2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Allah rahmet eylesin cnm...her çocuk bir olmaz.bnm oğlum ve kızım arasında dağlar kadar fark var.ama ikisinin yeride ayrı. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.oglum çok hareketli maşallah kızım tam tersi.
Aaaa öyle bir çocuk modeli mi var bizlere niye denk gelmedi hani bize yok muuuu
Maşallah deyim benim kızım

Aynen kuzum geçen aglama krizi tuttu yawrumu ben eşime atıyorum eşim bana atıyor .en sonunda dediki çocuk istiyordun al sana çocuk gerçekten çok zorlandımi ozaman daha çok farkettim çok üzdü beni o kelime

Benimde babam geçen ağlıyor diye bana veriyor çocuğu. Dedim bakamayacaksanız torun istemeyecektiniz

K
Kardeşinizi kaç yaşında kaybettiniz başınız sağolsun

Rica ederim canım pes etme sen yavaş yavaş alışacaktır tutana kadar sütlerini ziyan etme istersen mama veriyorsan en azından 30 cc yapıp dene baktın alıyor sonra sütlerini verirsin

Rica ederim canım pes etme sen yavaş yavaş alışacaktır tutana kadar sütlerini ziyan etme istersen mama veriyorsan en azından 30 cc yapıp dene baktın alıyor sonra sütlerini verirsin
Mama vermiyorum uzun süredir.Dün eşim ilgilenecekti kolaylık olsun diye buzluktan çıkardım.hazır süt de boşa gitti.Tekrar tekrar deneyeceğim alışması için

Kızlar bizim bebenin alninin sağ kısmında kırmızı noktaciklsr var isilik gibi geldi bana ama dün çekirdek y mistik ondan olurmu sizce

Merhaba teyzelerim bugün bizim burda hava çok güzel, annişim parka çıkardı beni Dışarıda zaman çok hızlı geçiyor hem uyuyorum, hem etrafı izliyorum, keyfime diyecek yokkk, gazımı da çok güzel çıkarıyorum dışarıda hahahha

Eklentiler

• 1000198402.webp
    139 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bizim bebenin alninin sağ kısmında kırmızı noktaciklsr var isilik gibi geldi bana ama dün çekirdek y mistik ondan olurmu sizce
Mesajı okuyunca canım çekirdek çekti bebeyi uyutup hemen çekirdek yemem lazım hahhaha. Bir şey olmaz bence sıcaktan falanda olabilir uzun süre geçmezse doktoruna sorarsın ama normaldir bence

bizde bir işe yaramadı

Mesajı okuyunca canım çekirdek çekti bebeyi uyutup hemen çekirdek yemem lazım hahhaha. Bir şey olmaz bence sıcaktan falanda olabilir uzun süre geçmezse doktoruna sorarsın ama normaldir bence
Hahahha evde kısa kollu mu.giydirsem.bilmiyom ya usucek.givi geliyor bizde parka çıkmıştık çekirdek iyi gidiyor açık havada

Kızlar sizin bebekler de ellerine odaklanıp bakıyo mu sürekli? İki elini ağzına sokmaha çalışıyor sonra elleri sığmayınca aa nasıl sığmaz der gibi ellerini inceliyo baya bi süre
Yapıyor tabi.Emzirirken kıyafetimi çekiştirip ona da bakıyor.Her şeye uzanıp ağzına götürmeye çalışıyor.Bazen de tuttuğunu sanıp boş elini ağzına götürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…