- 26 Kasım 2022
- 3.349
- 4.459
- 63
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.621
Çok çok teşekkür ederimMemenin yerine hep birsey isterler ilk zamanlar yorucu olur. Yerim onu . Darısı sana güle güle büyüsün,buyusunler
Bir ara daha kötüydüm ama benim de hala devam ediyor malesefKızlar bende hep bi halsizlik var kafamı kaldıramıyorum sürekli uyku hali. Tansiyonum 10/6 9/4 aralarinda. Böyle keyifsizlik hiçbir şey yapmak istememe hali. Progestan fitil duphaston hap da kullanıyorum onlar mı yapıyor ki.
Sürekli yatayım istiyorum ya işim gücüm de yok yatıyorum öyle kilo aldım iyiceBir ara daha kötüydüm ama benim de hala devam ediyor malesefilaçlar da etkili olabilir bilmiyorum ben hiç bir şey kullanmadığım halde öyleyim.
İnan çoğumuz öyleyiz sanırım. Bir ara yine konuşmuştuk burda. İlk haftalarda böyle olması normal. Hayırlısı ile şu 12. Haftayı geçmeyi düşünüyorum artık. Evde hiç iş yapamıyorum. Kahvaltı yaptım. Bir anda midem kalktı. Uzandım kalkamıyorum. Eşimde çocukları dışarı çıkardı. Biraz ortalığı toparlamam lazım ama yok olmuyorSürekli yatayım istiyorum ya işim gücüm de yok yatıyorum öyle kilo aldım iyice
İnşallaahİnan çoğumuz öyleyiz sanırım. Bir ara yine konuşmuştuk burda. İlk haftalarda böyle olması normal. Hayırlısı ile şu 12. Haftayı geçmeyi düşünüyorum artık. Evde hiç iş yapamıyorum. Kahvaltı yaptım. Bir anda midem kalktı. Uzandım kalkamıyorum. Eşimde çocukları dışarı çıkardı. Biraz ortalığı toparlamam lazım ama yok olmuyorgeçecek Allah ın izniyle
Bizimde kalp sesini duymak için 6 sında randavumuz var heyecan dorukta :)Gunaydin canlarim saglikli iyi haberlerle bir gun gecirelim . Bende yarin tatilden donuyorum 6 sinda randevum var cook heycanliyim insallah her sey yolundadir
Ayy kac oluyorsun 6 sinda ? Ben 7+3 oluyorumBizimde kalp sesini duymak için 6 sında randavumuz var heyecan dorukta :)
Selam canımKızlar 8 haftada yaklaşık 5 kg aldım
Kendimi çok kötü hissediyorum hareket edemiyorum kabızlık sıkıntım da yok.
Sigara bırakmak da etkili sanırım ama bu gidişle çok alirim diye korkuyorum sizde durumlar ne?
Evet canım minik kahve gibi geliyor herhalde normalSelam canım
Lekelenmen geçti mi? İyi misin?
Ben yaklaşık 3 kilo aldım. Sen sanırım şimdi tatildesin, hareket halinde pek değilsin; şimdilik onun etkisi de vardır. Sigarayı bırakmak zaten, insan sürekli bişeyler atsın istiyor ağzına bilirim
Selam kizlar yazamadim.ben cumartesi hastanedeydim.gitmeyecektim ama mecbur gittik.bende protein kacagi vr dehidrasyon cikti.cuma serum vs aldim.takipe alindim.tekrar kan verecegim cuma. Simdilik bir sorun yok ama siki takip istiyorlar.kalp atisi duyuldu. Tam dusundugum gibi 6+5 cikti bebis.bugun 7+0 dayim.allah yardimcimiz olsun bu surecte.Bir ara daha kötüydüm ama benim de hala devam ediyor malesefilaçlar da etkili olabilir bilmiyorum ben hiç bir şey kullanmadığım halde öyleyim.
Geçmiş olsun inşallahSelam kizlar yazamadim.ben cumartesi hastanedeydim.gitmeyecektim ama mecbur gittik.bende protein kacagi vr dehidrasyon cikti.cuma serum vs aldim.takipe alindim.tekrar kan verecegim cuma. Simdilik bir sorun yok ama siki takip istiyorlar.kalp atisi duyuldu. Tam dusundugum gibi 6+5 cikti bebis.bugun 7+0 dayim.allah yardimcimiz olsun bu surecte.
Eh çok normal o zaman dua et 10 kilo almamışsın hahahEvet canım minik kahve gibi geliyor herhalde normal
Ben zaten annemdeyim hiçbir iş yaptırmıyor yürüme çok dedi doktor okullar da kapalı hep evdeyim
Teyzemle annem de yedirdikçe yediriyor
Geçmiş olsun canım. Bundan sonra da hiç bir sorun olmaz inşallah, takipte olacaksın nasılsaSelam kizlar yazamadim.ben cumartesi hastanedeydim.gitmeyecektim ama mecbur gittik.bende protein kacagi vr dehidrasyon cikti.cuma serum vs aldim.takipe alindim.tekrar kan verecegim cuma. Simdilik bir sorun yok ama siki takip istiyorlar.kalp atisi duyuldu. Tam dusundugum gibi 6+5 cikti bebis.bugun 7+0 dayim.allah yardimcimiz olsun bu surecte.
Eh çok normal o zaman dua et 10 kilo almamışsın hahah
Toparlarsın şu ilk zamanlar bir geçsin, daha kolay olacak her şey
Çok geçmiş olsun Insallah diyetle daha iyi bir beslenme sağlanabilir.☘Selam kızlar
Hastaneye yattım
Oral beslenme tamamen kesildi
Sadece damardan besin veriliyor
Gözüme ışık geldi
En az 3 gün bu şekilde sonra diyet gibi yavaş yavaş oral beslenme başlanacak
4 kilo vermişim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?