Canım bizim cocukmdoktoru zeytinyağ sur dedi tarakla tara dedi öyle yaptım bendeKizlar merhaba. Bebeginize konak icin zeytinyabi kullandinz mi öneriyormusunuz ?
Benimkide iki kerede anca geçti ama şimdi gene olmuş birazcik keyfi yerindeyken sürüyorum hemen öyle tarihin sonra acele banyoAsidik yapısı nedeniyle kullanmayın diyorlar ama ben kullandımtararken çok ağladı doğru düzgün temizleyemedim. Büyük oğlumda bebe yağı kullanmıştım o hiç ağlamamıştı ve tekte temizlenmişti
Öylemiymiş bilmiyordum vallaOcakta ısıtıp baloncuklar çıkınca asidini çıkarmış oluyorsun canım. Biz öyle kullandık.
Ben de bakıyorum. Özellikle dışa doğru sağlıklı taşıyabileceğim bi model istiyorum. Bu kız bana dönük olunca çıldırıyo, dışa dönük de kolum kopuyo valla. Şu iki modeli buldum. Hiç yorumu yok detaylı araştırmadım ama uygun fiyatlı bakıcam bi araKizlar kanguru kullanmaya basladiniz mi? Tavsiye edeceginiz marka var mi?(babybjornden daha uygun fiyatli)
Bizimkide dışa dönük seviyor öyle tutmak da çok zor valla bunlar nekadar zaman gidiyor zaten yerinde durmuyorlarBen de bakıyorum. Özellikle dışa doğru sağlıklı taşıyabileceğim bi model istiyorum. Bu kız bana dönük olunca çıldırıyo, dışa dönük de kolum kopuyo valla. Şu iki modeli buldum. Hiç yorumu yok detaylı araştırmadım ama uygun fiyatlı bakıcam bi ara
Geçmiş olsun canimm oyyy maşallahKızlar selammm, bugün 4.ay kontrolümüze gittik çok şükür her şey yolunda7 kilo 400 gram olmuş boyu da 65 cm. Diş etleri kaşınmaya başlamıştı doktor tetagil önerdi aldık daha kullanmadık bakalım inşallah rahatlatır. Bi de pırasa, soğan ver kemirsin dedi hahah soğanı verdim kemiriyor Demir damlası verdi ocean marka. Rota aşısını oldu. Dün de sağlık ocağında 4.ay aşılarını oldu gece bir kere hafif ateşlendi onun dışında bir şey olmadı. Bizdeki son durumlar böyle
Bu arada senin bebe gündüz uyuyormuKızlar selammm, bugün 4.ay kontrolümüze gittik çok şükür her şey yolunda7 kilo 400 gram olmuş boyu da 65 cm. Diş etleri kaşınmaya başlamıştı doktor tetagil önerdi aldık daha kullanmadık bakalım inşallah rahatlatır. Bi de pırasa, soğan ver kemirsin dedi hahah soğanı verdim kemiriyor Demir damlası verdi ocean marka. Rota aşısını oldu. Dün de sağlık ocağında 4.ay aşılarını oldu gece bir kere hafif ateşlendi onun dışında bir şey olmadı. Bizdeki son durumlar böyle
Hiç bilmiyorum valla gittiği yere kadarBizimkide dışa dönük seviyor öyle tutmak da çok zor valla bunlar nekadar zaman gidiyor zaten yerinde durmuyorlar
Geçmiş olsun canimm oyyy maşallahbiz de bu hafta gidicez 4ay kontrolüne ve aşıya .kaç tane aşı vardı rota olduk biz.birde diş etlerinin kasindigini nasıl anlıyoruz
Teşekkürler canım, size de şimdiden çok geçmiş olsunBu arada senin bebe gündüz uyuyormu
Cnm normal degil samki cocugun bunca süredir çise ağlaması. Doktorunla gorustun mu. O ne derse desin kimse hatasini kabul etmez baska bir dojtora da gotur cocugu istersen. Hatta belki enfeksiyon olmustur. Sindiye coktan hicbir problem kalmamis olmadi gerekirdiBi hafta oldu, aslında yarası falan çok iyi duruyor ama her çişte ağlıyor ya
Teşekkürler canım bizimki gündüz doğru düzgün uyumuyor artık emerken uyuyor ana kucana koyuyorum 5 dk da uyanıyor 1saat anca uyumustur gündürTeşekkürler canım, size de şimdiden çok geçmiş olsunsağlık ocağında sağ ve sol bacağa aşı yaptı karma aşı 6lı sanırım, bi de aşı takvimi değişti ya o yüzden aslında bir tane hepatit b aşısı fazladan olduk. Eli sürekli ağzında, parmaklarını diş etlerine sürtüyor, doktor kontrolde de gördü kaşınma başlamış dedi rahatlaması için onları önerdi.
Gündüz uykusu tamamen şans meselesiama her uyku saati geldiğinde uyutuyorum mutlaka çok zor olsa da, en az yarım saat uyuyor bazen şansa bir buçuk iki saat oluyor. Saat 4ten sonra uyumuyor akşam uykusu 7:30a kadar
Benim kız da bı kaç gündür uykuya çok dirençli ve aç olmasına rağmen meme almıyor ağlamaktan kıpkırmızı oluyorTeşekkürler canım bizimki gündüz doğru düzgün uyumuyor artık emerken uyuyor ana kucana koyuyorum 5 dk da uyanıyor 1saat anca uyumustur gündürakşamda uyutuyorum geri uyanıyor bir kaç gündür böyle
Bİz sağlık ocağının verdiği demir damlasını kullanamadık.degisik bı marka.kabiz yaptı sanki.ocean özel bı damla diye biliyorum.sizin sağlık ocağındaki Dr mu verdi bu damlayı.Kızlar selammm, bugün 4.ay kontrolümüze gittik çok şükür her şey yolunda7 kilo 400 gram olmuş boyu da 65 cm. Diş etleri kaşınmaya başlamıştı doktor tetagil önerdi aldık daha kullanmadık bakalım inşallah rahatlatır. Bi de pırasa, soğan ver kemirsin dedi hahah soğanı verdim kemiriyor Demir damlası verdi ocean marka. Rota aşısını oldu. Dün de sağlık ocağında 4.ay aşılarını oldu gece bir kere hafif ateşlendi onun dışında bir şey olmadı. Bizdeki son durumlar böyle
Bizimkide öyle canım bazen emerken ağlıyor mama içerken de aynı evde tür atip tekrar deniyorum bazenBenim kız da bı kaç gündür uykuya çok dirençli ve aç olmasına rağmen meme almıyor ağlamaktan kıpkırmızı oluyor
Bugün daha iyi yarası da tertemiz bende hemşireyim enfeksiyon falan yok, çok daha kötü sünnetli pipi gördüm normal kabul edilen, bence benim oğlan fazla nazlıCnm normal degil samki cocugun bunca süredir çise ağlaması. Doktorunla gorustun mu. O ne derse desin kimse hatasini kabul etmez baska bir dojtora da gotur cocugu istersen. Hatta belki enfeksiyon olmustur. Sindiye coktan hicbir problem kalmamis olmadi gerekirdi
Off off bende çekiyorum zorla emziriyorum tüm emdiğini kusuyor sonra, bugün her emzirme sonrası kustu kafayı yicemBizimkide öyle canım bazen emerken ağlıyor mama içerken de aynı evde tür atip tekrar deniyorum bazen
Belki 4.ay atağına girmiştir senin bebiş her bebek farklı yaşıyor ya bu atak durumunu. 4.ay atağıysa biraz daha uzun sürebilir elinden geldiğince sabretmeye çalış geçecek diye kendine sürekli hatırlat. Çok zor biliyorum ama şu an kendimizi telkin etmekten başka bir şey gelmiyor elimizdenTeşekkürler canım bizimki gündüz doğru düzgün uyumuyor artık emerken uyuyor ana kucana koyuyorum 5 dk da uyanıyor 1saat anca uyumustur gündürakşamda uyutuyorum geri uyanıyor bir kaç gündür böyle
Yok hayır aylık kontrollerini özel hastanede yaptırıyoruz oradaki doktorumuz verdi. Sağlık ocağındaki doktor demir başlamamız lazım dedi daha önce okumuştum devletin verdiği demirin iyi olmadığını o yüzden istemedim dedim kendi doktorumuz yazar farklı bir demirBİz sağlık ocağının verdiği demir damlasını kullanamadık.degisik bı marka.kabiz yaptı sanki.ocean özel bı damla diye biliyorum.sizin sağlık ocağındaki Dr mu verdi bu damlayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?