2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar bizim bebekler ne zaman oturmaya başlayacak. Kucağımda oturur pozisyonda tutabilir miyiz artık tam olarak. Yani kucağa alınca oturur pozisyonda duruyor ama benbeli agriri mi diye düşünüyorum

Kızlar bizim bebekler ne zaman oturmaya başlayacak. Kucağımda oturur pozisyonda tutabilir miyiz artık tam olarak. Yani kucağa alınca oturur pozisyonda duruyor ama benbeli agriri mi diye düşünüyorum
2 gün önce doktor bize, başını çok güzel tutuyor koltuk köşesinde yastık destekli 5 dk 10 dk gün içinde oturtabilirsiniz dedi. Kucağımda hep oturtuyorum ben zaten

3. Aydan sonra canlı destekle oturabilirmiş. Yani kucağında oturtma. Ben de oturtuyorum kucağıma. 4. Aydan sonra da destekle deneyeceğim. İyice bi alışsın oturmaya.

Kizlar aranızda regl olan var mi? Bende bigun kipkirmizi bi kanama oldu, adet belirtileri de oldu aksam. Doktora da sordum simdi ama galiba ben regl oldum 3 ay 10 gunde. Ayyy cok erken degil mi yaaaa yetisin a dostlaaaarrr
Ben 41. Gün oldum 35 gün sonra yine oldum şimdi 3 4 güne yine olurum. Benim hemen düzenim geri döndü

Kızlar merhaba kamuda süt izni nasıl hesaplanıyor doğumdan itibaren ilk 6 ay mı 3 saat yoksa 8 haftalık iznin üzerine mi 6 ay hesaplıyoruz

Kizlar aranızda regl olan var mi? Bende bigun kipkirmizi bi kanama oldu, adet belirtileri de oldu aksam. Doktora da sordum simdi ama galiba ben regl oldum 3 ay 10 gunde. Ayyy cok erken degil mi yaaaa yetisin a dostlaaaarrr
Ben olmadım 4 aylık olcak ama regl olcakmisim gibi ağrım okuyor bazen

Bnde oldum canım tam 3 ay iki günlük falandı . Erken geldi oğlum da 6 ay olmamıştım

Kızlar bebişlerinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz ? Ben 7 saat sonraya alarm kuruyorum çok mu uzun?
Maşallah cnm 7 saat uyuyor mu gece.
Biz atak haftasındayız, telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım. En yorucu atağımız oldu. 7 de uyandık ve uykuya direniyoruz.

Bende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diye napsam scmasam mi zor artık ya
Cnm ben de sabaha kadar açmıyorum bide bnm kız geceleri az çiş yapıyor maşallah tuvalet eğitimine erken geçerim böyle giderse oğlumda böyleydi.kas gelisimleri erken gelişmişti ve çişini tutmayı erken öğrenmişti maşallah
Bizde Molfix pure soft kullaniyoruz oda çok iyi bu konuda .
Bide adet dönemi süt azalıyor diyorlar. Öyle olursa bende süt kalmaz.

Bebek yağlarından daha az zararlı olabilir.
Emzik biberon yıkama deterjanı aldıysan onla yıka elde
Ya evet adet dönemi azalıyor.oglumdan biliyorum ve ikinci adetteyim bugün itibariyle.
Kızlar acı elma yağı kullanan oldu mu hiç? Gaz için çok iyi diyorlar aldım ama kullanmadım henüz tecrübesi olan var mı
Eltim oglunda kullanmıştı işe yaradı demişti.
Bennnnnnhatta bugün itibariyle ikinci adetimi oldum..tam 4 aylık olunca ilk adetimi oldum.bu ikinci.
Ben oturtuyorum .hatta bugün yumuşak bı yastığı çamaşır sepetine koyup üstüne oturttum.ama çabuk sıkıldı

Su saatler olunca midem bı kazınıyor bı kaziniyo. Meyve yedim su içtim yok vücut kalori istiyor resmen

Teşekkür ederim canım. Clinikid de çok çıktı karşıma ama işe yarar mı emin olamadığımdan almamıştım. Uykuya falan iyi geliyo mu o?
Bizde kendi sitesinden sipariş vermiştik ama.bir türlu.gondrmediler sonra iptal ettik gaz damlası kullanıyorum sadece bebe yağı surerim.diyodjm oda zararliymis

Kızlar bizde hiç konak vs olmamıştı. Bir hafta önce bi anda konak oldu kızımın kafasında. Pul pul döküldü. Doktor mustelanın konak kremiyle şampuanını önerdi. Dün yaptık şükür hepsi tek banyoda gitti ama çocuğum teke gibi kokmaya başladı ne ağır bi koku. Krem kokuyo. Kullanan varsa ne zaman geçer bu koku. Çocuğumun kokusunu geri istiyorum bir de dün acı elma yağı denedim. Ayakları da keskin keskin kokuyo ahahaha. 1 günde kokarcaya döndü evladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…