- 12 Mart 2018
- 214
- 261
- 103
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.101
En son geçen hafta doktora gittim. 9 haftalık oldum tam, sizce ne zaman gitmeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı geceleri uyuyamıyorum perişan oldum vücut sürekli dinlenmek istiyor sıcaklık istiyor sıcak su torbası alıyorum artık yanıma sanki iyi geliyor asla çorapsız bile gezmiyorum iyice kafa gitti doktor randevum 2 hafta sonra ama dayanamam o kadar heralde böyle devam ederseKızlar hiç yok mu yaaakanama leke vs yok sadece ağrı duruyor geçiyor ama tamamen bitmiyor dün geceden beri devam ediyo komple tüm alt karnımda
Haziran annesi olsana senHerkesin değişiyor bende 7 ve 8lerde başladı 9-10 arası pik yaptı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.
Burdaki arkadaşlara önerim günde 2 litre kadar su içmeye çalışın su içmek o kadar önemliymiş ki kendinizi zorlayın.
Ağır işlerde calisma yok. 7.5 saat çalışıyorsunuz. Gebeligi bahane ederek isten çıkarılmiyorsunuz. Gece vardiyası ve mesai yok. Bunları soyledi sgkdaki görüştüğüm kisi.Pozitif haklar neler biliyormusunuz bir iki örnek verirmisin
9+5im şimdi. 12+3te ikili taramaya çağırdı doktorum kasımın 3.haftasına denk geliyorEn son geçen hafta doktora gittim. 9 haftalık oldum tam, sizce ne zaman gitmeliyim
Bende öğretmenim ya ve kötü denk geliyor yaz tatiline gidiyor doğum izni. Doğum sonrası 16 haftaya çıkarsa çok iyi olur önceki 8 hafta da eklenir aralığa kadar kurtarır ama gelmezse Eylül sonu izin biter. Zor olacak :))Canım ben de öğretmenim söylemedim kimseye. Doğumdan sonra izin olayını nasıl yapmayı planlıyorsun. Ben eşime 2 sene ücretsiz izine ayrılırım diyince anksiyete krizine girdi![]()
Su içme olayı bende de yok bu ara aşırı mide bulantısından su içemiyorum ve böbreklerim ağrımaya başladı. Tahlilde idrarda bakteri çıkmıştı zaten ama doktora kontrole gidemedim ki sıra yok diye. Yalnız şu prilam bulantı hapını gece yatmadan önce içeyim bi öyle deneyeyim dedim iki gündür biraz faydasını gördüm gibi bulantı açısından. En azından bugün su içerken midem çok bulanmadı. Ayy diyorlar ya hamilelik hastalık değil diye ben katılmıyorum ya hastalık gibi valla![]()
Valla katiliyorum ayni seyleri yasiyoruzSu içme olayı bende de yok bu ara aşırı mide bulantısından su içemiyorum ve böbreklerim ağrımaya başladı. Tahlilde idrarda bakteri çıkmıştı zaten ama doktora kontrole gidemedim ki sıra yok diye. Yalnız şu prilam bulantı hapını gece yatmadan önce içeyim bi öyle deneyeyim dedim iki gündür biraz faydasını gördüm gibi bulantı açısından. En azından bugün su içerken midem çok bulanmadı. Ayy diyorlar ya hamilelik hastalık değil diye ben katılmıyorum ya hastalık gibi valla![]()
İstediginizi sorabilirsiniz buradayımHaziran annesi olsana sentecrübelerini bizimle paylaşırdin gondermiyoruz seni
içilebiliyo mu ya mide yanmasından ölüyorum bazı zamanlarKızlar mide yanması için gaviscon şurup var dr bana şişe şişe de içsen çocuğa da sana da zararı olmaz demişti
Kızlar nolur şu mide bulantısına bi çözüm bulduk diyinya saat 5 ten beri içim dışıma çıkıyo varmı bi çare![]()
9+5 den selamlarsabah benimde bulantım oluyor ve nazende yemek sonu
Alakasız bir şekilde. En son 3 hafta önce bebisi görmüştüm şimdi meraktayim ne yapıyor acaba
haftaya doktor kontrolüm var ve fetal DNA için araştırmalara başladım
zorlu gibi olsada farklı bir dunyanin içinde heyecanlıyız aaaa dostlar
![]()
Ben de kontrole gidince dr uma soracağım. Şimdilik ılık ballı sütün iyi geldiğini keşfettimKızlar mide yanması için gaviscon şurup var dr bana şişe şişe de içsen çocuğa da sana da zararı olmaz demişti
Oyyy maşallah bildigin bebek olmuş
Oyyy maşallah bildigin bebek olmuş![]()
Gerçekten mucize masallahGerçekten öyle ve asırı kücük bir sey olmasına ragmen o uzuvların kıpır kıpır olması inanılmaz bir sey, Allah’a nasip ettiği şey için ne kadar şükretsek az![]()