2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Ek gıdaya geçtiniz mi kızlar, öğünler nasıl olacak? Hiç bilemiyorum.
Başladık biz. 2. Öğlen uykusundan kalktığında 2 gündür kabak veriyorum. Bu gün havuç vericem uyanmasını bekliyorum. Bizim kız obur çıktı hepsini yiyo 3 tatlı kaşığı dolu dolu. 2 gün sonra patates vericem bakalım :) tek öğün gidiyoruz şimdilik

Merhaba hanımlar benim oğlanda alerji var henüz neye olduğunu çözemedik sanırım herşeye var havuç versemde egzama oluyor elmada versem çok çok sıkı diyet yapmama rağmen egzamaları geçmiyor hatta bazen tüm vücuda atıyor ve acile gitmek zorunda kalıyoruz hemen alerji iğneleri damlalar falan . Çok bezdim psikolojim alt üst oldu

Ek gıdaya geçtiniz mi kızlar, öğünler nasıl olacak? Hiç bilemiyorum.
Bana doktor yiyorsa 3öğüne kadar ve 1çay bardağı kadar yedirebilirsin dedi.Miktar olarak çok tüketmiyor tabi ama çok şükür ne versem yediyüzünü buruştursa da istiyorilk gündüz uykusundan sonra ben kahvaltı yaparken ona da veriyorum bi öğün,öğlen 2gibi bir de akşamüstü 5-6civarı deniyorum şansımı.yemek istemediği nokta da zorlamıyorum.

Mustela Stelatopia krem ile egzamaları geçirdik biz patatesten alerji oldu 3 4 gündür Ek Gıdayı kestim yarın kabakla tekrar başlıcam. Üzülmeyin her şey geçici . Bol bol nemlendirin Vücudunu

Kizlar bebislerinizin idrarinda azalma var mi ? Acaba su mu versem sicaklardan midir nedir bizimkinde azalma var bezi eskisi gibi dolmuyor

Kizlar bebislerinizin idrarinda azalma var mi ? Acaba su mu versem sicaklardan midir nedir bizimkinde azalma var bezi eskisi gibi dolmuyor
Ben su veriyorum, doyduğuna eminim ama anne sütünden su yetersiz geliyor. Günde 2 3 defa birkaç yudum içiriyorum.

Kızlar bebeklerinizde iştahsızlık var mı veya red durumu yıldım artık ağlıyor yememek için

Kızlar bebeklerinizde iştahsızlık var mı veya red durumu yıldım artık ağlıyor yememek için
3-4 gün öncesine kadar yoktu. Hem emiyor hem de biberonla mama alıyordu. 150 cc mamayı iştahla içiyordu. Beni de güzel emiyordu. Ne olduysa bu ara oldu gündüzleri emmiyor, geceleri uykuluyken emiyor, o da artık daha zor olmaya başladı. Mamayı da 30 cc zor içiyor. Çok fena bir iştahsızlık var. Bugün 6.ay kontrolümüz var şimdi doktora gidiyoruz. Bakalım ne diyecek

Havalardan mi atak mı bilgilendir canim bizi bende goturcem üzülüyorum valla zayıfladı gibi Bu arada 6. ay kontrolü yok demişti doktor bize

Havalardan mi atak mı bilgilendir canim bizi bende goturcem üzülüyorum valla zayıfladı gibi Bu arada 6. ay kontrolü yok demişti doktor bize
Doktora gittik canım. Bu ara bana gelen bebeklerde çok fazla iştahsızlık şikayeti var, havalardan dedi. Kilosuna baktı gayet iyi çıktı kilo alımı. Suyu daha fazla verebilirsin, ek gıdayı daha artır dedi. Ama gayet normalmiş böyle olması. Sende stres yapma inşallah geçecek bu dönemde
Aşı var altinci ayda. gitmisken boy kiloya da bakiyorlar
Aşı devletin aşısı sağlık ocağında oluyor. Ayrıca biz kendi doktorumuza da kontrole götürdük. Daha iyi oluyor kendi doktorunun muayene etmesi

Ek gıda yeni başladık iki kaşık anca yiyo sonra midesini bulandiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…