- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.861
Ağda rahimde gerginlik hissi yaratabilir. Bence bu riskli haftaları jiletle geçirmeniz çok daha risksiz olacaktırHaklısın en iyisi ağda o zamanHamilelik nasıl gidiyor bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağda rahimde gerginlik hissi yaratabilir. Bence bu riskli haftaları jiletle geçirmeniz çok daha risksiz olacaktırHaklısın en iyisi ağda o zamanHamilelik nasıl gidiyor bu arada

Artık banada mantıklı geliyor o makinaGeçmeyecekkalp atışı için doppler makinası alacağız

Tabiki bizimle canımBenim bulantım diğer2 ikizlerde 10.hafta da başladı 16.haftada bitmişti. Onu baz alsam daha var. Ama öyle olmuyor işte. Tüp bebek, kanama alanı var. Birinin kalp atışı diğerinden daha azdı. Var da var yani. 12 haftayı bir atlatsak belki biraz daha rahatlayacağiz canım.Kuş üzümlerimiz bizimle

haftaya bende kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum bakalım. Bu haftalarda böyle geçecek işte. Aslında mide bulantıları tam pik yapsa daha kolay olacak bizim için beklemek
 haftaya bende kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum bakalım. Bu haftalarda böyle geçecek işte. Aslında mide bulantıları tam pik yapsa daha kolay olacak bizim için beklemekBen henüz söylemedim sadece bir arkadasım biliyor benim 3. Hamilelik iki tane oglusum var bunda niyeyse yogunluktan sanırım cok relaxım belkide cinsşyete kadar demem cinsiyette süppüz yaparıöKızlar birşey merak ediyorum ailelere ne zaman söylediniz? Ya da söylediniz mi henüz? Keseyi görünce mi söylesek kalp atışını mı beklesek hiç bilmiyorum bi an önce de söylemek istiyorum tüm aile bu haberi bekliyor yıllardır

Vala bacım 7. Hafta 2. Gün ikiz gebelikti benim galiba hormonlar erken başladı bendeAromalı olmadığı sürece zararlı değil diye biliyorum sade sodaysa bişey olmaz galiba mide bulantısı bu kadar erken başlıyomuymuş kaç haftalıktı bebiş

kese muayenesine gittigimde 2 kese var biri gelişimi durmuş ama kalp atışı için geldiğinde bakarız bır bakarsın ilerler dedı ondan galıba
 kese muayenesine gittigimde 2 kese var biri gelişimi durmuş ama kalp atışı için geldiğinde bakarız bır bakarsın ilerler dedı ondan galıbaKız ben ilk gebeliktede agda kullandım sonucta rahmın yüzeyiyle bebegın yerı arasında fark var yanı ben ağda kullanıyorum diğer gebeliğimde de kullandım jilet genital bölgede erken çıktığı için kaşıntı ve enfeksiyon da yapabilir yani agda bır nebze daha ıyı bana göre jiletle sürekli almak zorunda kalıyorsunuz ve tahriş oluyorAğda rahimde gerginlik hissi yaratabilir. Bence bu riskli haftaları jiletle geçirmeniz çok daha risksiz olacaktır
Bence traş makinası kullan canım ağda seni kasar ilk 3 dört ay idare edin bence traş makinasıylaKızlar hamilelikte tüy dökücü krem kullanan varmı zararlımı yoksa ?
Aaa ikizmiydi ne güzel inşallah kalp atışını duyarsın Allah yardımcın olsun canım bende daha bulantı falan yok umarım olmazdaVala bacım 7. Hafta 2. Gün ikiz gebelikti benim galiba hormonlar erken başladı bendekese muayenesine gittigimde 2 kese var biri gelişimi durmuş ama kalp atışı için geldiğinde bakarız bır bakarsın ilerler dedı ondan galıba

Sata göre 6. Hafta ama dr 1 ayla uyumlu dediCnm kaçıncı haftada gittinde kese 0.67 di
Valla 2 yaş sendromlu kıpır kıpır bir oğlum var birde şuan eşimden uzaktayım nazlanacak kimsem yok galiba o tüzden birqzda bu halimYa bide unuttugunuza göre demekki pek belirtiniz yok ne güzel. Bana unutturmuyor ağzımdaki o tad mide huzursuzlugu
 geçen hafta evimdeydim baya bi sancım vardı
 geçen hafta evimdeydim baya bi sancım vardı 
Benimkine 1 ayla uyumlu dedi canım sata göre 6. Haftaydı aslında ama pcos var bende geç döllenme oldu sanırım0.67 mi benim kine 12 mm demişti 6+0 da
Zararlı hamilelikte kullanılmıyor ağda veya jilet en mantıklısı bende lazere gidiyordum azalmıştı baya şimdi yine ağdayla devamKızlar hamilelikte tüy dökücü krem kullanan varmı zararlımı yoksa ?
Evet ama olcak canım kız olsun daha ıyı belirti olmasa hıc duramazdım evde 4 kasımda gitçem daha çünkü kalp atışınaAaa ikizmiydi ne güzel inşallah kalp atışını duyarsın Allah yardımcın olsun canım bende daha bulantı falan yok umarım olmazda
Hayırlısı olsun inşallah bende 3 kasımda kontrole gitcem ilk defaEvet ama olcak canım kız olsun daha ıyı belirti olmasa hıc duramazdım evde 4 kasımda gitçem daha çünkü kalp atışına
ben de ilk kontrolüme gidicem o gün, güzel hayırlı haberlerle döneriz inşallahHayırlısı olsun inşallah bende 3 kasımda kontrole gitcem ilk defa
Hadı bakalım hayırlı haberle geliriz inşallahHayırlısı olsun inşallah bende 3 kasımda kontrole gitcem ilk defa

Benimde aynı ama gün içersinde genelde akşamları uyumaya yakın başlıyor gece uyutmuyor beni perişan oldum normalde regl dongum geldi acaba bu mu etkiliyor bilemedim bir kaç gündür arttı korktum ama kanama vs yok doktorum duphason ve estroferm ilacını yeni kesti inşallah gerek kalmaz tekrarO bende de oluyor canım doktor normal dedi bana. Şöyle mesela bende 0 koku hassasiyeti 0 bulantı 0 meme hassasiyeti. ama ara ara regl olacak gibi bel karın ağrısı. Doktor çok normal dedi
Ben söyledim valla ailelere de ya sevinsinler diye çok beklediler çünküBen henüz söylemedim sadece bir arkadasım biliyor benim 3. Hamilelik iki tane oglusum var bunda niyeyse yogunluktan sanırım cok relaxım belkide cinsşyete kadar demem cinsiyette süppüz yaparıö
 Allah korusun bir terslik olsa zaten bilecekler
 Allah korusun bir terslik olsa zaten bilecekler Sende kanama olmuş muydu canım ben de 5 + 4 te oldu 2-3 saat çok az sonda geçti ertesi günde çok çok hafif kahverengi akıntı oldu bugün de yine çok çok az kahverengi akıntı 1 damla gibi. Kanama olduğu gün ultrasonla baktı doktor hiç bir şey yoktu. Kanamam geçti sonra duphastona başladı.duphastona devam şimdi. Korkmamak gerekmiş bu ağrılar normalmiş öyle dedi doktor banaBenimde aynı ama gün içersinde genelde akşamları uyumaya yakın başlıyor gece uyutmuyor beni perişan oldum normalde regl dongum geldi acaba bu mu etkiliyor bilemedim bir kaç gündür arttı korktum ama kanama vs yok doktorum duphason ve estroferm ilacını yeni kesti inşallah gerek kalmaz tekrar
 12.haftada söylemeyi düşünüyoruz çünkü ailelerimiz ağzında bakla ıslanmayan insanlar. Dıdının dıdısına bile telefon açıp haber vereceklerine eminiz. Hamileliğim zor geçtiği için bunaltılmak istemiyorum, her gün arayıp sorup beni strese sokacakları için. İnşallah çok trip atmazlar
 12.haftada söylemeyi düşünüyoruz çünkü ailelerimiz ağzında bakla ıslanmayan insanlar. Dıdının dıdısına bile telefon açıp haber vereceklerine eminiz. Hamileliğim zor geçtiği için bunaltılmak istemiyorum, her gün arayıp sorup beni strese sokacakları için. İnşallah çok trip atmazlar Bizim gibi olan var mı başka
 Bizim gibi olan var mı başka