• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
3 gün kuralı ile gidiyoruz. Şuana kadar kabak, patates ve yoğurt yedik. yarın d yoğurt yiyeceğiz sonra avokado vereceğim. Ben de çatalla eziyorum. Alışmasın, çiğnemeyi öğrensin diye. Kusması çok normal vücutları alışık değil yavaş yavaş alışacaktır
Oy yarasın inşallah 🧿🙏🏻
Doktorunuz başlayın dedi sanırım değil mi
Bizim dün 5. Ay kontrolümüz vardı 4 aylık olarak takip edildiği için sanırım bu ay da ek gıda başlamayalım dedi 🥰

Evet doktorumuzla ilerliyorum, 4 ay için erken. Bazı doktorlar 6.ayda da başlatabiliyor.
Muhtemelen gelecek ay başlarız gelişimine göre karar veririz deid doktorumuz
Ben de şaşırdım 6. Ayda başlanır diye tahmin etmiştimm
Yeni yeni oturmak istiyor destekli oturma sonrası uygun buluyormuş doktorumuz 🥹

Kızlar merhaba. Burda dil bağı olup kestiren arkadaşlar vardı. Bende şüpelenip doktora götürdüm ve dil bağı olduğunu söyledi. Ama 1 yaşına kadar beklememiz gerektiğini konuşmasını engellerse eğer o zaman kesileceğini söyledi. Benim anlamadığım sizlerin kesildide benim kızım için neden böyle söyledi? Başka bir doktora götürsem mi acaba. Cevap verirseniz çok memnun olurum

Muhtemelen gelecek ay başlarız gelişimine göre karar veririz deid doktorumuz
Ben de şaşırdım 6. Ayda başlanır diye tahmin etmiştimm
Yeni yeni oturmak istiyor destekli oturma sonrası uygun buluyormuş doktorumuz 🥹
Biz sadece mama ile beslendiğimiz için bize geç bile kalmışsın 4 buçuk aylıkken tadım yapıp, 5 aylıkkende ek gidaya geçebilirdin dedi

Huzursuzluk ağzını eline götürme az da olsa salya vs var mı
Bizimki için çok erken diş çıkarma 🤢 tam kilosunu topladı derken bu çıktı 😕 isterdim 7-8 de çıkarsın valla
Salya tükürük hepsi var canım elleri sürekli ağızda arkalara kadar götürüyor, diş çıkarınca daha mı rahat oluruz ki diye umut benimkisi de işte 😕

Kızlar merhaba. Burda dil bağı olup kestiren arkadaşlar vardı. Bende şüpelenip doktora götürdüm ve dil bağı olduğunu söyledi. Ama 1 yaşına kadar beklememiz gerektiğini konuşmasını engellerse eğer o zaman kesileceğini söyledi. Benim anlamadığım sizlerin kesildide benim kızım için neden böyle söyledi? Başka bir doktora götürsem mi acaba. Cevap verirseniz çok memnun olurum
Merhaba,
Enmesinde sorun yoksa ondandir. Bizim emmesini ve kilosunu etkiliyordu ama sizde bunlar olmamis demek ki 5 aydir farkedilirdi yoksa. O sebeple konusmasina etkisi olursa keseriz demistir diye dusunuyorum.

Back
X