2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diye napsam scmasam mi zor artık ya
Cnm cocuk bezi acilinca uyanir ve artik aliskanlik uyanmasi baslar biryerden sonra. Bunu hep boyle devam ettirme cesaretin varsa birsey diyemem ama uyanmadan uyusun istiyorsan cocugun uyanmamasina dikkat etmek lazim

Mama vermiyorum uzun süredir.Dün eşim ilgilenecekti kolaylık olsun diye buzluktan çıkardım.hazır süt de boşa gitti.Tekrar tekrar deneyeceğim alışması için
Gİden sutlere çok üzülüyorum bizim kızda içmiyor bazen
Kızlar sizin bebekler de ellerine odaklanıp bakıyo mu sürekli? İki elini ağzına sokmaha çalışıyor sonra elleri sığmayınca aa nasıl sığmaz der gibi ellerini inceliyo baya bi süre
Ay dün öyle anakucaginda uyuyakaldı ama çok komikti elleri yumruk yapmış birbirine kenetlenis bakıyor aahahhahaha

cinnabon . Ve dikloron . Hamileyken cok yazardi bu gruba. Şimdi nerde bu arkadaslar?
Selamm nasılsınız arkadaşlar, teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bende 2 bebe olunca asla fırsaf bulup bakamıyorum. Efecim sünnet oldu 1 hafta oldu olalı onunla uğraşıyorum bu ara, sizde durumlar nasıl her şey yolundadır inşallah

Kızlar buzluga attığım sütü içtiği gün kaka yapamiyo yada zor yapıyor kabız değil de zor sindirimi sanki boyel bi şey gözlemleyen var mı baska

Kızlar buzluga attığım sütü içtiği gün kaka yapamiyo yada zor yapıyor kabız değil de zor sindirimi sanki boyel bi şey gözlemleyen var mı baska
Ay benim de buzdolabına koyduğum sütü verince biraz kakası tuhaflaşıyor. Daha bi cıvık gibi. Ki öyle çok bekletmiyorum max 48 saat içinde veriyorum. Buzluktan hiç vermedim daha. Onu da yakında denerim.

Kızlar ben gene mastıt olmuşum sanırımçok ağrıyor göğsum içinde gene top gibi bı düğüm geliyor elle bastiirnca

Hayırli olsun sunnet:) biz de nisan sonu yaptrdik. 2 bebeyle tabi zordur ya biz 1 tanesi ile zor uğraşıyoruz:) dikloron ve cinnabon paylasimlariniz hep guldururdu beni ondan sordum nerde bu kadinlar diye biz de 3.5 aylik olduk Tuna bebemle benim sutum disinda iyi gidiyoruz cok sukur

Bu arada ben Adens kullanici adimi degistmistim

Merhaba canım hayırlı olsun minik efenin sünneti nasıl gidiyor iki bebeyle hayat

Size de hayırlı olsun valla bi gittik pir gittik eskiden neye yoruluyormuşum diye sorguluyorum bu ara bizde 3 ay 23 günlük olduk , benimde süt azaldı mamaya başladık aman sağlık olsun napalım az da olsa emiyor şükür bi de meme reddi var bu aylarda oluyor maalesef zar zor emziriyorum

Merhaba canım hayırlı olsun minik efenin sünneti nasıl gidiyor iki bebeyle hayat
ayy bu sünnet beni bitirdi annemde olmama rağmen çıldırmak üzereyim sünneti çok güzel oldu aslında iyileşme aşamasında ama Efe mi çok nazlı anlamadım bir ağlama krizi tutuyor zor sustuyorum bi daha oğlum olursa ben kestirmeyecem gitsin kendisi kaç yaşında kestirirse kestirsin diyorum içim yanıyor ya . İki bebeli hayatı da ne sen sor ne ben söyliyim yaşam mücadelesi veriyoruz doğurman guzummmm

Cnm kac gun oldu ki sunnet olali. Kucuk oldugu ixin cabuk iyilesmesi gerekmez mi diye merak ettin

Kizlar merhaba. Bebeginize konak icin zeytinyabi kullandinz mi öneriyormusunuz ?
Asidik yapısı nedeniyle kullanmayın diyorlar ama ben kullandım tararken çok ağladı doğru düzgün temizleyemedim. Büyük oğlumda bebe yağı kullanmıştım o hiç ağlamamıştı ve tekte temizlenmişti

Bende oyuzden tereddut ettim acikcasi. Ozaman bebeyagiyla denerim tesekkrler

Ocakta ısıtıp baloncuklar çıkınca asidini çıkarmış oluyorsun canım. Biz öyle kullandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…