Evet ya aynen kısa süreli rahatlatıyor bende bir sürü şey aldım bir kaç dakika kaşıyıp bırakıyor sonra yine mızmızlanıyorO parmağa geçenlerden ben de aldım. Kısa süreli rahatlatıyor hepsi bırakınca devam yine. Gerçekten mahvolduk. Bu gün gündüz toplamda 2 saat falan uyudu. Korkunç bi gündü. Gece de 11 gibi uyudu. Daha doğrusu bayıldı. Şimdi kamera önümde uykuda tepinmesini izliyorum. Ha uyandı ha uyanacak diye diye ben de uyuyamadım. Ne kadar sürer acaba bu
Bizimki bebek arabasında da cıngar koparmaya başladı. Artık dışa doğru dönük seviyo diye öyle gezdiriyordum. Bu ara ona da gıcıkEvet ya aynen kısa süreli rahatlatıyor bende bir sürü şey aldım bir kaç dakika kaşıyıp bırakıyor sonra yine mızmızlanıyorBu aralar elini kulağına götürmeye başladı diş ağrısı kulağına vuruyor sanırım. Gündüzleri uyumayınca çok felaket oluyor. Önceden bebek arabasıyla dışarı çıkarınca uyku saatine denk geldiyse hemen uyurdu şimdi yok illa etrafı izleyecek artık orda da uyumuyor
Hahaha benim inancım kalmadı 40ından beri bekliyorum şu gün düzelicek bugün düzelicek diyeBizimki bebek arabasında da cıngar koparmaya başladı. Artık dışa doğru dönük seviyo diye öyle gezdiriyordum. Bu ara ona da gıcıken zor dönemleri geçtik herhalde ya. İlk dişlerden sonra böyle olmuyomuş diğerleri çıkarken. Yani inş öyle olur. Vallahi mahvolduk
Bana da annem diyo siz daha zor bebektiniz kardeşinle, 2 saat zor uyuyordum falan diyo. İnanmıyorum pek ama Allah dağına göre kar veriyo demek kiHahaha benim inancım kalmadı 40ından beri bekliyorum şu gün düzelicek bugün düzelicek diyeher gören de diyor senin bebeğin çok uslu, sen hiç durmayan yaramaz bebek görmemişsin diye yani uslu hali böyleyse
Bizimki de sağ eliyle yapıyor aynısını. Sol kolu protez gibi kullanmıyor hiçKizlar bizim kiz her seye sol elini uzatiyor sizinkiler nasil? Solak mi olacak acaba. Sag eline verdigim oyuncagi muhakkak sola geciriyor hep sol ile uzaniyor.
Berbat bizimde sürekli uyanıyorKızlaaar gece uykular ne durumda.Benimki ilk uykuyu 3-4saat yapıyor sonra saat başı kalkıyordüzelen varsa motive etsin ,umut versin
Protez gibiBizimki de sağ eliyle yapıyor aynısını. Sol kolu protez gibi kullanmıyor hiçmuhtemelen solak olur sizinki
Bizimkide öyle yapıyor biraz oyaliyorum sonra tekrar teklif ediyorum tak bitirmiyor çoğu zaman genede icebildigi kadar vermeye calisiyorumKızlar bebeğim memeyi güzel emiyor ama mamayi ağlayıp yemiyor neden acaba bikac gündür böyle zorla veriyorum doymadigini biliyorum çünkü
Bizimki grip geciriyo ondan mı bilmiyorum bikac gündür böyleBizimkide öyle yapıyor biraz oyaliyorum sonra tekrar teklif ediyorum tak bitirmiyor çoğu zaman genede icebildigi kadar vermeye calisiyorum
İlk uyku maximum 2saat.. sonra da saat başı yarı uyanık ağlıyor memede sakinleşip iki çekip tekrar uyuyor.. hemen bırakırsam başa dönüyoruz falan.. isyaaaanKızlaaar gece uykular ne durumda.Benimki ilk uykuyu 3-4saat yapıyor sonra saat başı kalkıyordüzelen varsa motive etsin ,umut versin
Genelde 3 uyku yapıyor ilk iki uykusunu 1,5 saat uyuyor son uykusunu 45 dk-1 saat uyuyor. Eğer o gün uykularını güzel uyumadıysa 4.uykuyu da istiyor onu da yarım saat uyuyorBen de gündüz uykularını merak ediyorum kaç kere kaç dk uyuyor bebişleriniz
6.30-7 gibi güne başlıyor. Saat 9-12-15 te 1 ile 1.5 saat uyuyor. 18 gibi yarım saat 45 dk uyuyor. Sonra 20.30-21.00 arası uyuyor. Tabi bu hedeflenen ve olursa süper geçen gün için geçerli. Öncesi sonrası kayıyor saatler ama genel olarak böyle uygulamaya çalışıyorum. Bazen 1 uyku eksik uyuyo o da ilk uykusunu 2 saati geçkin uyuyo bazen o zaman.Ben de gündüz uykularını merak ediyorum kaç kere kaç dk uyuyor bebişleriniz
18de uykuya yatırmasan gece uykusunu daha erkene çekebilirsin. Ben 17den sonra uyutmuyorum gece uykusuna 19:00-19:30da geçiyor ve sabahları da 6:30da kalkıyor. Belki biraz daha erken yatırmak istersin diye söylemek istedim. Bebeler erken yatsın ki bizde daha çok dinlenelim6.30-7 gibi güne başlıyor. Saat 9-12-15 te 1 ile 1.5 saat uyuyor. 18 gibi yarım saat 45 dk uyuyor. Sonra 20.30-21.00 arası uyuyor. Tabi bu hedeflenen ve olursa süper geçen gün için geçerli. Öncesi sonrası kayıyor saatler ama genel olarak böyle uygulamaya çalışıyorum. Bazen 1 uyku eksik uyuyo o da ilk uykusunu 2 saati geçkin uyuyo bazen o zaman.
Maşallah çok iyi. Benim de öyleydi ama hep 6 da uyandığı için birer saat önceydi ama şimdi uykuları yarım saate düştü niye öyle oldu anlamadım6.30-7 gibi güne başlıyor. Saat 9-12-15 te 1 ile 1.5 saat uyuyor. 18 gibi yarım saat 45 dk uyuyor. Sonra 20.30-21.00 arası uyuyor. Tabi bu hedeflenen ve olursa süper geçen gün için geçerli. Öncesi sonrası kayıyor saatler ama genel olarak böyle uygulamaya çalışıyorum. Bazen 1 uyku eksik uyuyo o da ilk uykusunu 2 saati geçkin uyuyo bazen o zaman.
O kadar çok istiyorum ki ama bi türlü o son uykuyu bıraktıramadım. Bi kere öyle yatırmayayım dedim 7de gece uykusuna geçti daha doğrusu bayıldı. 4te kalktı bida da uyumadı18de uykuya yatırmasan gece uykusunu daha erkene çekebilirsin. Ben 17den sonra uyutmuyorum gece uykusuna 19:00-19:30da geçiyor ve sabahları da 6:30da kalkıyor. Belki biraz daha erken yatırmak istersin diye söylemek istedim. Bebeler erken yatsın ki bizde daha çok dinlenelim
Aaa çok erken kalkmış 6da kalksa yine tamam da 4 çok erkenO kadar çok istiyorum ki ama bi türlü o son uykuyu bıraktıramadım. Bi kere öyle yatırmayayım dedim 7de gece uykusuna geçti daha doğrusu bayıldı. 4te kalktı bida da uyumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?