2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Teşekkürler canım bizimki gündüz doğru düzgün uyumuyor artık emerken uyuyor ana kucana koyuyorum 5 dk da uyanıyor 1saat anca uyumustur gündür akşamda uyutuyorum geri uyanıyorbir kaç gündür böyle
Canım bizim hep öyleydi memede uyuyunca ben yarım saat öyle bekliyorum nerdeyse tam dalsın diye. Dalınca da bizim yatağa koyuyorum. Yanına yatıyorum. Baktım uyanacak gibi değil kalkıyorum. Uyanacak gibi olursa tekrar uyutmaya çalışıyorum. Benim günümün yarısı uyutmaya çalışmakla geçiyor

Evet bunlar guzel gorunuyolar kullanici yorumlari da olsaydi keske. Benim kizim da ayni oyle yuzu bana donuk oldugu zaman ya meme ariyoya omzumu yemeye calisiyor cogu zaman bebek arabasinda da durmuyor malesef.icinize sinen bir model bulursaniz ya da alirsaniz buraya da yazar misiniz

Kızlar bugün kimsenin sesi çıkmıyor bebişler durmuyor mu yoksa desenize ne zaman durdular ki hahaha

Yaaa gaz sancısı yüksek ihtimal annelik=yorgunluk valla anneliğin böyle bir şey olduğunu bilmiyordum kimse de söylemedi, ben herkese söylüyorum
Gaz şurubunu veriyorum geceleri allahtan artık ağlamıyor sadece kıvranıp duruyor kıyamam ama tabi benim uyku sıfır yaa evet bende bilmiyordum. Kolay sanıyordum da feleğim şaştı

Tabi ki. Karar verebilirsem alınca yazarım muhakkak
Kızlar bugün kimsenin sesi çıkmıyor bebişler durmuyor mu yoksa desenize ne zaman durdular ki hahaha
Çalışmaya başladım, mahvoldum. Yorgunluk x5 durumdayım. İşe gitsem daha az yorulurum. Evden çalışıyorum ve bu kız 2 gündür inanılmaz huysuz. Kolum belim mahvoldu taşımaktan. 9 olsa da yatırsam diye gözünün içine bakıyorum valla

Al benden de o kadar yedi buçukta yatırıyorum gün içinde hep saate bakıp yatmasına şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye saatleri, dakikaları sayıyorum Evet ya işe gitsen daha iyi olurdu en azından evde olmayınca kafan daha rahat olurdu şimdi hem çalışıyorsun hem bebişin ağlamalarını falan duyuyorsun Allah kolaylık versin inşallah zamanla her şey daha kolay olur

Beklemek istiyorum fakat aklımda bir ton iş beni çağırıyor tuvaletin geliyor vs

Anladim hemsireye yazdim oda ası ishal yapmaz dedi. 1 saat icinde 3 kez sulu kaka yapti. Sadece anne sutuyle besleniyor kakasi normaldede kati degildi ama bugun baya sulu ve birazda köpüklüydu

Anladim hemsireye yazdim oda ası ishal yapmaz dedi. 1 saat icinde 3 kez sulu kaka yapti. Sadece anne sutuyle besleniyor kakasi normaldede kati degildi ama bugun baya sulu ve birazda köpüklüydu
Alerji belirtisi bildiğim kadarıyla. Farklı bişey yedin mi? Süt ve süt ürünlerini bi de kuruyemişi keserek bi takip et istersen. Düzelirse o şekilde devam edersin doktoruna bilgi verip.

Alerji belirtisi bildiğim kadarıyla. Farklı bişey yedin mi? Süt ve süt ürünlerini bi de kuruyemişi keserek bi takip et istersen. Düzelirse o şekilde devam edersin doktoruna bilgi verip.
FArkli bse yemedim sut yogurt peynir yumurta falan yemedim usuttumu acaba bilmiyorum

Ohh ne güzel insana iyi geliyor kafası dağılıyor vakit güzel geçiyor, havalar ısınsın arkadaşlarla bebişleri alıp hep parkta olucam valla eve girmek yok
En iyisi valla bizimki gündüz evde 1saat bile uyumuyor gündüz dışarda bebek arabasında uyuyor bende dışarı çıkmak istiyorum artık 4.ay atağı mi bu nedir çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…