• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim ❤️ 😍 maşallah bebeğine ❤️ 🧿 ayyy valla iyice heyecan bastı beni yaa doğumlar yaklaşınca şu zaman bu zaman deyince içim bir fena oluyor kızlar ya 😍🥰🥲😅 geçmiş olsun inşallah iyi gelir fayda eder kuzum 🥰😍
Çok sağol canım benimmm🥰🥰🥰😘 evet banada öyle diyince beni de heyecan bastı valla haftaya salı gel dedi büyük ihtimalle çatı muayenesi yapıp tam gün verecek sezeryan olursa eğer 🥹🥹 çantayı da hazırladım artık tamamen o da aklımdan çıktı ne olacağı belli değil çünkü 😁 amin inşallah kuzum bakalım ona takılmıyorum zaten sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda onlar geçecek şeyler 😍😍🥰🥰

Ay ben de aldım 🤣 kuzenim 4 ay önce doğum yaptı da. Zorla aldırdı bana da çok lazım diye 🤣
A demek ki önemli bi şey ona sorabilirsin ne güzel işte başka ne işe yarıyorsa alalım sürekli emzirecegimiz için ne kadar sağlıklı meme o kadar kolay emdirme yoksa o ağlıycak sen meme vericen bu sefer o sususcak sen ağlıysan gibi bi şey olucak ağğğ 😭

Bu sıcaklıklara dayanamayıp saçlarımı kestirmeye karar verdim 😂😂
Uzun saç çok severim ama bundan sonraki duruma bakılırsa hiç iyi fikir değil uzun kalması

Kestiren var mı aramızda 😉
Bir sakıncası yok diye Biliyorım gebelikte
Valla dinen yokmuş ya batılmış o kesilmez falan ben 2 kere kestirdim hem demir çocuğa gitsin diye hemde gerçekten dayanılmıyor 🥰

Benimde öyle bedavadan kalori yakıyorm diye seviniyorum 😀 memelerimin altı terliyor babaannem geliyor aklıma 😁
Ahahaha çok büyüdüyse terler sen öyle söyleyince benimde annem aklıma geldi 😂😂😂
Ben orası hariç terliyorum 🤣🤣 vücüdüm sanki yapış yapış dün gece banyo yapmıştım oysaki bana yine banyo yolu gözüktü 😂😂

Ahahaha çok büyüdüyse terler sen öyle söyleyince benimde annem aklıma geldi 😂😂😂
Ben orası hariç terliyorum 🤣🤣 vücüdüm sanki yapış yapış dün gece banyo yapmıştım oysaki bana yine banyo yolu gözüktü 😂😂
Bende ya duş almak çok güzelde sorun sürekli yaplanmak duştan sonra yağlanmaktan bıktım gerçi baya alt karnım çatladı tek değilim dimi herkes çatladı yani 😁

Bende ya duş almak çok güzelde sorun sürekli yaplanmak duştan sonra yağlanmaktan bıktım gerçi baya alt karnım çatladı tek değilim dimi herkes çatladı yani 😁
Yağlanan da çatlıyor yağlanmayan da 😂😂
Benim bir haftadan fazladır çatlaklar oluştu
Olsun bebeişlerimiz iyi olsun 🥰

Bu sıcaklıklara dayanamayıp saçlarımı kestirmeye karar verdim 😂😂
Uzun saç çok severim ama bundan sonraki duruma bakılırsa hiç iyi fikir değil uzun kalması

Kestiren var mı aramızda 😉
Bir sakıncası yok diye Biliyorım gebelikte
Uzun saç aşırı seviyorum benimde uzun ama herkes cocuk derdine düşünce görücez diyorlar 😂

Alt karnım çatladı ben krem sürüyorum yağ filan yok umarım daha çatlamam amin 😂 merak etme çatlamayan varsada son hafta çatlayanlar dahi olur

Back
X