Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
ipl lazer yapmayın kararma yapar diyorlar ama sadece jiletle de duramam tadım kaçtı bu duruma yaptım 1 kere lazer. zaten ışık olduğu için bebeğe bir zararı yokmuş ipl’nin doktora sordum

Benim bulantım diğer2 ikizlerde 10.hafta da başladı 16.haftada bitmişti. Onu baz alsam daha var. Ama öyle olmuyor işte. Tüp bebek, kanama alanı var. Birinin kalp atışı diğerinden daha azdı. Var da var yani. 12 haftayı bir atlatsak belki biraz daha rahatlayacağiz canım. 🙏 Kuş üzümlerimiz bizimle 🧿🍀
Tabiki bizimle canım 🙏 haftaya bende kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum bakalım. Bu haftalarda böyle geçecek işte. Aslında mide bulantıları tam pik yapsa daha kolay olacak bizim için beklemek

Kızlar birşey merak ediyorum ailelere ne zaman söylediniz? Ya da söylediniz mi henüz? Keseyi görünce mi söylesek kalp atışını mı beklesek hiç bilmiyorum bi an önce de söylemek istiyorum tüm aile bu haberi bekliyor yıllardır 🥹
Ben henüz söylemedim sadece bir arkadasım biliyor benim 3. Hamilelik iki tane oglusum var bunda niyeyse yogunluktan sanırım cok relaxım belkide cinsşyete kadar demem cinsiyette süppüz yaparıö😂

Aromalı olmadığı sürece zararlı değil diye biliyorum sade sodaysa bişey olmaz galiba mide bulantısı bu kadar erken başlıyomuymuş kaç haftalıktı bebiş
Vala bacım 7. Hafta 2. Gün ikiz gebelikti benim galiba hormonlar erken başladı bende 🤣🤣 kese muayenesine gittigimde 2 kese var biri gelişimi durmuş ama kalp atışı için geldiğinde bakarız bır bakarsın ilerler dedı ondan galıba

Ağda rahimde gerginlik hissi yaratabilir. Bence bu riskli haftaları jiletle geçirmeniz çok daha risksiz olacaktır
Kız ben ilk gebeliktede agda kullandım sonucta rahmın yüzeyiyle bebegın yerı arasında fark var yanı ben ağda kullanıyorum diğer gebeliğimde de kullandım jilet genital bölgede erken çıktığı için kaşıntı ve enfeksiyon da yapabilir yani agda bır nebze daha ıyı bana göre jiletle sürekli almak zorunda kalıyorsunuz ve tahriş oluyor

Vala bacım 7. Hafta 2. Gün ikiz gebelikti benim galiba hormonlar erken başladı bende 🤣🤣 kese muayenesine gittigimde 2 kese var biri gelişimi durmuş ama kalp atışı için geldiğinde bakarız bır bakarsın ilerler dedı ondan galıba
Aaa ikizmiydi ne güzel inşallah kalp atışını duyarsın Allah yardımcın olsun canım bende daha bulantı falan yok umarım olmazda 😂😂

Cnm kaçıncı haftada gittinde kese 0.67 di
Sata göre 6. Hafta ama dr 1 ayla uyumlu dedi
Ya bide unuttugunuza göre demekki pek belirtiniz yok ne güzel. Bana unutturmuyor ağzımdaki o tad mide huzursuzlugu
Valla 2 yaş sendromlu kıpır kıpır bir oğlum var birde şuan eşimden uzaktayım nazlanacak kimsem yok galiba o tüzden birqzda bu halim 😂 geçen hafta evimdeydim baya bi sancım vardı 🥲
0.67 mi benim kine 12 mm demişti 6+0 da
Benimkine 1 ayla uyumlu dedi canım sata göre 6. Haftaydı aslında ama pcos var bende geç döllenme oldu sanırım
Kızlar hamilelikte tüy dökücü krem kullanan varmı zararlımı yoksa ?
Zararlı hamilelikte kullanılmıyor ağda veya jilet en mantıklısı bende lazere gidiyordum azalmıştı baya şimdi yine ağdayla devam

Aaa ikizmiydi ne güzel inşallah kalp atışını duyarsın Allah yardımcın olsun canım bende daha bulantı falan yok umarım olmazda 😂😂
Evet ama olcak canım kız olsun daha ıyı belirti olmasa hıc duramazdım evde 4 kasımda gitçem daha çünkü kalp atışına

O bende de oluyor canım doktor normal dedi bana. Şöyle mesela bende 0 koku hassasiyeti 0 bulantı 0 meme hassasiyeti. ama ara ara regl olacak gibi bel karın ağrısı. Doktor çok normal dedi
Benimde aynı ama gün içersinde genelde akşamları uyumaya yakın başlıyor gece uyutmuyor beni perişan oldum normalde regl dongum geldi acaba bu mu etkiliyor bilemedim bir kaç gündür arttı korktum ama kanama vs yok doktorum duphason ve estroferm ilacını yeni kesti inşallah gerek kalmaz tekrar

Ben henüz söylemedim sadece bir arkadasım biliyor benim 3. Hamilelik iki tane oglusum var bunda niyeyse yogunluktan sanırım cok relaxım belkide cinsşyete kadar demem cinsiyette süppüz yaparıö😂
Ben söyledim valla ailelere de ya sevinsinler diye çok beklediler çünkü 🥹 Allah korusun bir terslik olsa zaten bilecekler
Benimde aynı ama gün içersinde genelde akşamları uyumaya yakın başlıyor gece uyutmuyor beni perişan oldum normalde regl dongum geldi acaba bu mu etkiliyor bilemedim bir kaç gündür arttı korktum ama kanama vs yok doktorum duphason ve estroferm ilacını yeni kesti inşallah gerek kalmaz tekrar
Sende kanama olmuş muydu canım ben de 5 + 4 te oldu 2-3 saat çok az sonda geçti ertesi günde çok çok hafif kahverengi akıntı oldu bugün de yine çok çok az kahverengi akıntı 1 damla gibi. Kanama olduğu gün ultrasonla baktı doktor hiç bir şey yoktu. Kanamam geçti sonra duphastona başladı.duphastona devam şimdi. Korkmamak gerekmiş bu ağrılar normalmiş öyle dedi doktor bana

Biz ailelere hala söylemedik ya eşim tarafından ilk torun olacak üstelik 3 hafta sonra cinsiyeti belli olacak 😂 12.haftada söylemeyi düşünüyoruz çünkü ailelerimiz ağzında bakla ıslanmayan insanlar. Dıdının dıdısına bile telefon açıp haber vereceklerine eminiz. Hamileliğim zor geçtiği için bunaltılmak istemiyorum, her gün arayıp sorup beni strese sokacakları için. İnşallah çok trip atmazlar😂 Bizim gibi olan var mı başka

Back
X