Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
1 ay çokmus canim 9 un da kontrol randevum var ve hep 2 hafta arayla çağırıyor. Devlete gidebilirsin görmek istediğin de randevu kolay alınıyormu bilemiyorum. Hangi şehirdesin bu arada?
Ankaradayım. Git ve 1 ay sonra göreyim seni dedi. 20 gün dayanıp giderim artık ne yapayım 1 ay dayanabileceğimi sanmıyorum

Benim demirim 23dü doktor ilaç başladı

Kızlar aranızda 5+6 olan var mı ? Ben henüz kontrole gitmedim 11 Ağustos‘ta gideceğim yaklaşık 7 + 1 olacak. Benimle yakın tarihlerde olan kontrole giden var mı acaba ultrasonda nasıl gördünüz
5+4 düm Salı gidicem

Ben de ilişki olmadığı halde geliyor kanama alanı da yok artık diyorum ki damarlar rahim genişlediği için oluyor herhalde başka açıklaması yok
Maalesef 1 saat önce kanama kırmızıya döndü tekrar gittim doktora ve yeni kanama alanı oluşmuş kesenin alt tarafında yani keseye değmiyor. Bir de dün kalp atışı 141di bugün 120 ama onun hakkında yorum yapmadı zaten kendi doktorum değildi kendi doktorum yarın görecek beni

Allahim sana bagislasin simsiki tutunsun , kanamasi olup saglikla bebegini doguran bir suru hikaye var insallah yarin guzel haberler alirsin canim

Burada bir kaç arkadaşın da kanama alanı gözükmese de kanamaları olmustu bunu Dr lar da tespit edemiyor maalesef.

Allahim sana bagislasin simsiki tutunsun , kanamasi olup saglikla bebegini doguran bir suru hikaye var insallah yarin guzel haberler alirsin canim
evet, inşallah yarın daha iyi olursunuz. kanama olunca müdahale edilmesi gerekiyor ama zaman içinde kanama azalıyorsa gebeliğin devam etme ihtimali gayet yüksek.

Progestan vermemiş miydi,sakin olun sağlıklı bebiş her türlü tutunur benim arkadaşima düşük yapiyorsun dediler kalp atışını duydu kürtaja gittiğinde

Kızlar 9.haftadayım ve karın krampları oluyor. Şiddetli ve dayanılmaz değil ama adet krampları tarzında rahatsız edici. Aynı haftada bunu yaşayan var mı
Evet ben de bu tarz kramplar yaşıyorum, rahatsız etmiyor beni ama hep de var gibi bir ağrı yarın doktor kontrolüm var, bunu soracağım

selam millet nasılsınız? ben çok kötüyüm idrar yolu enfeksiyonu beni mahvetti aşırı sancı ve yanma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…