• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Kizlar bu gaz konusunda çok şanslıyım sanırım ben eşimin yanında zaten gaz çıkartıyordum hamile kalınca da daha rahat rahat sal gitsin yapıyorum bana diyor osurugun şekli değişti😂😂 bende diyorum çocuğum öyle yapıyor onun üstüne atıyorum😂😂😂
Ben de üstten olarak daha yoğun insan içinde utanıyorum ya

Arkadaşlar merak ettiğim gebelikte ilişki yaşanıyormu yoksa yasakmı bilgisi olan yazabilirmi ?

Kızlar fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? Benim iş arkadaşım 14. Haftasında ikili tarama testi down sendromu durumu 1/136 gelmiş ve riskli oluyor tabi bende böyle onda görünce bu durumu fetal dna yaptırsam mı diye düşünmeye başladım ya.

Bulantılar basladı benim😞🤦🏻‍♀️
Neler yapıp neler yiyorsunuz bu konuda
Ay benim de başladı başlamayacak herhalde diyordum ama çok kötü durum 😌 yemek yemede sıkıntı yok bende iştah azaltmadı ama biraz aç kalayım çok kötü bulanıyor. Bulantı hapı kullanabilirim ama daha kötü olursa tabi

Aynennn kızzz ölecem gazdan 😂 bende eşimin yanında asla yapmadım ama şuan cok zorlanıyorum😁

Canım artık kese rahatca görünür artış önemli değil ki bence güzel maşallah. Kontrolden cıkıncada yaz bende 5+6 yım bugün. 5+0 da kese gördük
Haftaya pztesi 6+5 de kalp atışı için gideceğiz inşallah görür duyarız
yazarım tabiki inşallah hepimiz sağlıklı ilerletiriz bu süreci kese icin gittiğinde ultrasonla mı bakıldı vajinal muayene mi ben açıkcası vajinal muayene icin cekiniyorum biraz

Ay benim de başladı başlamayacak herhalde diyordum ama çok kötü durum 😌 yemek yemede sıkıntı yok bende iştah azaltmadı ama biraz aç kalayım çok kötü bulanıyor. Bulantı hapı kullanabilirim ama daha kötü olursa tabi
bende henüz bulantı durumu yok baslamadı suanlık ama mide yanması yasıyorum bende cok fazla

Kızlar fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? Benim iş arkadaşım 14. Haftasında ikili tarama testi down sendromu durumu 1/136 gelmiş ve riskli oluyor tabi bende böyle onda görünce bu durumu fetal dna yaptırsam mı diye düşünmeye başladım ya.
benim bir arkadasımda böyle fetal yaptırsam mı düsüncesine girmiş, doktoru demiş ki fetal yaptırsanda yatırmasanda farklı testler vs sen sadece sunun kararını ver bebeğinde genetik bir sorun olursa aldırmayı düsünür müsün diye eğer böyle bir niyetin varsa fetal yaptır herseyi gör demis ama arkadasım ne gelirse allahtan diyerek yaptırmadı cokta sağlıklı bir kızı oldu

Artık hiçbir şey fayda etmiyor bende bir şey yapmıyorum güzel yanı kilo vermişim 😅
Sabah nparsam yapayım mutlaka kusuyorum ama yine en faydalı çubuk kraker ani hareketlerden kaçınmaya çalışıyorum baş dönmesiyle beraber bulantı yapıyor
Aç karna su içecek vs içmiyorum
Yağlı salçalı şeyleri de yiyemiyorum
Genel olarak meyveyle besleniyorum zaten
Elma mide bulantısına iyi geliyor tavsiye ederim ayva bulabilsem ayva tüketeceğim ayva da çok iyi diyorlar
evet hatta ayva elmadan daha iyi elma mideyi eksitip yanma yapabiliyomus

Arkadaşlar merak ettiğim gebelikte ilişki yaşanıyormu yoksa yasakmı bilgisi olan yazabilirmi ?
riskli gebelik durumlarında doktor 9 ay yasaklayabiliyor bir arkadasımda öyle olmustu ara ara lekelenmeler yasıyor diye riskli gebeliğin diyip doktoru yasaklamıstı ama doktorunun yasaklamadığı arkadasımda var hatta aksine ilişki önerdiğini söylemişti bebeğin yerleşme ve doğum kanalına rahat dönebilmesi acısından vs

riskli gebelik durumlarında doktor 9 ay yasaklayabiliyor bir arkadasımda öyle olmustu ara ara lekelenmeler yasıyor diye riskli gebeliğin diyip doktoru yasaklamıstı ama doktorunun yasaklamadığı arkadasımda var hatta aksine ilişki önerdiğini söylemişti bebeğin yerleşme ve doğum kanalına rahat dönebilmesi acısından vs
Yani gebelik durumuna ve doktora bağlı

Artık hiçbir şey fayda etmiyor bende bir şey yapmıyorum güzel yanı kilo vermişim 😅
Sabah nparsam yapayım mutlaka kusuyorum ama yine en faydalı çubuk kraker ani hareketlerden kaçınmaya çalışıyorum baş dönmesiyle beraber bulantı yapıyor
Aç karna su içecek vs içmiyorum
Yağlı salçalı şeyleri de yiyemiyorum
Genel olarak meyveyle besleniyorum zaten
Elma mide bulantısına iyi geliyor tavsiye ederim ayva bulabilsem ayva tüketeceğim ayva da çok iyi diyorlar
Bacım ben kılo almışım sen nasıl verdın viyy 😂😂

Vala benim erken doğumdan kaybım olduğu için ilişki eşim yanaşsa bile ben istemiyorum korkuyorum bacım

Sütte gaz yapıyor aman tikkat.
Ahahah evin kokuyormu acaba neden evden bulanıyor ki😂.
Ben calısıyorum işe gidip gelmek istemiyorum hiç
Kız yok ne kokması benım kaynanam pasaklı ondan evım hep temız hergun açıp havalandırıyorum ben evde çamaşır suyum eksık olmaz

Back
X