Pandemi döneminde dediğin sartlarin çoğu vardı, ki benimde öyle bı ana denk geldi ameliyathaneye aldılar eşimi orada oturduk yirmi dk falan, onun dışında doğum olana kadar refakatcim.yanimdaydi.son dk catali yatağa takmaya başladılar refakatciyi o zaman çıkardılar doğum oldu dikişim.atildi hasta bakıcı beni kaldırdı ben giyinirken geri aldılar, ben giyinmek için acele ettim tez canliyim.da duramadim öyle

Tek kişilik odada kaldım, boşluğa göre nasıl denk gelirse ayarlanıyor sanırım
Sezeryan konusunda bı fikrim yok hiç denk gelmedim doktorlar nasıl ayarlanıyor nasıl oluyor emin değilim.
Normal doğumda ebe yaptiriyor zaten, o anda olan nöbetçi doktor da gelip gidisati kontrol ediyor, bı sıkıntı yoksa dikişi ebeye bırakıp çıkıyor, odaya alındıktan sonra gelip tekrar kontrol ediyor doktor
Kapılar kartla açılıyor güvenlik açabiliyor bence bu çok iyi bı durum biz oradayken bı kadın bebeğin islemleri yapılmadan bebeği dışarıya çıkarmaya çalışmış üçüncü de kod verdiler, derdin ne senin bebeği nereye kaçırmaya calisiyorsun diye, yani guvenlik açısından çok iyi
Emzirme hemşiresi iki üç saatte bı kontrol ediyordu, bebek günde iki kere muayene ediliyordu, böyle düzenli bı isleyisleri vardı, ben problem.yasamadim.
Özelde bı hastaneye daha gidiyorum ama ilkte de gitmiştim, tam teşekküllü değildi o yüzden doğum.icin çevredeki ozelleri tercih etmiyorum, donanımlı değiller, sordum sıkıntı olursa (ki olmaz inşallah bizimki sadece tedbir) en yakın Zeytinburnu yine cam skaura buralara gönderiyorlarmis, o yüzden orada yapmak bana daha mantıklı gelmisti, ki ilk seferde sürecim de gayet güzel ilerlemişti o yüzden de bu sefer düşünmedim kararım belliydi
Yuh roman yazmışım, sana okurken kolay gelsin