2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar bebişlerinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz ? Ben 7 saat sonraya alarm kuruyorum çok mu uzun?
Maşallah 7 saat uyuyan bebek

Doktorlar kilo alımı iyiyse uyandırmayın kendisi uyanmadıkça diyorlar. Ben gece uyanmasın uykusu açılmasın diye kaka vs yapmadıkça bezini bile açmıyorum.

Bu atak haftası savaş gibi bişey. Gaz problemimiz tekrar geldi. Oluyo mu böyle acaba
Ben çok sevinmiştim gaz rahatsız etmiyor artık diye. Şu an bile kıvranıyor garibim yanımda. Normalde atak günlerimiz olurdu bu resmen hafta oldu. Bu ay böyleyse uyku gerilemesinde ne yapacağız biz

Kızlar.pusete takmaya oyuncak aldım ucunda dış kaşıyıcı var bunları eldeki yikamam lazım makinaya atılmaz herhslde

Doktorlar kilo alımı iyiyse uyandırmayın kendisi uyanmadıkça diyorlar. Ben gece uyanmasın uykusu açılmasın diye kaka vs yapmadıkça bezini bile açmıyorum.
Bende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diye napsam scmasam mi zor artık ya

Bende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diye napsam scmasam mi zor artık ya
Açmamayı dene. Baktın bebe daha beter açarsın o zaman. Ama atak geçsin öyle dene. O gece açma hiç. Şimdi ataklı zamanlar hiç anlamazsın tepkisi neye diye.

Bu atak haftası savaş gibi bişey. Gaz problemimiz tekrar geldi. Oluyo mu böyle acaba

Ben çok sevinmiştim gaz rahatsız etmiyor artık diye. Şu an bile kıvranıyor garibim yanımda. Normalde atak günlerimiz olurdu bu resmen hafta oldu. Bu ay böyleyse uyku gerilemesinde ne yapacağız biz

Bizimkide gazlı evet ikiniyor sürekli gene ayaklarını kaldırıp çarpıyor bide bende adet olcamiyorum.gibi bı ağrı içindeyim sürekli
Gaz için yeni bir şey denemeye başladım belki yapıyorsunuzdur. Annemin bi akrabası söyledi. Banyo yaptırmadan önce tüm vücut asiti çıkmış zeytinyağı ile yoğuruyorum Tunayı 15 20 dk sonrada yıkıyorum. Banyodan sonra uyurken tüm gazları atıyor.

Canım Tuna uyurken ben emzirmeye alıyorum babası da altını değiştiriyor hızlıca. Uyandırmadan hallediyoruz. Kaka olmuyor genelde gece silmiyoruz. Kaka olursa siliyoruz. Çişli bezle durmasından daha iyi.

Canım Tuna uyurken ben emzirmeye alıyorum babası da altını değiştiriyor hızlıca. Uyandırmadan hallediyoruz. Kaka olmuyor genelde gece silmiyoruz. Kaka olursa siliyoruz. Çişli bezle durmasından daha iyi.
Öyle yapayım ozaman bende bidaha cisli bezle yatmaktan iyidir canım teşekkürler

Evet bende gece bezini hiç değiştirmiyorum akşam 7de takıyorum sabah 7ye kadar aynı bezle kalıyor. Bu konuda Prima premiumu tek geçerim ne bez denediysem sızdırdı mutlaka ama prima hiç sızdırmıyor çok iyi. Tabii sabaha bez baya dolmuş oluyor ama hiç bu yüzden uykusu etkilenmedi

Yağmurlu bir sabahtan günaydın canım ocak anneleri yazdıklarınızı okudum da atak haftasında mıyız artık takip etmiyorum her hali ataklı olduğu için Kuzey de geceleri saat 2den sonra saat başı kalkmaya başladı neyse diyorum en azından emip hemen geri uyuyor bundan mutlu olmaya çalışıyorum sizin bebişler de bu aralar daha az emmeye başladı mı? Önceden toplam 20-30 dk emzirirdim, şimdi 10-15 dk emiyor maksimum. Tek göğsü 5 dk emip bırakıyor biraz zorlayarak ayakta gezerek falan 10 dk tamamlıyorum

Ooo yağlı güreş. Severiz o zeytinyağını alıyo muyuz kendimiz asitini çıkartabiliyo muyuz ki

Bizimkide gazlı evet ikiniyor sürekli gene ayaklarını kaldırıp çarpıyor bide bende adet olcamiyorum.gibi bı ağrı içindeyim sürekli
Bana da geçen gün öyle ağrılar geldi ama sonra adet olmadan bitti gitti. Bi o eksik zaten şu an. Olmayalım bi de onun ağrısı sancısı. Zaten kafalar gidik daha hormonlarım oturmadı yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…