- 17 Kasım 2022
- 314
- 171
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.581
Ankaradayım. Git ve 1 ay sonra göreyim seni dedi. 20 gün dayanıp giderim artık ne yapayım 1 ay dayanabileceğimi sanmıyorum1 ay çokmus canim 9 un da kontrol randevum var ve hep 2 hafta arayla çağırıyor. Devlete gidebilirsin görmek istediğin de randevu kolay alınıyormu bilemiyorum. Hangi şehirdesin bu arada?
Ayyyy 15 mm tabi 1.5 cmNe guzel haber canimAllah saglikli sekilde bebegi kucagina almayi nasip etsin
Cok ozr dileyerek soruyorum 15 cm mi yoksa mm mi?) cm cunki 9 haftada olmaz gibime geldi:))
Ay ben de 15 mm dir o 15 cm olsa duramazsın diye espri yapacaktımAyyyy 15 mm tabi 1.5 cm
Benim demirim 23dü doktor ilaç başladıBenim demirim çok düşük fakat gerek yok vitamine kan değerin gayet iyi dedi.
Aynı şekilde benim de demirim düşük olmasına rağmen doktor gerek görmedi kan değerin güzel dedi. Ama demirin düşük olması sıkıntı yaratmaz mı? Biraz kafam takıldı buna.
HapymomHangi uygulama bahsettiğiniz
5+4 düm Salı gidicemKızlar aranızda 5+6 olan var mı ? Ben henüz kontrole gitmedim 11 Ağustos‘ta gideceğim yaklaşık 7 + 1 olacak. Benimle yakın tarihlerde olan kontrole giden var mı acaba ultrasonda nasıl gördünüz
Hadi inşallah kalp atışı da görürsün belki5+4 düm Salı gidicem
Ondan olabilir senin o halde kuşumBenim batıyor ama progestan iğne vuruluyorum ondan batıyor diye düşündüm
Maalesef 1 saat önce kanama kırmızıya döndü tekrar gittim doktora ve yeni kanama alanı oluşmuş kesenin alt tarafında yani keseye değmiyor. Bir de dün kalp atışı 141di bugün 120 ama onun hakkında yorum yapmadı zaten kendi doktorum değildi kendi doktorum yarın görecek beniBen de ilişki olmadığı halde geliyor kanama alanı da yok artık diyorum ki damarlar rahim genişlediği için oluyor herhalde başka açıklaması yok
Hepimiz aynı gemideyiz canım yanlış anlaşılma yokAy ben de 15 mm dir o 15 cm olsa duramazsın diye espri yapacaktımdedim sonra yanlış anlaşılırım falan
Ayni durumdayim tatildeyim otelee her yer yiyecek icecek gordukce fenalasiyorumBen de öyleyim canım ya 9. Haftadayım ne dışarı çıkabiliyorum ne bi yere gidebiliyorum sürekli yatıyorum uyurken bile midem bulanıyor.
Allahim sana bagislasin simsiki tutunsun , kanamasi olup saglikla bebegini doguran bir suru hikaye var insallah yarin guzel haberler alirsin canimMaalesef 1 saat önce kanama kırmızıya döndü tekrar gittim doktora ve yeni kanama alanı oluşmuş kesenin alt tarafında yani keseye değmiyor. Bir de dün kalp atışı 141di bugün 120 ama onun hakkında yorum yapmadı zaten kendi doktorum değildi kendi doktorum yarın görecek beni
Burada bir kaç arkadaşın da kanama alanı gözükmese de kanamaları olmustu bunu Dr lar da tespit edemiyor maalesef.Önceki hamileliğimde bizim de yasaktı çünkü çok sayıda kanama alanları vardı vs vs ama bunda her şey normal gidiyordu daha önceki ilişkilerde de bir şey olmamıştı ama demek ki olmaması daha iyi bebek için zaten artık bu yaşadığımızdan dolayı istesek de yapmayız ama anlamadığım nokta kanama alanı yoksa bu kan nereden geliyoracaba vajina içi mi tahriş oldu
Uzun kontrol sureleri yıl gibi geçiyor maalesef ben doğuracağım zamana ışınlanmak istiyorumAnkaradayım. Git ve 1 ay sonra göreyim seni dedi. 20 gün dayanıp giderim artık ne yapayım 1 ay dayanabileceğimi sanmıyorum
Maalesef 1 saat önce kanama kırmızıya döndü tekrar gittim doktora ve yeni kanama alanı oluşmuş kesenin alt tarafında yani keseye değmiyor. Bir de dün kalp atışı 141di bugün 120 ama onun hakkında yorum yapmadı zaten kendi doktorum değildi kendi doktorum yarın görecek beni
evet, inşallah yarın daha iyi olursunuz. kanama olunca müdahale edilmesi gerekiyor ama zaman içinde kanama azalıyorsa gebeliğin devam etme ihtimali gayet yüksek.Allahim sana bagislasin simsiki tutunsun , kanamasi olup saglikla bebegini doguran bir suru hikaye var insallah yarin guzel haberler alirsin canim
Progestan vermemiş miydi,sakin olun sağlıklı bebiş her türlü tutunur benim arkadaşima düşük yapiyorsun dediler kalp atışını duydu kürtaja gittiğindeMaalesef 1 saat önce kanama kırmızıya döndü tekrar gittim doktora ve yeni kanama alanı oluşmuş kesenin alt tarafında yani keseye değmiyor. Bir de dün kalp atışı 141di bugün 120 ama onun hakkında yorum yapmadı zaten kendi doktorum değildi kendi doktorum yarın görecek beni
Evet ben de bu tarz kramplar yaşıyorum, rahatsız etmiyor beni ama hep de var gibi bir ağrıKızlar 9.haftadayım ve karın krampları oluyor. Şiddetli ve dayanılmaz değil ama adet krampları tarzında rahatsız edici. Aynı haftada bunu yaşayan var mı
Benim kontrolüme daha var rica etsem sorup bilgilendirir misinizEvet ben de bu tarz kramplar yaşıyorum, rahatsız etmiyor beni ama hep de var gibi bir ağrıyarın doktor kontrolüm var, bunu soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?