- 18 Mart 2023
- 1.344
- 938
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
- #33.801
Önlem amaçlı dedi sıkıntısı yok dediBizimkine maşa gibi Bi demir taktı öyle baktı getir falan da demediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önlem amaçlı dedi sıkıntısı yok dediBizimkine maşa gibi Bi demir taktı öyle baktı getir falan da demediler
Evin içinde gezdiriyorum bir süre sonra sakinleşiyor. Ağlamaya devam ederse emziğini veriyorum. Tok olmalı tabii yoksa emziği asla kabul etmiyor. Bi süre sonra uyuyor ya da hâlâ gözler fal taşı gibiyse koltuğa oturuyorum kucağımda karnının üzerine doğru yatıyorum, dalıyor bir süre sonraKızlar çok zor bir gün geçiriyorum. 3 gündür huysuzdu zaten ama bugün canıma okudu resmen. Sabah 5 ten beri yarım saati bulan 2 uykusu oldu sadece. Sürekli miz miz. Ağrıyan yeri yok gazı var evet ama bu kadar etkilememeli yaa. Agliycam neredeyseBizim gibinolan var mı? Nasıl uyutuyorsunuz?
Emziriyorum ben de, ama bazen uzun sürüyor geçmesi.Kızlar sizinkileride hıçkırık tutuyo mu?tutunca ne yapıyorsunuz??
Canım benim kızın gündüz uykuları hep böyle . Yarım saatlik 2-3 uykusu oluyor. Çoğunlukla memede geçiyor günümüz. Bazen ekstra mızmız oluyor memede de ağlıyor yarım Squat işe yarıyor ya da kucağıma alıp gezdiriyorumKızlar çok zor bir gün geçiriyorum. 3 gündür huysuzdu zaten ama bugün canıma okudu resmen. Sabah 5 ten beri yarım saati bulan 2 uykusu oldu sadece. Sürekli miz miz. Ağrıyan yeri yok gazı var evet ama bu kadar etkilememeli yaa. Agliycam neredeyseBizim gibinolan var mı? Nasıl uyutuyorsunuz?
Kucakta uyuyup yerine koyunca uyanıyor, o nedenle daha uzun süre kucağımda tutuyorum.Kızlar çok zor bir gün geçiriyorum. 3 gündür huysuzdu zaten ama bugün canıma okudu resmen. Sabah 5 ten beri yarım saati bulan 2 uykusu oldu sadece. Sürekli miz miz. Ağrıyan yeri yok gazı var evet ama bu kadar etkilememeli yaa. Agliycam neredeyseBizim gibinolan var mı? Nasıl uyutuyorsunuz?
Çok ağlayınca yarım squat bende yapıyorum faydası oluyor..Canım benim kızın gündüz uykuları hep böyle . Yarım saatlik 2-3 uykusu oluyor. Çoğunlukla memede geçiyor günümüz. Bazen ekstra mızmız oluyor memede de ağlıyor yarım Squat işe yarıyor ya da kucağıma alıp gezdiriyorum
Canım link atar mısınBuarada kızlar biz trendyoldan şişme havuz tarzı bişey bulduk banyo ya sığacak kadar çok güzel, bebişi gazlı olan anneler alabilirler çok işe yarıyor rahatlamalarında bence
Daha önce var mıydı gazı?Kızlar 56cı günümüz bugün ve gaz sancımız tavan yaptı. Biberonu emerken bile ağlıyor. Gece uykuları bozuldu. Çığlık atarak uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu kadar gazlı bebek de değildi![]()
Şuan benimki de uykusunda ıkınıyor ara ara. Birazdan uyanır. Gaz çıkarıyor ama kabız filan olmamasına rağmen kaka yaparken hala çok zorlanıyorKızlar 56cı günümüz bugün ve gaz sancımız tavan yaptı. Biberonu emerken bile ağlıyor. Gece uykuları bozuldu. Çığlık atarak uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu kadar gazlı bebek de değildi![]()
Benim büyük oğlumda da sizi takip etmezse getir demişti hatta kağıda 6 aylıkken kontrol yazmış ama ben götürdüm mü hiç hatırlamıyorum bile sizi takip ediyorsa sıkıntı olmazÖnlem amaçlı dedi sıkıntısı yok dedi
Sanki dövüyormuşum canı yanıyormuş gibi ağlıyor içli içliHepimiz aynıyız canım ya bende çok üzülüyorum elimden bişey gelmedikçe
Canım link atar mısın
Valla napacaz bilmiyorum, akşamdan beri uyutmaya çalışıyoruz. Çok uykum var bayılacamSanki dövüyormuşum canı yanıyormuş gibi ağlıyor içli içli
Bugün tamamen geçti pişiğimiz ıslak mendilleri yıkayıp kullanmayı düşünüyorum artık kakadan sonra fırsat buldukça suya tutacam bu gazına iyi geldi yıkayınca rahat çıkarıyorDüzeldi mi biraz? Islak kalması da pisige sebep olabiliyormuş. Pamukla sildikten sonra birazcık kurutun![]()
Bizden hemen istediler ama 2. Ay kontrolüne gittiğimizde götürcez gözedeGüzel anneler göz muayenesine ne zaman götürdünüz? 2 aylıkken gitsek erken olur mu sizce?
Bizde akşamdan beri aynı şeyi yaşıyoruz, uyuyor yerine koyunca uyanıyor. Şimdi memede uyudu ama yerine koymaya korkuyorum3 saattir uyutmaya çalışıyorum şimdi kollarımda uyudu yatağa koymaya korkuyorumbi öneriniz var mı?