Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Bilmiyorum ama korkuyorum ben bişey olur diye tüp bebek değilse korkma ama benimki tüp bebek
Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza benimki tüp değil neye uğradığımı şaşırdım daha 2 aylık evliyim inşallah kolay bi süreç olur hepimiz için

O kadar şanslısın ki sevinçten havalara uçman gerekiyor bizler o kadar emek verdik ki anne ola bilmek için hala da çabalıyoruz kendimize vurduğumuz sınırsız iğnelerdi ilaçalardı , sevinçten göbek atmalısınız ne güzel Rabbim aratmadan nasip etmiş size

bacım midem bulaniiii leblebı yıyom su ceviz Allah ne verdıyse yıyom ki midem rahatlasın dıye vallah unutuyom ne yapam
Bu gün mide bulantısı bende de var ya ben bide aşırı sık acıkıyorum ya sizde de oluyor mu

Ayyy evet yemınle iğne girmiyor artık zorla yapıyom iğneyi kanıyor bide artık vallah şükredin bacım doğal sekılde hamıle kaldığınıza

Bu gün mide bulantısı bende de var ya ben bide aşırı sık acıkıyorum ya sizde de oluyor mu
Mide bulantısından bısey yemek istemiyorum kiii bulanmasın dıye ne varsa yıyom yumurta kırdım sabah 10 dk o bana baktı ben ona

Ayyy evet yemınle iğne girmiyor artık zorla yapıyom iğneyi kanıyor bide artık vallah şükredin bacım doğal sekılde hamıle kaldığınıza
Aynı ya kan sulandırıcı yapıyorum ama göbeğim de yer kalmadı morluktan bide girmemeye başladı yerlerini ne kadar değiştirsem de bazen insan o kadar üzülüyor ki ama işte nasip

Canım, mesajın beni çok duygulandırdı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah emeğinin karşılığını en güzel şekilde versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…