Daha bes aylik 6 da basla dedi doktor birkaç günlük red normal dedi ama hiç almicak gibi inat ediyorCanım çok zor ama sakin olmaya çalış, bebişin hissedip stres oluyordur. Ek gıdaya geçiş yaptın mı? Yapmadıysan doktoruna danışıp başla istersen tabii ek gıda şu aşamada doyurmaz tadımlık olacak ama bebeğin farklı şeyler tadıp belki tekrar mamaya döner. Geçici bir şeydir muhtemelen, ne bileyim belki bi yeri ağrıyordur belki dişidir belki öylesine. Ama sen kendini üzme lütfen
Kaşıkla içirmeyi denedin mi hiç? Bi arkadaşımın bebeğinin damağında bişey olmuştu. Meğer emdiğinde canı yandığı için emmek istemiyormuş. Bi süre kaşıkla besledi sonra düzelmişti. İstersen bi dene canım inş işe yararDaha bes aylik 6 da basla dedi doktor birkaç günlük red normal dedi ama hiç almicak gibi inat ediyor
Kaşıkla da denedim siringayla da istemiyor maalesef..Kaşıkla içirmeyi denedin mi hiç? Bi arkadaşımın bebeğinin damağında bişey olmuştu. Meğer emdiğinde canı yandığı için emmek istemiyormuş. Bi süre kaşıkla besledi sonra düzelmişti. İstersen bi dene canım inş işe yarar
Gece uyku arasında falan içiyor mu? Yoksa gece gündüz farketmiyo mu?Kaşıkla da denedim siringayla da istemiyor maalesef..
O zaman da aynı az önce uyurken vereyim dedim yine almadıGece uyku arasında falan içiyor mu? Yoksa gece gündüz farketmiyo mu?
Kıyamam ya. Valla aklıma daha başka bişey de gelmedi. İnş çabuk düzelir minik kuşO zaman da aynı az önce uyurken vereyim dedim yine almadı
Ben şu an aşırı kilo alımıyla boğuşuyorum. O da çok korkutucuKızlar konuşulmuştu belirteyim istedim bebeğim geçen bir haftada 20 gr almıştı (sadece emzirme). Haftaya gel kontrol edelim dedi dr bugün gittim 200gr almış çok şükür. Biliyorsunuz dişler patladı bizim ondan olmuştur dedi doktor aslında emmesinde bir eksilme yoktu amaEğer bebeğiniz bir hafta kilo almazsa benimki gibi üzüntü endile yapmayın demek istedim mutlaka sonraki haftaya bakın
Tatlı patatesten niye korkuyorsun yaBen şu an aşırı kilo alımıyla boğuşuyorum. O da çok korkutucukafama taktım her gün tartıyorum çocuğu manyak oldum. Azı da fazlası da kötü.
Bizimkide 8.9 kg obez olacak diyolar doktor da fazla dediTatlı patatesten niye korkuyorsun yabizde aynıyız 8.7 kg taşıyamıyorum artık tosunu
Kaç ocak doğumlu? Yürümeye başlayınca verirler canını sıkma şimdidenBizimkide 8.9 kg obez olacak diyolar doktor da fazla dedi
21 ocak. versin tabi sağa sola donemiyo kilodan turşu bidonuKaç ocak doğumlu? Yürümeye başlayınca verirler canını sıkma şimdiden
Ahahahahahaha ay sesli güldüm. Bizimki de 23 Ocak. Galiba kendime bile itiraf edemediğim korkum babasına çekmesi. Eşim mide ameliyatlı, çok kiloluydu. Kayınpederim de öyle. Eskiden ağır yaşamlar ailesi gibilermiş yani. Oraya çeker de obezite sorunumuz olur diye kafamda kurup her gün çocuğu patates alır gibi tartıyorum21 ocak. versin tabi sağa sola donemiyo kilodan turşu bidonu
Senin bebisin kilosu yerinde bence ya ben bebekken çocukken kiloluydum şimdi tığ gibiyim ona bakma degisiyo daha bi şey belli değilAhahahahahaha ay sesli güldüm. Bizimki de 23 Ocak. Galiba kendime bile itiraf edemediğim korkum babasına çekmesi. Eşim mide ameliyatlı, çok kiloluydu. Kayınpederim de öyle. Eskiden ağır yaşamlar ailesi gibilermiş yani. Oraya çeker de obezite sorunumuz olur diye kafamda kurup her gün çocuğu patates alır gibi tartıyorumbiraz fazla alıyo gibi geliyo anksiyetem coştu boyu da kısa zaten 63 cm. 7.5 kilo civarı şu anda. Geçen gün 7.8 çıktı galiba tartıyı bozdum artık
aaa doğum günümüz aynıymışAhahahahahaha ay sesli güldüm. Bizimki de 23 Ocak. Galiba kendime bile itiraf edemediğim korkum babasına çekmesi. Eşim mide ameliyatlı, çok kiloluydu. Kayınpederim de öyle. Eskiden ağır yaşamlar ailesi gibilermiş yani. Oraya çeker de obezite sorunumuz olur diye kafamda kurup her gün çocuğu patates alır gibi tartıyorumbiraz fazla alıyo gibi geliyo anksiyetem coştu boyu da kısa zaten 63 cm. 7.5 kilo civarı şu anda. Geçen gün 7.8 çıktı galiba tartıyı bozdum artık
Belli bir aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor çünkü. Ayrıca ek gıdaya geçeceğiz artık. Mama yerine ek gıda hazırlıklarımız başlayacak.Hatta aklıma gelmişken sorayım kızlar ben kilo alımı yavaşladı diye mama vermeyi düşündüm hem belki geceyi komple uyur diye. Ama doktor verme dedi. Bu şekilde doktora rağmen mama veren var mı?Neden verme dedi bilmiyorum yurtdışında yaşıyorum pek açıklamıyor doktorlar.
ben önermiştim chicco polly magic relaxBelli bir aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor çünkü. Ayrıca ek gıdaya geçeceğiz artık. Mama yerine ek gıda hazırlıklarımız başlayacak.
Bu arada mama sandalyesi önerisi olan var mı? Üstüme link atabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?