Emzirerek uyutmak istemiyorum bende canım ama kaç kere denedik beceremedik ağlamasına dayanamıyorum direk emip uyumuyor bazen emzik gibi kullanıyor özellikle bu 4.ayda kucakta gazını alıp oyaliyorum kitap okuyorum sonra bidaha meme veriyorumÖyle zor olmuyor mu? Direkt emip uyuyorsa çok güzel ama uyumadığı zaman ne yapıyorsun zorla versen de bir süre sonra almaz memeyi. Bence 5.aya girince yatağa yatırıp poposuna pışpışlayarak falan uyutmaya alıştır uyku eğitimi ver. Şimdi 4.ay atağıdır falan zaten uyku düzenleri bozuk. Ama bi dahaki ay yeni düzen oluştur bence kendine. Sen rahat et diye söylüyorum yanlış anlamazsın inşallah
Tam olarak bizimkid böyle aynen emzik asla tutmuyor şimdiki aklım olsa doğduğu andan itibaren verirdim eşim istemedi şimdi ugrasiyorumBiz uyku gerilemesini yaşadık yavaş yavaş sona geldik hatta. Bugün 4 aylık olduemzik tutmuyor. Emzik tutsa uyuyacak belli. Meme arıyor sürekli.
hastaneden eve geldiğimizde kv çantamda emzik görmüş.Verdim sanmış emziği tutturmuştu.Sonrasında ben de verdim ama emzik emmiyor ne ara nasıl bıraktı anlamıyorum.Sürekli ağzında değildi uykuya geçişte veya hastaneye gittiğimizde veriyordum.Hala deniyorum ama tutmuyorTam olarak bizimkid böyle aynen emzik asla tutmuyor şimdiki aklım olsa doğduğu andan itibaren verirdim eşim istemedi şimdi ugrasiyorumtam memeci oldu
Günaydın bizim de öyleGece nobetindeyiz yineUyanali 1 saat oldu bakalim kaca gidecek…
Ben de verirdimTam olarak bizimkid böyle aynen emzik asla tutmuyor şimdiki aklım olsa doğduğu andan itibaren verirdim eşim istemedi şimdi ugrasiyorumtam memeci oldu
Aynen canım şu 4.ay bitsin bende uyku eğitimine başlıcam. Zaten yaklaşık üç haftadır falan başladım. Gündüzleri her uykusundan önce aynı kitabı okuyorum sonra bitti şimdi uyku vakti diyip öyle uyutuyorum, beynine kodlansın o kitabı görünce uyuyacağıBen bunu deniyorum bugünlerde. Yavruma pavlovun köpeği muamelesi yapıyorum resmenbayramdan sonra uyku eğitimi düşünüyorum. Ama ağlamasını ya da odada yalnız bırakmak istemiyorum. İnşallah başarırız.
Ben 15.gün emzik vermiştim iyiki de vermişim. Hem uyurken kullanıyorum hem de uyanıkken mızmızlandığında veriyorum bir süre öyle oyalanıyor. Yine ara ara dene emziği belki tutar, kuzenimin kızı 6 aylıkken tuttu emziğiTam olarak bizimkid böyle aynen emzik asla tutmuyor şimdiki aklım olsa doğduğu andan itibaren verirdim eşim istemedi şimdi ugrasiyorumtam memeci oldu
Benimkide teyzesi önce kafayı çeviriyor vücudunu çeviremeyincede ağlıyorHavalar acayip dengesiz burada, tam kısa kollu giydireyim diyorum bi bakmışım polar tulumlayız falandönünce kolunu çıkarmayı bi öğrense tam dönebilcek de, tek kolu altında kalıyor
Eğer emzik emiyorsa ben eski emziklerinin içine su doldurdum buzluğa attım annem söylemişti banada emziği hafif buzlu veriyorum çok rahatladı ağlaması kesildi sürekli yapıyorum ağladıkçaKızlar diş kaşıntısı için ne yapıyorsunuz? Kuzeyin dişleri inanılmaz kaşınıyor ve bakıcı abla alt dişinin çıkmaya başladığını söyledi yani başlangıç belirtisi vermiş. Doktor 4 aylık kontrolünde tetagil verdi ama pek fayda etmedi. Başka ne kullanabilirim? Diş kaşıyıcıları var farklı farklı ama onları kullanmıyor. Yazık iki gündür çok kaşınıyor dün ilk defa hıçkırarak ağladı
Ben de verirdimyenidoğanken emzik verme diyenler şimdi emzik yok mu diyor
Taze soğan vermişti biri nerde gördüm hatırlamıyorum kemirmesi içinnKızlar diş kaşıntısı için ne yapıyorsunuz? Kuzeyin dişleri inanılmaz kaşınıyor ve bakıcı abla alt dişinin çıkmaya başladığını söyledi yani başlangıç belirtisi vermiş. Doktor 4 aylık kontrolünde tetagil verdi ama pek fayda etmedi. Başka ne kullanabilirim? Diş kaşıyıcıları var farklı farklı ama onları kullanmıyor. Yazık iki gündür çok kaşınıyor dün ilk defa hıçkırarak ağladı
Deniyorum canım ağlama krizine girdikçe deniyorum normal zamanda da verdim dış kasinmasina belki tutar diye vazgeçmek yokBen 15.gün emzik vermiştim iyiki de vermişim. Hem uyurken kullanıyorum hem de uyanıkken mızmızlandığında veriyorum bir süre öyle oyalanıyor. Yine ara ara dene emziği belki tutar, kuzenimin kızı 6 aylıkken tuttu emziği
Evet emzik emiyor, mutlaka denicem canım çok teşekkürler. Hatta şu an uyuyor hemen kalkıp buzluğa atayım uyanınca hazır olsun rahatlasınEğer emzik emiyorsa ben eski emziklerinin içine su doldurdum buzluğa attım annem söylemişti banada emziği hafif buzlu veriyorum çok rahatladı ağlaması kesildi sürekli yapıyorum ağladıkçaBirde sulu diş kaşıyıcı aldım onunla kaşıyor ama emzik çok rahatlattı
Bizimkinin uyku düzeni söyleSaat kaçta sonra gündüz uyumamasi lazım acaba aksamuykusuna erken geçmesi icin
Evet onu da denedim canım ama pek istemedi yüzünü ekşitiyorTaze soğan vermişti biri nerde gördüm hatırlamıyorum kemirmesi içinndoktora sormak lazım genede
İkinci bebik geliyor yaniiiiiiAy evet bidahaki bebede daha tecrübeliyim kimseyi dinlemem artık
Ayy benim de canım istedi bizim düzenimizi yazmayıBizimkinin uyku düzeni söyle
07.00 da uyanıyor
09.30 ve 11.00 arasında sadece 45 dk uyuyor
14.00 gibi öğle uykusu 16.00 gibi uyanıyor
18.00 ilk akşam uykusu 45 dk bı saat uyuyor
En geç 21.30 22.00 kadar da gece uykusuna geçmiş oluyor .
Bu rutini kendi oluşturdu. Aksma geç yatarsa Sabah geç kalkıyor. Gündüz de dikkat ettim 2 saat uyanık kalabiliyor sonrası kriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?