2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bn de 3 saatte bir 125ml falan veriyorum. Gece sadece emiyo, sabah da biraz oyle ama gunduz pek sutum olmuo. 120ml bence iyi
Kilo alımı nasıl peki? Ayda ne kadar alıyor tahminen
Suan tam 5 aylik 6900 kg boyu da 69cm erkek bebek. Gecen ay 6 kiloydu.

O zaman da dönmek istiyor sürekli. Öyle kendi kendini uyandırmaz mı

Selam kizlar aranızda ek gıdaya baslayaniz oldumu biz üç gundur ek gıdaya başladık. Normalde bu dönemde tadım şeklinde gitmemeiz gerekirken bizim bebe direk yaptığım purelerin hepsini yemek istiyor kaşığı azından çekince ağliyor bende veriyorum ama korkuyorum da bir yandan dokunacak diye

Maşallah kilosu çok iyi oğluşun biz 1 ay boyunca meme reddi ile uğraştık işe gidince eşim 1 kere sağdığım sütü biberon ile verdi hemen alıştı baya bir uğraştım meme reddi ile şükür kazanan ben oldum o yüzden bu ay sadece 200 gram aldık mamaya başlasam mı diye sordum ebeye ek gıda zamanı geldi başlama dedi ama günde 1 kere falan veriyorum mesela bugün 1 defa 120 ml verdim geri kakan tüm öğünleri emme şeklinde oluyor

Ohh çok şükür sevindim canım meme reddini yenmene Ben 3 aylık olduğundan beri biberon veriyorum ama çok şükür meme reddi olmadı hem memeyi güzel emiyor hem de biberona bayılıyor. Her bebek bir değil işte ama sevindim valla tekrar memeye döndürmene. İnşallah bir daha yaşamazsın, hiçbirimiz yaşamayız Ben bazen yorgun olduğumda dinlenmek için bile mama veriyorum. Doktorumuz bile diyor eşin mamayla beslesin sen dinlen diye. İnşallah senin bebiş de bu ay çok daha fazla kilo alır kafana takma bile, bazı aylar daha az bazı aylar daha çok alır

Bizde başladık yaklaşık 1 haftadır. İlk başta 3 gün yoğurtla başladık, çok fazla sevmedi ama yedi yine de. Sonraki gün tatlı patates verdik ona bayıldı aynen dediğiniz gibi versek hepsini yiyecekti ama vermedik Bende sadece bir iki çay kaşığı tadım olacak diye biliyorum ama bakıcı abla dört beş kaşık mama kaşığıyla veriyor. Bende ona güveniyorum tecrübeli diye. Yapılan pürenin hepsini vermek sindirim açısından sorun yaratır zaten şu an yeni lezzetlere alışsınlar diye az vermek gerekiyor. Ne hepsini verin ne de bir iki kaşık verin orta karar bir şey olsun

Öyle artık canım memeye döndü ya şükür bundan sonra toparlarız mama verdiğim zaman daha uzun duruyor zaten emince saatte bir emmek istiyor hem ciddi efor oluyor hemde memenin dolmasına müsade etmediğinden sürekli emmek istiyor yine fe geceleri falan süt artsın diye sağım yapıyorum stresten falan sütüm azaldı bide adet oldum oda yarı yarıya azalttı sütümü ama yine de yetiyor şimdilik

Merhaba bebeğiniz kaç aylık?

Kiloyla boy bizimde aynızaten prematüre doğdu ve boyun geriden gitmesi genetik kaynaklı dedi doktortedirgin olcak bi durum yokpatatesler çok tatlıben saat saymıyorum hem emiyor hem mama veriyorum duruma göre bazen 60cc bazen 90 cc günde 3-4 defa120denedim bir kaç kez bitiremiyor

Tombik patates Tuniş de öyle boy 65 kilo 8.7 doktor kilosu iyi ama boyu kısa olduğu için tombik duruyor dedi. Tunanın bacak boyu kısa gövdesi uzun babası gibi. İri gibi duruyor ama kısa üste 6-9 ay hatta 9-12 ay giyiyor alta 3-6 ay takımları giyemiyor altlar hep uzun geliyor.

Aynı durumdayız boy kısa o yüzden 9-12 ay şeyler oluyo ama hepsinin boyları katlanıyor giyilirken sağlıklı olsunlar da dert değil. Kardeşim küçükken çok kilo almış doktor beslenme aralarını aç biraz az besle demiş. Öyle bişey derler diye çok korkuyorum çünkü bizimkinin açlık konusunda allah sabrını almış. Kendini yırtıyo mama hazırlarken ya da mememi çıkartırken gözleri fırlıyo meme görünce ahaha

Aynen boş biberonu görünce bile ağlıyor mamayı hazırlıyorum biberonu saklayarak getiriyorum görmesin diye

Kzlar benim bebeğim herşeyden sıkılıyor sürekli onla ilgileneyim istyor ama zaten full onla ilgileniyırum neredeyse.Ev işini çok hızlı hallediyorum aralarda.Hergün aynı şeyleri oynuyoruz hepsi başa sarıyor.Etkinlik olarak neler yaptırıyorsunuz.Birde kangurudundan memnun olan var mı ya?E bebek markası almıştım ama hiç memnun değilim.Dışarı çıkarken bebek arabası indir çıkar çok zorluyor.-1 de oturuyorum.

Kızlar bu diş işleri çileden çıktı. Hiçbir şey fayda etmiyor. Ne tetagil ne karanfil yağı. Utanmasa beni ağzına sokacak kaşımak için. Buzlu emzik bi 5 dk rahatlatıyo sadece. O da çabucak eriyor. Başka ne yapabilirim bi önerisi olan var mı?

Diş fırçası veriyorum eline o baya kaşıyor dişlerini birde parmak fırçalar var ya onları takıp kaşıyınca da rahatlıyorlar baya çıksa da rahatlasak artık diş dönemi mahvediyor çocukları

Diş fırçası veriyorum eline o baya kaşıyor dişlerini birde parmak fırçalar var ya onları takıp kaşıyınca da rahatlıyorlar baya çıksa da rahatlasak artık diş dönemi mahvediyor çocukları
O parmağa geçenlerden ben de aldım. Kısa süreli rahatlatıyor hepsi bırakınca devam yine. Gerçekten mahvolduk. Bu gün gündüz toplamda 2 saat falan uyudu. Korkunç bi gündü. Gece de 11 gibi uyudu. Daha doğrusu bayıldı. Şimdi kamera önümde uykuda tepinmesini izliyorum. Ha uyandı ha uyanacak diye diye ben de uyuyamadım. Ne kadar sürer acaba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…