2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Kızlar sesiniz çıkmıyor hiç iyi misiniz? Nedir durumlar bebişler nasıl ?
Kucak manyaklığı yüzünden belim tutuldu. Hastaneden bildiriyorum onun dışında şükür iyiyiz. Gece uykuları tam düzeldi derken bu ara diş sebebiyle gene mahvolduk. Ama bu serseri gece hayatına da alıştık

5. ay gelerekten, bebişler rutine bindi, hepimizin sesi kesildi
Deriiiin bir sessizlik
Ay çok geçmiş olsun gündüz iyi sayılırız da gece uykumuz genelde 2 yada 3 emme ile devam ediyor çoooook uykum vaaar uzun uyku neydi unuttum çok merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu biz 3 gün sonra tam 5 aylık olucaz artık gece uzun uyku istiyorum

Valla tam düzene girdi dediğim noktada yeni bir skill açılıyo çocukta saat 8 de mis gibi uyuttum. 23te şarkı söyleyerek eli ağzında uyandı. Dişler patlamadı henüz parmaklarını kızartıyo çiğnemekten. Şu an salonda sinir krizi eşliğinde söylene söylene oturuyoruz hep birlikte. Bakalım ne zaman uyucak. Bizim de bazı geceler 1 kere uyandığı oluyodu. Şu an 3-4 kesin var. Çok yorucu oluyo böyle. Allah sabır ve güç versin hepimize

Birilerinin hala burda olmasina sevindim Ben de hayatimizin kolaylasacagina olan inancimi kaybettim galiba tam bi iki gun biseyler iyiye gidiyo diyorum 3. gun mutlaka hoop basa sariyoruz

Allahımmm ben atak matak yaşamamışım 5 ay 11 günlükten bildiriyorum, ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi Kuzeyin gece uykuları mükemmeldi her akşam en geç 19:30da uyur gece de iki defa emmek için kalkardı. Ama özellikle son iki gündür felaket. Emeklemeyi öğrendi. Akşam güzelce uyutup yatağa koyuyorum, yüzüstü yatırıyorum hop bi bakıyorum popoyu havaya kaldırmış emeklemeye başlıyor kendini uyandırıyor Asla uyumuyor. Bir saat yatakta sırtına pışpış yapıyorum zor bela uykuya dalıyor bir saat sonra uyanıyor yine aynı. Normalde yatağa koyardım asla kıpırdamazdı bile. Şimdi yatağa koyar koymaz emekleme moduna giriyor. Ama gözleri hep kapalı. Emeklesin rahatlarım diyordum ama emeklemenin uykuya etkisi çok fena oldu

Oyyy kuzeye maşallah darısı bir kiza Bizimkide yüz üstü popo dikmeye başladı emekler yakındabende uzun uyku istiyorum artık yeto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…