- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.321
Benim ergenlikte bile sivilcem olmamıştı, yüzüm sivilce doldu. Hatta acıyorlar bayağı kırmızı kırmızı. Saçlarım da çok dökülüyor. Abartısız kel kalacağım gibiKızlar cildiniz aşırı derecede kuruyor mu bir tek ben de mi öyle
Benimki hakkında ne tahmin edebiliyorsunÜstteki erkek alttaki kız gibi hissettim. Üstteki de biraz yaramazlık varmış gibi geldi nedenseAllah gönlünüze göre versin
Benim hep sivilce problemim vardı ama gebeliklerimde yüzüm guzellesiyordu. Saçlarımın dökülmesi azalıyordu. Bu gebelikte tam tersi hala sivilcem çıkıyor. Saçlarım dökülüyorBenim ergenlikte bile sivilcem olmamıştı, yüzüm sivilce doldu. Hatta acıyorlar bayağı kırmızı kırmızı. Saçlarım da çok dökülüyor. Abartısız kel kalacağım gibi
İçimden kız demek geldi. Nub kız gibi. Ama Allahu alemBenimki hakkında ne tahmin edebiliyorsun
Çok şükür bir problem çıkmadı canım gelişimi haftasıyla uyumlu hatta bi iki gün ileride çok heyecan vericiydi kolları bacakları hareket edişi kalp atışı Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın imsallah doktor erkek tahmininde bulundu amaBenim hep sivilce problemim vardı ama gebeliklerimde yüzüm guzellesiyordu. Saçlarımın dökülmesi azalıyordu. Bu gebelikte tam tersi hala sivilcem çıkıyor. Saçlarım dökülüyorbakalım ikimizin cinsiyeti ne olcak.
İçimden kız demek geldi. Nub kız gibi. Ama Allahu alem
Nasıl oldun bu arada ? Her şey yolunda mı ?
Benimde bugün randevum var. İnşallah bende güzel haber veririm
Ben de çok merak ediyorumBenim hep sivilce problemim vardı ama gebeliklerimde yüzüm guzellesiyordu. Saçlarımın dökülmesi azalıyordu. Bu gebelikte tam tersi hala sivilcem çıkıyor. Saçlarım dökülüyorbakalım ikimizin cinsiyeti ne olcak.
İçimden kız demek geldi. Nub kız gibi. Ama Allahu alem
Nasıl oldun bu arada ? Her şey yolunda mı ?
Benimde bugün randevum var. İnşallah bende güzel haber veririm
Oval kese erkek diyorlar ama tabi gerçeklik payı nedir bilemiyorumBenimki hakkında ne tahmin edebiliyorsun
Ben Ankara da Omega Genetik Hastalıklar Tanı Araştırma Merkezi ile görüştüm başka şehirde de bakıyorlar muhtemelen yurt dışına gönderilıyor.Kızlar fetal dna için Ataşehir genetik firmasını düşünüyorum araştıran var mı ? Kapsamlı bakıyorlar ama Türkiye de yapıldığı için tam emin olamıyorum. Diğer iyi firmada panorama sizce hangisi?
Amiiinn. Erkekte olabilir tabiÇok şükür bir problem çıkmadı canım gelişimi haftasıyla uyumlu hatta bi iki gün ileride çok heyecan vericiydi kolları bacakları hareket edişi kalp atışı Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın imsallah doktor erkek tahmininde bulundu ama
Bence senin ve Hilal’in kızAmiiinn. Erkekte olabilir tabibakalım ne olacak
Benzer durumdayım, tek tüple hamile kaldım hemde tıkalı falan değil bi tüpün tamamen yok. Dış gebelik sebebiyle alındı. Özel hastanedeki doktorum dış gebeliği tespit etti ulturason görüntüsünü verdi ve devlete yönlendirip iğne veya kürtaj olmam gerektiğini anlattı. Devlette maalesef bebeğim sol tüpümü patlatıp bana iç kanama geçirene kadar anlamadılar ve teşhis koyamadılar. Sol tüpüm acil ameliyatla alındı. Özeldeki doktorum çok güzel yönlendirdi mutlaka hsg çektirmem gerektiğini söyledi. Gen taramaları yaptırdım bana ve eşime yani önce dış gebelik sebebi var mıdır onu araştırdım. Taramalar temiz çıktı. Nisan ayında hsg çektirdim Haziran ayında hamile kaldım. Tamamiyle tek tüple. Şu an 10+1 im bugün muayenede önce 11+2 gibi duruyo sonra 10+5 dedi devletteki doktor. Yani umudunuzu kesmeyin bencedeBende aynı şekilde asilama yapacaktım 3 kere farklı sebeblerden iptal oldu en son işte bayram tatiline denk geldi asilama tarihi benim doktorumda sıkıntı yoktu gelirdi yada asistanı yapardı ama eşim sperm örneği verecekti labaratovar calismiyordu diye iptal oldu doktor bu adette gel kendini hazır hissedersen diğer tüpünü açmak için ameliyat yapalım dedi farklı bir doçente gidiyordum o zaman tamam dedim bende senin gibi ovulasyon takibi yaptım bi hafta arayla farklı günlerde pik gördüm değerlendirdim iki gündüde hatta benim ikiz oldu gebeliğim iki kere yumurtlama gördüm betam çok hızlı yükseliyordu doktor kesin ikiz dedi keseyi görmedik bir hafta sonra iki kese gördük bir hafta sonunda digeri kayboldu teke düştü malesef yani Rabbim nasip edince tek tüple de mucize yaratıyor hemde kapalı olan tüpün olduğu yumurtalıktan yumurta atılmasına rağmen kimse umudunu kaybetmesin diyorum bu yüzden hep
Ben 2 3 kere rüyamda erkek çocuk gördüm. Eşim de gördü. Hatta isimler bile gördükBen de çok merak ediyorumBir şey hissediyor musun? Bana erkek gibi geliyor benimki, bilmiyorum neden. Çevremde herkes kız diyor. Bu arada bir oğlum var Gönlüm kız olsa diyor ama öncelikli sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah
Ay bana da öyle geliyor ama tabi belirtiler her zaman doğruyu söylemiyorBence senin ve Hilal’in kız
Ben her ikisinide görüyorum ajdjjd hatta bugun dopum yapmısım evdeyim bakıyorum kız ama ben nasıl cinsiyetini bilmiyormusum diyorum sonra erken doğum yapmısım. Uyandım öylr sonra geri yattım ındada birilerinde kacıyorum yine erken dopum ama 3üz bu sefer malesef 2si vefat wdiyor erkekmış kız hayatta cok zor bi doğumdu qma dldldl bende erkel istiyorum 2 kızım varBen 2 3 kere rüyamda erkek çocuk gördüm. Eşim de gördü. Hatta isimler bile gördüksanki tersi olacakmış gibi geliyor. Bir de kız da yüz güzelliği gider diyorlar yaa. Bana kız gibi geliyor. Bakalım zaman ne gösterecek. Senin de Rabbim gönlüne göre versin. Tabi ilk önce hayırlısı ve sağlıklısı benim zaten bir kızım bir oğlum var. O yüzden bana farketmez
Benim de bebeği herkes kız diyor bence bende kız annesi tipi var rüyalarda bile kız görüldüAy bana da öyle geliyor ama tabi belirtiler her zaman doğruyu söylemiyorbakalım ne olacak
Eurofins gereksiz pahalı geldi bana panorama teste göre gayet uygun aslında. Ama Ataşehir genetik kafamı karıştırdı şikayet falanda yok fiyatta uygun. 14500 dediler .Ben Fetal Dna için 3 firma ile görüştüm. Primis, eurofins ve Natera panorama. Primis 12 bin fiyat verdi, eurofins 405 euro nakit, natera panorama 440 dolar. İletişim bilgilerini verebilirim özelden yazarsanız.
YaaBen her ikisinide görüyorum ajdjjd hatta bugun dopum yapmısım evdeyim bakıyorum kız ama ben nasıl cinsiyetini bilmiyormusum diyorum sonra erken doğum yapmısım. Uyandım öylr sonra geri yattım ındada birilerinde kacıyorum yine erken dopum ama 3üz bu sefer malesef 2si vefat wdiyor erkekmış kız hayatta cok zor bi doğumdu qma dldldl bende erkel istiyorum 2 kızım var
Bana doktorum dilediğin yerde yaptırabilirsin işleyiş hepsinde aynı. Bütçene neresi uygunsa eğer yaptıracaksan oraya yaptır dedi. Bi kaç lab broşürü verdi, natera vardı içlerindeBen Fetal Dna için 3 firma ile görüştüm. Primis, eurofins ve Natera panorama. Primis 12 bin fiyat verdi, eurofins 405 euro nakit, natera panorama 440 dolar. İletişim bilgilerini verebilirim özelden yazarsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?