Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
evet, inşallah yarın daha iyi olursunuz. kanama olunca müdahale edilmesi gerekiyor ama zaman içinde kanama azalıyorsa gebeliğin devam etme ihtimali gayet yüksek.
Çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun progestan kullanıyorum ve kan sulandırıcı iğne zaten yapacak başka bir şey yok

Allahim sana bagislasin simsiki tutunsun , kanamasi olup saglikla bebegini doguran bir suru hikaye var insallah yarin guzel haberler alirsin canim
Onlardan biri benim, kızımda 4 ay kanamam oldu ama o en başından öyleydi ve tüp bebekti tüp bebekte bu tarz durumlar daha normal bir de kızımın ikizinin gelişimi durmuştu o yüzden tehlikedeydi kanamanın sebebi büyük ihtimal ikizi sebebiyleydi. Bu gayet iyi giderken tek gebelikken birden her şey tersine dönünce terslik hissettim ama her şey Allah'tan hayırlısı ne ise o olsun

Sabah ilk idrarla test yapıp tekrarlayın derim. Siliklik var ve ihtimalde var. Gün içinde yediğiniz içtiğiniz idrarı seyreltir., HCG net çıkmaz. İlk idrarınızla tekrarlayın
Kızlar cuma günü yaptığm test ve 19 gündür adet olmuyorum Çarşamba günü randevu aldım
Eki Görüntüle 3625806

Kızlar 9.haftadayım ve karın krampları oluyor. Şiddetli ve dayanılmaz değil ama adet krampları tarzında rahatsız edici. Aynı haftada bunu yaşayan var mı
ben de 9+3üm arada kramp ve arada da sızı gibi bir his oluyor hele ki yatarken hapşurduysam felaket bir acı. ama araştırdım eski grup konuşmalarına da baktım birçok kişi yaşıyor gibi bunu. 9 ağustos kontrolüm doktora soracağım. siz de sorarsanız burada paylaşırız. bence rahmimiz genişlemeye devam. bebeklerimiz kocaman oluyooo :))

Tabii sorucam, benimkide 11 Ağustosta. Her kontrole giden sıkıntılarına yapılan bilgilendirmeleri paylaşsa güzel olur aslında

Günaydın kızlar benim adetim geçeli tam 10 gün oldu bugün kan verdim evde gebelik testinde pozitif gördüm ama hiçbir belirtim yok normal mi bu en son adet tarihime göre 6 haftalık oluyor çünkü

Kızlar 9.haftadayım ve karın krampları oluyor. Şiddetli ve dayanılmaz değil ama adet krampları tarzında rahatsız edici. Aynı haftada bunu yaşayan var mı

Evet ben de bu tarz kramplar yaşıyorum, rahatsız etmiyor beni ama hep de var gibi bir ağrı yarın doktor kontrolüm var, bunu soracağım
Bende de ‘regl olacağım gibi’ hissi azaldı ama geçmedi. Endometriomam da vardı ama küçülüyor tabii hamilelikle, yine de bir alakası var mı bilmiyorum. İki farklı doktora daha da şiddetliyken sormuştum, normal, rahim genişliyor demişlerdi.

Kanaman devam ediyor mu şuan. 10 gün kadar önce benim de oldu ufak bir kanama alanı vardi hemen hastaneye koştuk. Progestan iğne yapıldı. Ve haftada iki gün seklinde devam ediyorum. Ayrıca iki serum taktı Dr ve kanama önleyici bir hap verdi 2 hafta kullan diye . Tekrar kontrol gittiğim de kanama alanı kaybolmuştu ama önlem amaçlı ilaca devam ediyorum.
Yani korkma kese de bir sorun yoksa kanama alanı bebek de büyüdükçe küçülecek. Bir süre ayakta kalma uzanmaya çalış hep ve bol su iç. Allah bebeklerimizi bağışlasın

16 aylık bebeğim var maalesef çok dinlenme modunda olamıyorum devamlı beni mutfağa götürüp bir şey istiyor, koltukta uzanınca da kızıma bir şey oluyor kalk kalk diyip duruyor iğne vurulmadım ben sadece sabah ve akşam vajinadan progestan kullanıyorum ve bol su içiyorum artık Allah'a emanet amin inşallah canım çok teşekkür ederim bu arada

Evde ufak çocuk olunca zor zaten anneler uyanınca oturunca çocuklara sinyal gidiyor sanki hadi kaldır diye. Benim de öyleydi oğlum gerci simdi büyüdü 10 yasin da şimdi bana yardımcı oluyor. Allah yardımcın olsun içini ferah tut birsey olmaz inşallah

Oh büyütmüşsün ne güzel sütü kestim bir de o yüzden sanki sigarayı yeni bırakanlar gibi devamlı bir şey ağzına atmak istiyor mutfaktan çıkamıyorum resmenamin inşallah

Oh büyütmüşsün ne güzel sütü kestim bir de o yüzden sanki sigarayı yeni bırakanlar gibi devamlı bir şey ağzına atmak istiyor mutfaktan çıkamıyorum resmenamin inşallah
Memenin yerine hep birsey isterler ilk zamanlar yorucu olur. Yerim onu . Darısı sana güle güle büyüsün,buyusunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…