Tabloda olmayan arkadaşlarım bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyelim tabloya. Tablo da olup kese/ kalp atışı görmüş arkadaşlarım eğer bilgileriniz tabloda eksikse bana söylerseniz eksikleri tamamlayalım
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü :
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Ahh canimm çok geçmiş olsun önemli olan sağlığın dualarım seninle rabbim en yakın zamanda bu güzel duyguyu tekrar yaşatsın inşallah Allahım yardımcın olsun
ne desem bilemedim yazdım sildim. bunda da vardır bir hayır kuzum inşallah allah’ın izniyle en hayırlı zamanda yine olacak yüreğimizi ferah tutalım.. burda hepimize moral verdiğin için asıl biz sana teşekkür ederiz
Canım tesellisi yok ama çok şükür ki dış gebelik olmadı. Daha bebek oluşmamıştı öyle düşün. İnşallah daha sonra sağlıklı bir gebeliğin olacak kendine iyi bak bu süreçte
Kızlar selam aralık diye düşünüyorduk ama bugün bebeği gördük doktor 6+4 haftalık dedi ocağa tekabül ediyor :) keseden bebeğin cinsiyet tahminini yapabilecek var mı :)
Kızlar nolursunuz kese ve kalp atışı gördüğünüz de beni etiketleyerek yazın , kaçırıyorum bazen. Sürekli sayfa sayfa isimlerinizi aratıp bir şeyleri büküp tabloyu güncellemeye çalışıyorum.