Artık bebişlerimizle keyifli vakit geçirdiğimiz zamanlar gelsin. Bebişlerimiz huzursuzlanmadan, mızmızlanmadan dursun bizde güzel güzel oynayalım. Böyle sadece anlık oyalamakla geçiyor ağlamasın diye kendimi parçalıyorumBugün gündüz hiç uyumadı nerdeyse Allah'tan eşim evdeydidurduk yere ağlıyor bazen emmek istiyor sürekli bazen istemiyor napcami şaşırdim.havalarda ısındı çok sıcaklarda napcaz bilmiyom huysuzbebeyle
Bazı günler öyle oluyor insan diyor eyvah bütün günler böyle geçecek napıcam ben diye düşünüyorÇok zorlandım bu gün. Hiçbir yerde durmadı. Sürekli söylenme ve vızıklama halinde. Memelerimi sündürdü artık nasıl emdiyse 4 saat oldu daha dolmadı tam göğüslerim. Oyuncakla falan anlık dikkati dağılıyo gülüyo 3 dk sonra gene. Ana kucağından kendini atmalara mı kalkmadı, parmaklaya parmaklaya kendini mi kusturmadı. Allahım kabus gibiydi bu gün. Nasıl olcak böyle hiç bi fikrim yok
Bizim doktor oceanın demir damlasını verdi. Ben memnun kaldım Kuzey severek içiyor, tadı hoşuna gittiKızlar demir damlası ne aldınız? Bestiron alan oldu mu?
Aynı durumdayız. O direnci kırılınca uyuyo. 1 saat sürüyor uykusu ama bi şekilde kırmaya çalışıyorum ben de. Farklı şekillerde tutup uyutmaya çalışıyorum. Kalksam daha beter uykusu kaçıp gece gündüz kavramını yitirir diye ne ışık açıyorum ne de odadan çıkıyorum. Mahvoldum 2-3 gündürGünaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı
Canım geçen benim oğlum da ağlayarak uyandı gazı varmış.Ama bu ara uykuya direnişi var yatağına koyduğumda sık uyanmaya başladı.Loş ışıkta çok uyaran vermeden uykuya döndürmeye çalışırdım.Rutinden şaşmadan devam etmek gerekirmiş .Yatakta öylece duruyorsa orada belki pış pış yapılabilir.Günaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı
Ben de henüz almadım ocean düşünmüştüm ama emin değilimKızlar demir damlası ne aldınız? Bestiron alan oldu mu?
Ay evet bizimki de normalde gece emip hemen geri uyurdu ve en az 3 saat uyurdu. Şimdi uyanınca emiyor ama geri uyumuyor, normalde nasıl uyutuyorsam öyle yapıyorum alıp kucağıma sallıyorum. Allahtan çok zorlamıyor beş on dakikada uyuyor ama gece kalkıp sallamak o kadar zor geliyor ki... Ve uyuduğu da 1 saat yada 1,5 saat.Günaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı
Dün bizimde öyleydi bugün nasıl olcak bakalım memede uyuyordu ana kucağına koyuyordum bir saat uyurdu.dun yatağına koyayım dedim yarım saat bile uyumadıÇok zorlandım bu gün. Hiçbir yerde durmadı. Sürekli söylenme ve vızıklama halinde. Memelerimi sündürdü artık nasıl emdiyse 4 saat oldu daha dolmadı tam göğüslerim. Oyuncakla falan anlık dikkati dağılıyo gülüyo 3 dk sonra gene. Ana kucağından kendini atmalara mı kalkmadı, parmaklaya parmaklaya kendini mi kusturmadı. Allahım kabus gibiydi bu gün. Nasıl olcak böyle hiç bi fikrim yok
O küçük sıvı 5 ml da sanırım ben yari yarıya yapıyorum iki deliğeBiz hırıltı varsa veya rahat nefes alamıyor gibiyse yapıyoruz
Aspiratörle çekiyor musunuz bir de kaç ml sf veriyorsunuz
Bizimki emer uyurdu yok uyumuyor ok uykusu olsada napcami şaşırdım 12 .1 zar zor uyuyorGünaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı
uzun süreler durmuyor ama yarım saat oyalıyorum.Piyano halısına koyuyorum.Oyuncakları gösteriyorum hareket eden veya ışıklı olan şeylere daha uzun bakıyor.Bir de eline ağzına götürebileceği şeyleri veriyorum hışırtılı bir şey olursa daha uzun süre oyalanıyor.Oyun halısına koydum daha geniş alanda kesinlikle daha rahat oldu.Koltuğun üzerinde gösterdiğimde o kadar ilgilenmiyordu.Şimdi sağ sola daha rahat dönerek bakıyorKızlar çıldırmanın eşiğindeyim. Siz hangi oyuncaklarla oyalıyosunuz bebekleri? Ne ilgilerini çekiyo? Ben mi beceremiyorum acaba oyalamayı diye düşünmeye başladım
Biz de dört ay bir haftalik olduk dorduncu ayda uyku gerilemesi normalmis uzulmeyin gecici sabredin sakin rutininizden sasmayin eger ışıkları acip oyuna gecerseniz aliskanlik edinebilir karanlikta durup uyutmaya calisin.bizimki de iki gundur uyanıyor yatmiyor cok zorlaniyorum ben de devamli salliyorum yalniz degilsiniz.bir de gunduz uc saatten fazla uyutmayin diyor dr. osman gonulal. Youtubeden 4.ay videosunu izleyebilirsiniz.Günaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı
Tabiki annesi olarak siz haklısınız bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz ama bu şekilde de kendinizi harap etmeyin sallayarak uyutacam diye çünkü bu da alışkanlık yapar bebeğinize. Bence bebeğinizi sallanmadan uyutmaya çalışın mesela pış pış sesiyle ve yattığı yerden patpat şekilde böylelikle gece de uyanınca o şekilde uyutmanız size de daha kolay olurGünaydın arkadaşlar bebeğin gece bir anda durduk yere uyanıp 2 saat sallamaya rağmen uykuya geri dönmemesi de uyku gerilemesi midir? Doğduğundan beri ilk kez bu hafta yapıyor bittik normalde emer uyurdu. Bir de eşimle bir konuda anlaşamıyoruz kim haklı sizce? Bebek emmeyi reddedip uyanınca ben başlıyorum sallamaya o da iki saat uyumayacağı belli zaten ne diye sallayıp yoruluyoruz diyor. Gece gece bebeği oynatamam ki. Koyalım yataga ortamızda dursun diyor. Sizce kim haklı? İkimizde de bel boyun diz kalmadı
Uyumak istemiyor emmek istiyor bazen istemiyor çıldırıyorBiz de dört ay bir haftalik olduk dorduncu ayda uyku gerilemesi normalmis uzulmeyin gecici sabredin sakin rutininizden sasmayin eger ışıkları acip oyuna gecerseniz aliskanlik edinebilir karanlikta durup uyutmaya calisin.bizimki de iki gundur uyanıyor yatmiyor cok zorlaniyorum ben de devamli salliyorum yalniz degilsiniz.bir de gunduz uc saatten fazla uyutmayin diyor dr. osman gonulal. Youtubeden 4.ay videosunu izleyebilirsiniz.
Kedi tırmık kitabı var kartlar var bide eğitici tırtıl ve oyun halısı dönüşümlu bunları gösteriyorum sıkılırsa kucak evde yürüyüş ve dans gene ağlarsa meme keyfi biraz yerine gelirse tekrar ana kucağıKızlar çıldırmanın eşiğindeyim. Siz hangi oyuncaklarla oyalıyosunuz bebekleri? Ne ilgilerini çekiyo? Ben mi beceremiyorum acaba oyalamayı diye düşünmeye başladım
Bizimki emerek uyuyor başka türlü uyutaniyorumTabiki annesi olarak siz haklısınız bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz ama bu şekilde de kendinizi harap etmeyin sallayarak uyutacam diye çünkü bu da alışkanlık yapar bebeğinize. Bence bebeğinizi sallanmadan uyutmaya çalışın mesela pış pış sesiyle ve yattığı yerden patpat şekilde böylelikle gece de uyanınca o şekilde uyutmanız size de daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?