Yaaaa gerçekten miYok ya oğlum 5 yaşında evet zorlukları var ama bebekkenki gibi asla değil odasında uyuyor kendi yemek yiyor sosyallesince birileri ile oynuyor falan ama bebiş daha zor sürekli emme altını değiştirme derdini anlatamaz vs. Yani zamanla geciyir 5 yaş çok uzun bı süre gibi gelebilir ama ikinci bebeği olanlar bana katılacaktir zman var ya su gibi bı bakmışsınız üstünden yıllar geçmiş
Bence de yani. Ne zaman eski rutine döneriz acaba. Gerçi hamileyken de 2-3 kere yapabildim. Ondan önce de çocuk olsun diye günlü saatli yaptık. Olmadı tüp bebek sürecinde yasaktı. Senelerdir bi yoluna sokamadım bu işiAy bu konuya ben de dahil olmak istedim hep senin mesajları alıntılamışım ama hepsini okudum. Bizde salona uyuttuk. Bizimde 3 kez oldubi psikoloğun bu konuyla ilgili videosunu izlemiştim. Aynı oda da olmaz diyor. Anlamaz zaten uyuyor diye düşünmeyin diyor. Sesler kokular bilinç altına işliyor diyor. O videoyu izlemesem de yapmazdım yine çok itici çocuğun yanında.
Annelik gerçekten çok ama çok zormuş hem duygusal anlamda hem bedenenEvet ya bu videoyu gördüm eşime de gösterdim çok güldük ama bi yandan ben içimden ağladımannelik hiç bitmeyen bir yolculuk
Ayyyyynen öyle. Tam rahat ettik rahat battı ikinciyi yaptık diyorum benYaaaa gerçekten mine bileyim bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Ama bir yandan da düşünüyorum bu insanlar manyak mı niye ikinci üçüncü çocuğu yapıyorlar diye bak sende yapmışsın
Ayyyyynen öyle. Tam rahat ettik rahat battı ikinciyi yaptık diyorum ben
Allah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsunAyy bazen eşime diyorum belki kardeş gelir diye sonra çok korkuyoruz ama her zaman çocuğumun bir kardeşi olsun istiyorum benim kardeşim vefat etti tek kaldım benim çocuğum tek kalmasın istiyorum o gücü bulabilirim bir gün kendimde umarım sizin gibi
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinAyy bazen eşime diyorum belki kardeş gelir diye sonra çok korkuyoruz ama her zaman çocuğumun bir kardeşi olsun istiyorum benim kardeşim vefat etti tek kaldım benim çocuğum tek kalmasın istiyorum o gücü bulabilirim bir gün kendimde umarım sizin gibi
Aaaa öyle bir çocuk modeli mi var bizlere niye denk gelmedi hani bize yok muuuuAllah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsunBiz de 2. Çocuğu konuşuyoruz. Acemilik dönemimizde iyi baktık ustalıkta daha iyi bakarız diyoruz bide kolik olmayan akıllı çocuk denk gelirse bakarım gibi geliyor.
Bizde 3 aşılama sonrası yaptık Tunişi şans eseriBence de yani. Ne zaman eski rutine döneriz acaba. Gerçi hamileyken de 2-3 kere yapabildim. Ondan önce de çocuk olsun diye günlü saatli yaptık. Olmadı tüp bebek sürecinde yasaktı. Senelerdir bi yoluna sokamadım bu işi
Teşekkür ederim canım vallq olursa gerçekten şimdiki halimizden çok çok farklı olur bana kimse akıl vermedi herkese çok kızgınımAllah rahmet eylesin canım. Mekanı cennet olsunBiz de 2. Çocuğu konuşuyoruz. Acemilik dönemimizde iyi baktık ustalıkta daha iyi bakarız diyoruz bide kolik olmayan akıllı çocuk denk gelirse bakarım gibi geliyor.
Var ya arkadaşımın bebeği var. Çocuk biblo gibi. Kenarda akıllı akıllı duruyor arabasında. Ne ağlama ne sıkılmaAaaa öyle bir çocuk modeli mi var bizlere niye denk gelmedi hani bize yok muuuu
Teşekkür ederim canımBaşın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Ben tek çocuğum ve tek çocuk olmayı çok seviyorum. Ailemin bütün ilgisi, sevgisi hep bendeydi. Hem bu yüzden hem de aşırı zor olmasından asla ikinci çocuğu düşünmüyorum
Verilen akıllar da tutmuyor birbirini herkes bir şey diyor en iyisi kendin deneyimleyerek öğrenmek.Teşekkür ederim canım vallq olursa gerçekten şimdiki halimizden çok çok farklı olur bana kimse akıl vermedi herkese çok kızgınım
Napiyormus neyle besliyormus taktik falan verseydi yaVar ya arkadaşımın bebeği var. Çocuk biblo gibi. Kenarda akıllı akıllı duruyor arabasında. Ne ağlama ne sıkılmaemiyor uyuyor oyuncak oynuyor.
Ben yenidoğan bebek çok güzel en kolayı derdim biliyormusunVerilen akıllar da tutmuyor birbirini herkes bir şey diyor en iyisi kendin deneyimleyerek öğrenmek.
Anne de baba da iri çocuk korkuyor olabilirNapiyormus neyle besliyormus taktik falan verseydi ya
Bende hamileyken öyle geliyordu. Emecek uyuyacak altını değiştireceğiz günler geçecek sanıyordum. Ağlama krizlerini, gaz sancılarını hiç hesaba katmamıştım.Ben yenidoğan bebek çok güzel en kolayı derdim biliyormusunkimse bana saçmalama demedi
Aynen kuzum geçen aglama krizi tuttu yawrumu ben eşime atıyorum eşim bana atıyor .en sonunda dediki çocuk istiyordun al sana çocuk gerçekten çok zorlandımi ozaman daha çok farkettim çok üzdü beni o kelimeAnne de baba da iri çocuk korkuyor olabilirbilmiyorum ki kız babasına bırakıp bebeği arkadaşlarıyla buluşmaya falan gidiyordu 40ı çıkmadan.
Bende hamileyken öyle geliyordu. Emecek uyuyacak altını değiştireceğiz günler geçecek sanıyordum. Ağlama krizlerini, gaz sancılarını hiç hesaba katmamıştım.
Allah rahmet eylesin canım benim. Bulursun bulursun. Ben sezeryan oldum oğlumda ağlamıştım anneme dedim sen nasıl 4 tane doğurdun deli misin bu nasıl acı. Sonra oğlum gece teröru oldu 4 aylikri iki yaşına kadar Allah uzak etsin hepinizin bebisini hiç uyku uyumadik asla dedik eşimle ay ne ikinci çocuğu sonra oglus 3 yaşına geldi tuvalet eğitimi yemeği vs derken dedik bı çılgınlık yapalım mıAyy bazen eşime diyorum belki kardeş gelir diye sonra çok korkuyoruz ama her zaman çocuğumun bir kardeşi olsun istiyorum benim kardeşim vefat etti tek kaldım benim çocuğum tek kalmasın istiyorum o gücü bulabilirim bir gün kendimde umarım sizin gibi
Teşekkürler ederim canım valla ilk çocuğa zor ikna ettim eşimi istemiyordu kız sonradan istedi de yaptık ikinciyi tövbe istemez herhaldeAllah rahmet eylesin canım benim. Bulursun bulursun. Ben sezeryan oldum oğlumda ağlamıştım anneme dedim sen nasıl 4 tane doğurdun deli misin bu nasıl acı. Sonra oğlum gece teröru oldu 4 aylikri iki yaşına kadar Allah uzak etsin hepinizin bebisini hiç uyku uyumadik asla dedik eşimle ay ne ikinci çocuğu sonra oglus 3 yaşına geldi tuvalet eğitimi yemeği vs derken dedik bı çılgınlık yapalım mıoldu da bitti maşallah sonrası. İyi ki diyoruz tabi bide kizimmiz oldu yeter tabi artık Allah isteyene versin
Desteksiz büyütmek Zor onu da yaşadık ilk çocuğumda gurbette görev deydik. Şimdi annemin alt katındayim. Bzide de şey oldu bebek doğdu annem sürekli eve götürdu sen dinlen uyu dedi ama hani sık sık da emmesi lazım ben çıktım sürekli yukarı zaten uyuyordu hep emzir uyusun yani bı şey demek istemeidm. Şimdi de kız kicaga alıştı haliyle annem almaz olduAynen kuzum geçen aglama krizi tuttu yawrumu ben eşime atıyorum eşim bana atıyor .en sonunda dediki çocuk istiyordun al sana çocuk gerçekten çok zorlandımi ozaman daha çok farkettim çok üzdü beni o kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?