Cnm cocuk bezi acilinca uyanir ve artik aliskanlik uyanmasi baslar biryerden sonra. Bunu hep boyle devam ettirme cesaretin varsa birsey diyemem ama uyanmadan uyusun istiyorsan cocugun uyanmamasina dikkat etmek lazimBende her seferinde acmicsm.diyorum bezini ama icimrahat etmiyor bebe rahat edemez diyenapsam scmasam mi zor artık ya
Herzaman yapmıyor canım ama.genelde yapıyor bu ay doktora sorucam.bakalimCnm sut icerken ağlıyorsa raflusu olsbilir mi bebisin doktora anlattin mi
Gİden sutlere çok üzülüyorumMama vermiyorum uzun süredir.Dün eşim ilgilenecekti kolaylık olsun diye buzluktan çıkardım.hazır süt de boşa gitti.Tekrar tekrar deneyeceğim alışması için
Ay dün öyle anakucaginda uyuyakaldı ama çok komikti elleri yumruk yapmış birbirine kenetlenis bakıyor aahahhahahaKızlar sizin bebekler de ellerine odaklanıp bakıyo mu sürekli? İki elini ağzına sokmaha çalışıyor sonra elleri sığmayınca aa nasıl sığmaz der gibi ellerini inceliyo baya bi süre
Selamm
Ay benim de buzdolabına koyduğum sütü verince biraz kakası tuhaflaşıyor. Daha bi cıvık gibi. Ki öyle çok bekletmiyorum max 48 saat içinde veriyorum. Buzluktan hiç vermedim daha. Onu da yakında denerim.Kızlar buzluga attığım sütü içtiği gün kaka yapamiyo yada zor yapıyor kabız değil de zor sindirimi sanki boyel bi şey gözlemleyen var mı baska
Hayırli olsun sunnet:) biz de nisan sonu yaptrdik. 2 bebeyle tabi zordur ya biz 1 tanesi ile zor uğraşıyoruz:) dikloron ve cinnabon paylasimlariniz hep guldururdu beni ondan sordum nerde bu kadinlar diyeSelammnasılsınız arkadaşlar, teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bende 2 bebe olunca asla fırsaf bulup bakamıyorum. Efecim sünnet oldu 1 hafta oldu olalı onunla uğraşıyorum bu ara, sizde durumlar nasıl her şey yolundadır inşallah
Bu arada ben AdensHayırli olsun sunnet:) biz de nisan sonu yaptrdik. 2 bebeyle tabi zordur ya biz 1 tanesi ile zor uğraşıyoruz:) dikloron ve cinnabon paylasimlariniz hep guldururdu beni ondan sordum nerde bu kadinlar diyebiz de 3.5 aylik olduk Tuna bebemle benim sutum disinda iyi gidiyoruz cok sukur
Buzlukta duruyor benimkide iciremedik dahaKızlar buzluga attığım sütü içtiği gün kaka yapamiyo yada zor yapıyor kabız değil de zor sindirimi sanki boyel bi şey gözlemleyen var mı baska
Merhaba canım hayırlı olsun minik efenin sünneti nasıl gidiyor iki bebeyle hayatSelammnasılsınız arkadaşlar, teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bende 2 bebe olunca asla fırsaf bulup bakamıyorum. Efecim sünnet oldu 1 hafta oldu olalı onunla uğraşıyorum bu ara, sizde durumlar nasıl her şey yolundadır inşallah
Size de hayırlı olsunHayırli olsun sunnet:) biz de nisan sonu yaptrdik. 2 bebeyle tabi zordur ya biz 1 tanesi ile zor uğraşıyoruz:) dikloron ve cinnabon paylasimlariniz hep guldururdu beni ondan sordum nerde bu kadinlar diyebiz de 3.5 aylik olduk Tuna bebemle benim sutum disinda iyi gidiyoruz cok sukur
Aa evet kusura bakma valla görünce çıkaramadım ne çabuk unuttum diyorum asdghkBu arada ben Adenskullanici adimi degistmistim
ayy bu sünnet beni bitirdi annemde olmama rağmen çıldırmak üzereyim sünneti çok güzel oldu aslında iyileşme aşamasında ama Efe mi çok nazlı anlamadım bir ağlama krizi tutuyor zor sustuyorum bi daha oğlum olursa ben kestirmeyecem gitsin kendisi kaç yaşında kestirirse kestirsin diyorumMerhaba canım hayırlı olsun minik efenin sünneti nasıl gidiyor iki bebeyle hayat
Cnm kac gun oldu ki sunnet olali. Kucuk oldugu ixin cabuk iyilesmesi gerekmez mi diye merak ettinayy bu sünnet beni bitirdi annemde olmama rağmen çıldırmak üzereyim sünneti çok güzel oldu aslında iyileşme aşamasında ama Efe mi çok nazlı anlamadım bir ağlama krizi tutuyor zor sustuyorum bi daha oğlum olursa ben kestirmeyecem gitsin kendisi kaç yaşında kestirirse kestirsin diyorumiçim yanıyor ya . İki bebeli hayatı da ne sen sor ne ben söyliyim yaşam mücadelesi veriyoruz doğurman guzummmm
Bi hafta oldu, aslında yarası falan çok iyi duruyor ama her çişte ağlıyor yaCnm kac gun oldu ki sunnet olali. Kucuk oldugu ixin cabuk iyilesmesi gerekmez mi diye merak ettin
Asidik yapısı nedeniyle kullanmayın diyorlar ama ben kullandımKizlar merhaba. Bebeginize konak icin zeytinyabi kullandinz mi öneriyormusunuz ?
Bende oyuzden tereddut ettim acikcasi. Ozaman bebeyagiyla denerim tesekkrlerAsidik yapısı nedeniyle kullanmayın diyorlar ama ben kullandımtararken çok ağladı doğru düzgün temizleyemedim. Büyük oğlumda bebe yağı kullanmıştım o hiç ağlamamıştı ve tekte temizlenmişti
Ocakta ısıtıp baloncuklar çıkınca asidini çıkarmış oluyorsun canım. Biz öyle kullandık.Asidik yapısı nedeniyle kullanmayın diyorlar ama ben kullandımtararken çok ağladı doğru düzgün temizleyemedim. Büyük oğlumda bebe yağı kullanmıştım o hiç ağlamamıştı ve tekte temizlenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?