissediyordum.Bugun hastaneye gittim ben demeden doktor bebek ters pozisyinda o sebeple baskı hissedebilirsin dedi.seninkide bebegin pozisyonuyla alakalı olabilir

Bide bayanlar bebegi suyu azdı.2 haftadır düzenli havuc suyu ve Su tuketiyordum. Su miktarı çok güzel artmıştı. Boylenbir sorun yaşayan. Varsa havuc suyu çok etkili

Bide bayanlar bebegi suyu azdı.2 haftadır düzenli havuc suyu ve Su tuketiyordum. Su miktarı çok güzel artmıştı. Boylenbir sorun yaşayan. Varsa havuc suyu çok etkili
Duymustum arkadasim havuc suyunu ben kitir kitir yiyorum ama normal giden bi gebelikte olumsuz etkisi olurmu acaba a vitamini fazlaligi acisindan

Kızlar gribim bir türlü geçmek bilmiyor vücuduma sıcak su torbası koyuyorum çektiğim an soğuyor aferin içsem zararlı olur mu? Portakal,limon,pekmez hepsini denedim

Kizlar vajinal bir koku var idrar yapqrkn fark ediyorum lakin herhangi bir enfeksiyon vs yok gebelik kaynakli olabilirmi yada kokulara fazla hassas oldugumdanmi bilemiyorum canmi skti baya

Kızlar gribim bir türlü geçmek bilmiyor vücuduma sıcak su torbası koyuyorum çektiğim an soğuyor aferin içsem zararlı olur mu? Portakal,limon,pekmez hepsini denedim
Canım karın veya bel bölgede sıcak su torbası koyma bir de parol dışında ilaç içilmiyor. geçmiş olsun bol su iç.

Karın geriliyo ya canım büyüdükçe ondandır sancı. Aynından bende de var bi tane

Artık yolun yarısına geldik sayılır
Zorlu ama güzel bir yol bizi bekliyor. İyi olsunlar da bir sekilde atlatacagiz artık
Görünce rahatlarsın, büyümüştür simdi

Bende kendim alıyorum da çok uzun sürüyor aman hızlı çekmeyeyim aman çok eğilmeyeyim derken
Kuaforler dikkat etmiyorsa elinden geldiğince evde yap canim, hassas bir durumdasın bir de ekstra özen gerektiriyor. Henüz göbüşler engellemeden yapılabilir bir sekilde, ben de sinir oluyorum alırken ağlamak istiyorum bazen o soyulmalar oldukca ama işte mecbur..

Canım parol dışında bir şey önerilmiyor ne yazık ki.. Taze zencefil soyup ince ince dilimle, üzerine birazcık bal ekle, biraz limon dilimleri ekle. Bunu birkaç kat tekrarla bir kavanoza yap. Biraz bekledikten sonra şurup kıvamı alıyor. Zencefil kontrollü tüketiliyor sanırım bu süreçte ama tam emin değilim danismakta da fayda var. Ben ilk zamanlar hasta olduğumda bunu yapıp bir kaşık yiyordum sabah ya da gece. Bir de sıcak su icerisine limon, biraz karabiber yine biraz zencefil ekleyip içiyordum bu biraz yakıyor boğazı ama rahatlatıyor. Gece yatmadan yaparsan terleme de yapabiliyor belki biraz rahatlatır. Bol bol limon, portakal tüketmeye çalış. İnşallah hemen geçer

Bi de hijyene de fazla dikkat etmiyorlar aynı ağda defalarca kullanılıyor her gelene hamileyken gidileceği yok canım aynen ağlama derecesine geliyoruz uzun sürünce idare ederim Bi şekilde olmadı eldiven kullanırım duruma göre bakarım artık

Kızlar sizlere bişey soracam, benim bu hamilelik döneminde alınganlığım ve duygusallığım daha çok arttı dikkat etsem de bazen eşime karşı fazla alıngan olabiliyorum. Daha öncede dediğim gibi benim karnım hemen çıktı ve çevremde de hep sanki çok erken çıkmış gibi Bi tavır gördüm biraz kafaya takmıştım eşim bunların hepsinde benim yanımdaydı onu biliyorum ama biraz önce kendisi tartıya çıktı Bi bakayım diye sonra bana dedi bide sen tartıl Bi aşkım kaç kilo oldun dedi bende napacan ki dedim biraz alınganlık yaptım, eşim bana açıklama yapsa da benim aklımdaki doğru gibi geliyor hep. Zayıf olduğum için kilo konusunda hiç sıkıntım olmadı ama şimdi hemen karnım çıkınca hassas noktam oldu bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…