Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Merhaba ben su içemiyorum bu aralar su içince midem yanmam oluyor ve kendimi kötü hissediyorum içmeyince de geceleri aşırı sıcak basması oluyor başına gelen varmı nasıl bir şey yapabilirim akıl verirmisiniz

Benim ergenlikte bile sivilcem olmamıştı, yüzüm sivilce doldu. Hatta acıyorlar bayağı kırmızı kırmızı. Saçlarım da çok dökülüyor. Abartısız kel kalacağım gibi
Benim hep sivilce problemim vardı ama gebeliklerimde yüzüm guzellesiyordu. Saçlarımın dökülmesi azalıyordu. Bu gebelikte tam tersi hala sivilcem çıkıyor. Saçlarım dökülüyor bakalım ikimizin cinsiyeti ne olcak.
Benimki hakkında ne tahmin edebiliyorsun
İçimden kız demek geldi. Nub kız gibi. Ama Allahu alem
Nasıl oldun bu arada ? Her şey yolunda mı ?
Benimde bugün randevum var. İnşallah bende güzel haber veririm

Çok şükür bir problem çıkmadı canım gelişimi haftasıyla uyumlu hatta bi iki gün ileride çok heyecan vericiydi kolları bacakları hareket edişi kalp atışı Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın imsallah doktor erkek tahmininde bulundu ama

Kızlar fetal dna için Ataşehir genetik firmasını düşünüyorum araştıran var mı ? Kapsamlı bakıyorlar ama Türkiye de yapıldığı için tam emin olamıyorum. Diğer iyi firmada panorama sizce hangisi?

Ben de çok merak ediyorum Bir şey hissediyor musun? Bana erkek gibi geliyor benimki, bilmiyorum neden. Çevremde herkes kız diyor. Bu arada bir oğlum var Gönlüm kız olsa diyor ama öncelikli sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

Ben Ankara da Omega Genetik Hastalıklar Tanı Araştırma Merkezi ile görüştüm başka şehirde de bakıyorlar muhtemelen yurt dışına gönderilıyor.

Amiiinn. Erkekte olabilir tabi bakalım ne olacak

Benzer durumdayım, tek tüple hamile kaldım hemde tıkalı falan değil bi tüpün tamamen yok. Dış gebelik sebebiyle alındı. Özel hastanedeki doktorum dış gebeliği tespit etti ulturason görüntüsünü verdi ve devlete yönlendirip iğne veya kürtaj olmam gerektiğini anlattı. Devlette maalesef bebeğim sol tüpümü patlatıp bana iç kanama geçirene kadar anlamadılar ve teşhis koyamadılar. Sol tüpüm acil ameliyatla alındı. Özeldeki doktorum çok güzel yönlendirdi mutlaka hsg çektirmem gerektiğini söyledi. Gen taramaları yaptırdım bana ve eşime yani önce dış gebelik sebebi var mıdır onu araştırdım. Taramalar temiz çıktı. Nisan ayında hsg çektirdim Haziran ayında hamile kaldım. Tamamiyle tek tüple. Şu an 10+1 im bugün muayenede önce 11+2 gibi duruyo sonra 10+5 dedi devletteki doktor. Yani umudunuzu kesmeyin bencede

Ben 2 3 kere rüyamda erkek çocuk gördüm. Eşim de gördü. Hatta isimler bile gördük sanki tersi olacakmış gibi geliyor. Bir de kız da yüz güzelliği gider diyorlar yaa. Bana kız gibi geliyor. Bakalım zaman ne gösterecek. Senin de Rabbim gönlüne göre versin. Tabi ilk önce hayırlısı ve sağlıklısı benim zaten bir kızım bir oğlum var. O yüzden bana farketmez

Ben Fetal Dna için 3 firma ile görüştüm. Primis, eurofins ve Natera panorama. Primis 12 bin fiyat verdi, eurofins 405 euro nakit, natera panorama 440 dolar. İletişim bilgilerini verebilirim özelden yazarsanız.

Ben her ikisinide görüyorum ajdjjd hatta bugun dopum yapmısım evdeyim bakıyorum kız ama ben nasıl cinsiyetini bilmiyormusum diyorum sonra erken doğum yapmısım. Uyandım öylr sonra geri yattım ındada birilerinde kacıyorum yine erken dopum ama 3üz bu sefer malesef 2si vefat wdiyor erkekmış kız hayatta cok zor bi doğumdu qma dldldl bende erkel istiyorum 2 kızım var

Ben Fetal Dna için 3 firma ile görüştüm. Primis, eurofins ve Natera panorama. Primis 12 bin fiyat verdi, eurofins 405 euro nakit, natera panorama 440 dolar. İletişim bilgilerini verebilirim özelden yazarsanız.
Eurofins gereksiz pahalı geldi bana panorama teste göre gayet uygun aslında. Ama Ataşehir genetik kafamı karıştırdı şikayet falanda yok fiyatta uygun. 14500 dediler .

Yaa ben ikiz olduğunu bilmeden ikiz görmüştüm şok yasabilirsin bir dahaki muayenende ben de sabaha kadar film çekiyorum resmen senden baya film 1 2 3 serisi çıkar

Bana doktorum dilediğin yerde yaptırabilirsin işleyiş hepsinde aynı. Bütçene neresi uygunsa eğer yaptıracaksan oraya yaptır dedi. Bi kaç lab broşürü verdi, natera vardı içlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…