- 13 Kasım 2022
- 2.145
- 4.749
- 63
Bebiş büyüdükçe daha hızlı ve kuvvetli emdiği için emzirme süresi kısalıyormuş. 40 dk 1 saat emerdi önceden. Şimdi 10 dk civari emziriyorum. Açlık huysuzluğu geçtiği için doyduğuna kanaat getiriyorum.Yağmurlu bir sabahtan günaydın canım ocak anneleriyazdıklarınızı okudum da atak haftasında mıyız artık takip etmiyorum her hali ataklı olduğu için Kuzey de geceleri saat 2den sonra saat başı kalkmaya başladı neyse diyorum en azından emip hemen geri uyuyor bundan mutlu olmaya çalışıyorum sizin bebişler de bu aralar daha az emmeye başladı mı? Önceden toplam 20-30 dk emzirirdim, şimdi 10-15 dk emiyor maksimum. Tek göğsü 5 dk emip bırakıyor biraz zorlayarak ayakta gezerek falan 10 dk tamamlıyorum
Ben ısıtıyorum üstünden kabarcıklar çıkıyor sonra soğutuyorum. Bana böyle tarif ettiler.Ooo yağlı güreş. Severizo zeytinyağını alıyo muyuz kendimiz asitini çıkartabiliyo muyuz ki
Yaa sormaaBana da geçen gün öyle ağrılar geldi ama sonra adet olmadan bitti gitti. Bi o eksik zaten şu an. Olmayalım bi de onun ağrısı sancısı. Zaten kafalar gidik daha hormonlarım oturmadı yerine
Marketten aldık en son bı zeytinyağ o olurmu acaba hiç güvenmiyorum bu yağlara yaBen ısıtıyorum üstünden kabarcıklar çıkıyor sonra soğutuyorum. Bana böyle tarif ettiler.
Bizimkide gündüz oyle yapıyor uykusunu falan aldıysa özellikle bırakmak istiyor uykulu oluncada emcukluyor oda gaz yapar diye ben korkuyorumYağmurlu bir sabahtan günaydın canım ocak anneleriyazdıklarınızı okudum da atak haftasında mıyız artık takip etmiyorum her hali ataklı olduğu için Kuzey de geceleri saat 2den sonra saat başı kalkmaya başladı neyse diyorum en azından emip hemen geri uyuyor bundan mutlu olmaya çalışıyorum sizin bebişler de bu aralar daha az emmeye başladı mı? Önceden toplam 20-30 dk emzirirdim, şimdi 10-15 dk emiyor maksimum. Tek göğsü 5 dk emip bırakıyor biraz zorlayarak ayakta gezerek falan 10 dk tamamlıyorum
Bide adet dönemi süt azalıyor diyorlar. Öyle olursa bende süt kalmaz.Yaa sormaahiç çekemem bende şuan olmayınca bayadir insan olmakta istemiyor benimki de çok ağrılı geçiyor bide çocuğa nasıl bakarım o şekilde bilmiyom
Bebek yağlarından daha az zararlı olabilir.Marketten aldık en son bı zeytinyağ o olurmu acaba hiç güvenmiyorum bu yağlara ya
Emzik biberon yıkama deterjanı aldıysan onla yıka eldeKızlar puset askılı aldım elyaftan bir oyukcak ucunda dış kaşıyıcı var nasıl yikamaliyim
Evet aynısını yaşıyorum saat başı kalkıyor emerken uyuyor hemen yataga geri koyuyorum uyuyor birde üstüne pış pış yapsam kafayı yerdim heralde. Ve dediğiniz gibi eskiden daha uzun emen bebek şimdi 5 dk 8 dk anca emiyor psikolojik olarak aç kalıyor gibi hissediyorum zorluyorum bu sefer de kusuyorYağmurlu bir sabahtan günaydın canım ocak anneleriyazdıklarınızı okudum da atak haftasında mıyız artık takip etmiyorum her hali ataklı olduğu için Kuzey de geceleri saat 2den sonra saat başı kalkmaya başladı neyse diyorum en azından emip hemen geri uyuyor bundan mutlu olmaya çalışıyorum sizin bebişler de bu aralar daha az emmeye başladı mı? Önceden toplam 20-30 dk emzirirdim, şimdi 10-15 dk emiyor maksimum. Tek göğsü 5 dk emip bırakıyor biraz zorlayarak ayakta gezerek falan 10 dk tamamlıyorum
Ya evet çok değişik geliyor 1 saat emerdi 30 dk bir meme 30 dk bir meme şimdi 7 8 dk nadir 15 dk emip duruyor tekrar teklif edince ağlıyor diyorum heralde doyduBebiş büyüdükçe daha hızlı ve kuvvetli emdiği için emzirme süresi kısalıyormuş. 40 dk 1 saat emerdi önceden. Şimdi 10 dk civari emziriyorum. Açlık huysuzluğu geçtiği için doyduğuna kanaat getiriyorum.
Bebek yağıyla karnına masaj yapmıştım bir kaç kere zararlımı diyosun canım kullanmayimmi ozamanBide adet dönemi süt azalıyor diyorlar. Öyle olursa bende süt kalmaz.
Bebek yağlarından daha az zararlı olabilir.
Emzik biberon yıkama deterjanı aldıysan onla yıka elde
Biz kullandık bebeğim çok gazlı bebekti. Faydasını gördük diyebilirim iyi geldi bebeğeKızlar acı elma yağı kullanan oldu mu hiç? Gaz için çok iyi diyorlar aldım ama kullanmadım henüz tecrübesi olan var mı
Ben de denicem bu gün. Ne kadar ve nasıl uyguladın canımBiz kullandık bebeğim çok gazlı bebekti. Faydasını gördük diyebilirim iyi geldi bebeğe
Çocuğunu alnından öp ve ona teşekkür et7-8 saat uyuyabilir diyolar bu aylarda. Keyfini çıkar
Maşallah 7 saat uyuyan bebek
Doktorlar kilo alımı iyiyse uyandırmayın kendisi uyanmadıkça diyorlar. Ben gece uyanmasın uykusu açılmasın diye kaka vs yapmadıkça bezini bile açmıyorum.
YaaTimurrr teyzem Tunaya biraz akıl vermek ister misin
Kızlar bıraksam 8 saat de uyuyor korkuyorum 7.saatte kaldırıyorumBende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diyenapsam scmasam mi zor artık ya
Ben de kullandım canım. Bi kolik annesi olarak denemediğim şey yok diyebilirimKızlar acı elma yağı kullanan oldu mu hiç? Gaz için çok iyi diyorlar aldım ama kullanmadım henüz tecrübesi olan var mı
Bebek yağlarını hiç önermiyorlar ben de almıştım bilmeden kendim kullanıyorumBebek yağıyla karnına masaj yapmıştım bir kaç kere zararlımı diyosun canım kullanmayimmi ozaman
Evet kesinlikle emme süresi azaldı.Bazen memede uyuyacaksa uzatıyor ama genelde kısa sürüyorYağmurlu bir sabahtan günaydın canım ocak anneleriyazdıklarınızı okudum da atak haftasında mıyız artık takip etmiyorum her hali ataklı olduğu için Kuzey de geceleri saat 2den sonra saat başı kalkmaya başladı neyse diyorum en azından emip hemen geri uyuyor bundan mutlu olmaya çalışıyorum sizin bebişler de bu aralar daha az emmeye başladı mı? Önceden toplam 20-30 dk emzirirdim, şimdi 10-15 dk emiyor maksimum. Tek göğsü 5 dk emip bırakıyor biraz zorlayarak ayakta gezerek falan 10 dk tamamlıyorum
biberon yıkamak için olan bitkisel deterjanlarla yıkıyorumKızlar puset askılı aldım elyaftan bir oyukcak ucunda dış kaşıyıcı var nasıl yikamaliyim
YaaTimur piyano halısını daha iyi dövebilmek için Tuna’nın gözlüklü fotodaki kaslı kollarından istiyormuş dhsbbd
Kızlar bıraksam 8 saat de uyuyor korkuyorum 7.saatte kaldırıyorumSabah uzun uykudan sonra bezini değiştirmiyorum genelde.Prima kullanıyorum sızdırma ve pişik konusunda baya başarılı
Eğer kaka yaptıysa veya uyanık gibiyse değiştiriyorum zaten beşiğe koyunca direk uyuyor
.2 3 saat daha uyuyor ve güne başlıyor.İlk uykusu 1 saat sürebiliyor ama başka uykusu yokDün bir döngüde en fazla 30 dk uyudu.Herkes diyor bu çocuk neden uyumuyor
Ben sadece ayak tabanlarıni yağladım yukarıdan aşağı yönlü bir üç beş dakika sonra topuklarına baş parmağımla hafif bastırıp çekip en sonda parmaklarına masaj yaparak bitirdim. Belli bir miktarda diyemicem artık göz kararı aldım uyguladım. Umarım sizde de işe yarar. Ben bir de clinikid masaj yağı almıştım. Sabah elma akşam clinikid o şekilde ilerlesin.Ben de denicem bu gün. Ne kadar ve nasıl uyguladın canım
Teşekkür ederim canım. Clinikid de çok çıktı karşıma ama işe yarar mı emin olamadığımdan almamıştım. Uykuya falan iyi geliyo mu o?Ben sadece ayak tabanlarıni yağladım yukarıdan aşağı yönlü bir üç beş dakika sonra topuklarına baş parmağımla hafif bastırıp çekip en sonda parmaklarına masaj yaparak bitirdim. Belli bir miktarda diyemicem artık göz kararı aldım uyguladım. Umarım sizde de işe yarar. Ben bir de clinikid masaj yağı almıştım. Sabah elma akşam clinikid o şekilde ilerlesin.
Ben tabiki aldımTeşekkür ederim canım. Clinikid de çok çıktı karşıma ama işe yarar mı emin olamadığımdan almamıştım. Uykuya falan iyi geliyo mu o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?