Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza benimki tüp değil neye uğradığımı şaşırdım daha 2 aylık evliyim inşallah kolay bi süreç olur hepimiz içinBilmiyorum ama korkuyorum ben bişey olur diye tüp bebek değilse korkma ama benimki tüp bebek
Her doktorun farklı canım oda varBenimkisi kendi isteğiyle etmiyor ya
Elif unutulacak kadıinmi aşk olsun sanoYa unutuyom bacım ne edem
O kadar şanslısın ki sevinçten havalara uçman gerekiyor bizler o kadar emek verdik ki anne ola bilmek için hala da çabalıyoruz kendimize vurduğumuz sınırsız iğnelerdi ilaçalardı , sevinçten göbek atmalısınız ne güzel Rabbim aratmadan nasip etmiş sizeAllah korktuğunuza uğratmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza benimki tüp değil neye uğradığımı şaşırdım daha 2 aylık evliyim inşallah kolay bi süreç olur hepimiz için
Eee yaniElif unutulacak kadıinmi aşk olsun sano
Elif unutulacak kadıinmi aşk olsun sano
Bu gün mide bulantısı bende de var ya ben bide aşırı sık acıkıyorum ya sizde de oluyor mubacım midem bulaniiii leblebı yıyom su ceviz Allah ne verdıyse yıyom ki midem rahatlasın dıye vallah unutuyom ne yapam
Ayyy evetO kadar şanslısın ki sevinçten havalara uçman gerekiyor bizler o kadar emek verdik ki anne ola bilmek için hala da çabalıyoruz kendimize vurduğumuz sınırsız iğnelerdi ilaçalardı , sevinçten göbek atmalısınız ne güzel Rabbim aratmadan nasip etmiş size
Mide bulantısından bısey yemek istemiyorum kiii bulanmasın dıye ne varsa yıyom yumurta kırdım sabah 10 dk o bana baktı ben onaBu gün mide bulantısı bende de var ya ben bide aşırı sık acıkıyorum ya sizde de oluyor mu
Aynı ya kan sulandırıcı yapıyorum ama göbeğim de yer kalmadı morluktan bide girmemeye başladı yerlerini ne kadar değiştirsem de bazen insan o kadar üzülüyor ki ama işte nasipAyyy evetyemınle iğne girmiyor artık zorla yapıyom iğneyi kanıyor bide artık vallah şükredin bacım doğal sekılde hamıle kaldığınıza
Ben yiyorum valla aç kalınca korkuyorum midem bulanacak diyeMide bulantısından bısey yemek istemiyorum kiii bulanmasın dıye ne varsa yıyom yumurta kırdım sabah 10 dk o bana baktı ben ona
En sonki betanız kaç çıktıBenimkide 26 Haziran 1 gün var aramızda hayırlı olsun
Canım, mesajın beni çok duygulandırdı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah emeğinin karşılığını en güzel şekilde versinO kadar şanslısın ki sevinçten havalara uçman gerekiyor bizler o kadar emek verdik ki anne ola bilmek için hala da çabalıyoruz kendimize vurduğumuz sınırsız iğnelerdi ilaçalardı , sevinçten göbek atmalısınız ne güzel Rabbim aratmadan nasip etmiş size
Aaa üstten de var benim allahtan evdeyim kimse yok, yoksa öyle insan içine çıkılcak gibi değilBen de üstten olarak daha yoğun insan içinde utanıyorum ya
Ben daha dün kan verdim sanırım 500 çıktı yarın yine kan vercemEn sonki betanız kaç çıktı
Yaaaa hemen hemen aynıyızzMerhaba son adet tarihim 18 Eylül daha çok yeni hamileyim dün öğrendim 2 aylık evliyim çok tedirginim
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese en güzelini nasip etsin kimseyi çaresiz bırakmasınCanım, mesajın beni çok duygulandırdı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah emeğinin karşılığını en güzel şekilde versin
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYaaaa hemen hemen aynıyızz
Ya ben adetten 1 gün önce 16 ekimde 7.69Ben daha dün kan verdim sanırım 500 çıktı yarın yine kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?