Çocuğunu alnından öp ve ona teşekkür etKızlar bebişlerinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz ? Ben 7 saat sonraya alarm kuruyorum çok mu uzun?
Biz atak haftasındayız, telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım. En yorucu atağımız oldu. 7 de uyandık ve uykuya direniyoruz.Kizlar kimse yazmamış ondan dedim.burasi kaynardi yoksa. Hatta kaç saattir yine kimse yok bak..bizde uyandık emziriom meme saati.
Maşallah 7 saat uyuyan bebekKızlar bebişlerinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz ? Ben 7 saat sonraya alarm kuruyorum çok mu uzun?
Timurrr teyzem Tunaya biraz akıl vermek ister misinKızlar bebişlerinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz ? Ben 7 saat sonraya alarm kuruyorum çok mu uzun?
Bu atak haftası savaş gibi bişey. Gaz problemimiz tekrar geldi. Oluyo mu böyle acabaBiz atak haftasındayız, telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım. En yorucu atağımız oldu. 7 de uyandık ve uykuya direniyoruz.
Ben çok sevinmiştim gaz rahatsız etmiyor artık diye. Şu an bile kıvranıyor garibim yanımda. Normalde atak günlerimiz olurdu bu resmen hafta oldu. Bu ay böyleyse uyku gerilemesinde ne yapacağız bizBu atak haftası savaş gibi bişey. Gaz problemimiz tekrar geldi. Oluyo mu böyle acaba
Kilosu falan iyiyse bırak anam uyusunKızlar bebişlerinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz ? Ben 7 saat sonraya alarm kuruyorum çok mu uzun?
Bizimki de çok erken alkiyor bu sıra artık gecede zor uyuyorBiz atak haftasındayız, telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım. En yorucu atağımız oldu. 7 de uyandık ve uykuya direniyoruz.
Bende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diyeMaşallah 7 saat uyuyan bebek
Doktorlar kilo alımı iyiyse uyandırmayın kendisi uyanmadıkça diyorlar. Ben gece uyanmasın uykusu açılmasın diye kaka vs yapmadıkça bezini bile açmıyorum.
Bizimkide gazlı evet ikiniyor sürekli gene ayaklarını kaldırıp çarpıyor bideBu atak haftası savaş gibi bişey. Gaz problemimiz tekrar geldi. Oluyo mu böyle acaba
Açmamayı dene. Baktın bebe daha beter açarsın o zaman. Ama atak geçsin öyle dene. O gece açma hiç. Şimdi ataklı zamanlar hiç anlamazsın tepkisi neye diye.Bende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diyenapsam scmasam mi zor artık ya
Bu atak haftası savaş gibi bişey. Gaz problemimiz tekrar geldi. Oluyo mu böyle acaba
Ben çok sevinmiştim gaz rahatsız etmiyor artık diye. Şu an bile kıvranıyor garibim yanımda. Normalde atak günlerimiz olurdu bu resmen hafta oldu. Bu ay böyleyse uyku gerilemesinde ne yapacağız biz
Gaz için yeni bir şey denemeye başladım belki yapıyorsunuzdur. Annemin bi akrabası söyledi. Banyo yaptırmadan önce tüm vücut asiti çıkmış zeytinyağı ile yoğuruyorum TunayıBizimkide gazlı evet ikiniyor sürekli gene ayaklarını kaldırıp çarpıyor bidebende adet olcamiyorum.gibi bı ağrı içindeyim sürekli
Canım Tuna uyurken ben emzirmeye alıyorum babası da altını değiştiriyor hızlıca. Uyandırmadan hallediyoruz. Kaka olmuyor genelde gece silmiyoruz. Kaka olursa siliyoruz. Çişli bezle durmasından daha iyi.Bende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diyenapsam scmasam mi zor artık ya
Öyle yapayım ozaman bende bidaha cisli bezle yatmaktan iyidir canım teşekkürlerCanım Tuna uyurken ben emzirmeye alıyorum babası da altını değiştiriyor hızlıca. Uyandırmadan hallediyoruz. Kaka olmuyor genelde gece silmiyoruz. Kaka olursa siliyoruz. Çişli bezle durmasından daha iyi.
Evet bende gece bezini hiç değiştirmiyorum akşam 7de takıyorum sabah 7ye kadar aynı bezle kalıyor. Bu konuda Prima premiumu tek geçerim ne bez denediysem sızdırdı mutlaka ama prima hiç sızdırmıyor çok iyi. Tabii sabaha bez baya dolmuş oluyor ama hiç bu yüzden uykusu etkilenmediMaşallah 7 saat uyuyan bebek
Doktorlar kilo alımı iyiyse uyandırmayın kendisi uyanmadıkça diyorlar. Ben gece uyanmasın uykusu açılmasın diye kaka vs yapmadıkça bezini bile açmıyorum.
Vallahi mahvolmuşuz haberimiz yokBen çok sevinmiştim gaz rahatsız etmiyor artık diye. Şu an bile kıvranıyor garibim yanımda. Normalde atak günlerimiz olurdu bu resmen hafta oldu. Bu ay böyleyse uyku gerilemesinde ne yapacağız biz
Ooo yağlı güreş. SeverizGaz için yeni bir şey denemeye başladım belki yapıyorsunuzdur. Annemin bi akrabası söyledi. Banyo yaptırmadan önce tüm vücut asiti çıkmış zeytinyağı ile yoğuruyorum Tunayı15 20 dk sonrada yıkıyorum. Banyodan sonra uyurken tüm gazları atıyor.
Bana da geçen gün öyle ağrılar geldi ama sonra adet olmadan bitti gitti. Bi o eksik zaten şu an. Olmayalım bi de onun ağrısı sancısı. Zaten kafalar gidik daha hormonlarım oturmadı yerineBizimkide gazlı evet ikiniyor sürekli gene ayaklarını kaldırıp çarpıyor bidebende adet olcamiyorum.gibi bı ağrı içindeyim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?