2 gün önce doktor bize, başını çok güzel tutuyor koltuk köşesinde yastık destekli 5 dk 10 dk gün içinde oturtabilirsiniz dedi. Kucağımda hep oturtuyorum ben zatenKızlar bizim bebekler ne zaman oturmaya başlayacak. Kucağımda oturur pozisyonda tutabilir miyiz artık tam olarak. Yani kucağa alınca oturur pozisyonda duruyor ama benbeli agriri mi diye düşünüyorum
3. Aydan sonra canlı destekle oturabilirmiş. Yani kucağında oturtma. Ben de oturtuyorum kucağıma. 4. Aydan sonra da destekle deneyeceğim. İyice bi alışsın oturmaya.Kızlar bizim bebekler ne zaman oturmaya başlayacak. Kucağımda oturur pozisyonda tutabilir miyiz artık tam olarak. Yani kucağa alınca oturur pozisyonda duruyor ama benbeli agriri mi diye düşünüyorum
Ben 41. Gün oldum 35 gün sonra yine oldum şimdi 3 4 güne yine olurum. Benim hemen düzenim geri döndüKizlar aranızda regl olan var mi? Bende bigun kipkirmizi bi kanama oldu, adet belirtileri de oldu aksam. Doktora da sordum simdi ama galiba ben regl oldum 3 ay 10 gunde. Ayyy cok erken degil mi yaaaa yetisin a dostlaaaarrr
Valla uyku için bir yorum yapamicm canım bizim uykular 4. aya kadar düzenliydi az çok bu ay düzen bozulduTeşekkür ederim canım. Clinikid de çok çıktı karşıma ama işe yarar mı emin olamadığımdan almamıştım. Uykuya falan iyi geliyo mu o?
Ben varım. Süt ve süt ürünleri alerjisi var.Bebeği alerjik olan var mı bu grupta
Ben olmadım 4 aylık olcak ama regl olcakmisim gibi ağrım okuyor bazenKizlar aranızda regl olan var mi? Bende bigun kipkirmizi bi kanama oldu, adet belirtileri de oldu aksam. Doktora da sordum simdi ama galiba ben regl oldum 3 ay 10 gunde. Ayyy cok erken degil mi yaaaa yetisin a dostlaaaarrr
Bnde oldum canım tam 3 ay iki günlük falandı . Erken geldi oğlum da 6 ay olmamıştımKizlar aranızda regl olan var mi? Bende bigun kipkirmizi bi kanama oldu, adet belirtileri de oldu aksam. Doktora da sordum simdi ama galiba ben regl oldum 3 ay 10 gunde. Ayyy cok erken degil mi yaaaa yetisin a dostlaaaarrr
Maşallah cnmKızlar bebişlerinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz ? Ben 7 saat sonraya alarm kuruyorum çok mu uzun?
Biz atak haftasındayız, telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım. En yorucu atağımız oldu. 7 de uyandık ve uykuya direniyoruz.
Cnm ben de sabaha kadar açmıyorum bide bnm kız geceleri az çiş yapıyor maşallahBende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diyenapsam scmasam mi zor artık ya
Bizde Molfix pure soft kullaniyoruz oda çok iyi bu konuda .Evet bende gece bezini hiç değiştirmiyorum akşam 7de takıyorum sabah 7ye kadar aynı bezle kalıyor. Bu konuda Prima premiumu tek geçerim ne bez denediysem sızdırdı mutlaka ama prima hiç sızdırmıyor çok iyi. Tabii sabaha bez baya dolmuş oluyor ama hiç bu yüzden uykusu etkilenmedi
Ya evet adet dönemi azalıyor.oglumdan biliyorum ve ikinci adetteyim bugün itibariyle.Bide adet dönemi süt azalıyor diyorlar. Öyle olursa bende süt kalmaz.
Bebek yağlarından daha az zararlı olabilir.
Emzik biberon yıkama deterjanı aldıysan onla yıka elde
Eltim oglunda kullanmıştı işe yaradı demişti.Kızlar acı elma yağı kullanan oldu mu hiç? Gaz için çok iyi diyorlar aldım ama kullanmadım henüz tecrübesi olan var mı
BennnnnnKizlar aranızda regl olan var mi? Bende bigun kipkirmizi bi kanama oldu, adet belirtileri de oldu aksam. Doktora da sordum simdi ama galiba ben regl oldum 3 ay 10 gunde. Ayyy cok erken degil mi yaaaa yetisin a dostlaaaarrr
Ben oturtuyorum .hatta bugün yumuşak bı yastığı çamaşır sepetine koyup üstüne oturttum.ama çabuk sıkıldıKızlar bizim bebekler ne zaman oturmaya başlayacak. Kucağımda oturur pozisyonda tutabilir miyiz artık tam olarak. Yani kucağa alınca oturur pozisyonda duruyor ama benbeli agriri mi diye düşünüyorum
Tatlı ve çikolata çok canım istiyor benim canım özellikle tahin helvası,Su saatler olunca midem bı kazınıyor bı kaziniyo. Meyve yedim su içtim yok vücut kalori istiyor resmen
Bizde kendi sitesinden sipariş vermiştik ama.bir türlu.gondrmediler sonra iptal ettik gaz damlası kullanıyorum sadece bebe yağı surerim.diyodjm oda zararliymisTeşekkür ederim canım. Clinikid de çok çıktı karşıma ama işe yarar mı emin olamadığımdan almamıştım. Uykuya falan iyi geliyo mu o?
Akşam kaçta uyuyor canim
Geç yatıyor 23.00 civarı genelde buçukta uyuyor.Biraz erkene çekmeyi hedeflemiştim de başaramadımAkşam kaçta uyuyor canim
Gece uyur dinlenirsin bizimkide bı ara öyleydi sonra bozuldu akşam 10dab sonra uyutuyorum bnde gece pek uyanmaz diyeGeç yatıyor 23.00 civarı genelde buçukta uyuyor.Biraz erkene çekmeyi hedeflemiştim de başaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?