- 4 Mayıs 2024
- 154
- 287
- 18
Benim de tecrübelilerden desteğe ihtiyacım var bu konuda. Şu az hava sıcak olduğu için bol elbiselerle kurtarıyorum ama kışın ne yapacağım bilmiyorum. 3-4 ay kadar sonbahar kış dönemi olacağı için çok parça da almak istemiyorum ama ne giyeceğim konusunda da bi fikrim yokKızlar kendisi icin alışveriş yapan varmii fikirlere ihtiyacım var
 Çamaşırlar bile rahatsız ediyor bazen, battal boy aldım birkaç tane. Mağazadaki kız şok oldu defalarca sordu emin misiniz 4xl istediğinize diye
 Çamaşırlar bile rahatsız ediyor bazen, battal boy aldım birkaç tane. Mağazadaki kız şok oldu defalarca sordu emin misiniz 4xl istediğinize diye 
 Lastikler çok rahatsız ediyor artık beni.
 Lastikler çok rahatsız ediyor artık beni. 

kaşarıda tostla falan yiyorum arada. Bakalım sağlıklı doğsunlarda kilo hiç önemli değil
 kaşarıda tostla falan yiyorum arada. Bakalım sağlıklı doğsunlarda kilo hiç önemli değil  

bana 4 eylüle randevu verdi 20+ falan oluyorum herhalde
 bana 4 eylüle randevu verdi 20+ falan oluyorum herhalde

eşim iyice paranoyak oldun diyor
 eşim iyice paranoyak oldun diyor 
 e muayene ücreti de 3500 dü zaten , dün nedense 2750 aldılar herhalde artık takipli hastası olduğum için biraz ücrette kolaylık yaptılar bilmiyorum
 e muayene ücreti de 3500 dü zaten , dün nedense 2750 aldılar herhalde artık takipli hastası olduğum için biraz ücrette kolaylık yaptılar bilmiyorum