- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.341
Çok üzüldümBenim ergenlikte bile sivilcem olmamıştı, yüzüm sivilce doldu. Hatta acıyorlar bayağı kırmızı kırmızı. Saçlarım da çok dökülüyor. Abartısız kel kalacağım gibi
Ben de nevagen firması ile görüştüm orada yaptırıcam ama bayağı geç 11. Haftayı 4-5 gün daha geçsin istiyorum.Geçenkinde 10+5 de yetersiz fetal fraksiyon çıkmıştı tekrar kan al vs derken 14. Haftaya ancak sonuç çıktıKızlar fetal dna için Ataşehir genetik firmasını düşünüyorum araştıran var mı ? Kapsamlı bakıyorlar ama Türkiye de yapıldığı için tam emin olamıyorum. Diğer iyi firmada panorama sizce hangisi?
Çarşamba gidicem aslında 7+3fe gitmiştim hiç bişey demedi şimdi 9+1 olacak artık belli olır herhaldeYaaben ikiz olduğunu bilmeden ikiz görmüştüm şok yasabilirsin bir dahaki muayenende ben de sabaha kadar film çekiyorum resmen senden baya film 1 2 3 serisi çıkar
Erkek gibi geldi bana tahmin konusunda pek iyi değilim amaAy kızlar ben 8+1 oldum dayanamadım doktora gittim büyümüş bebiş
Hayırlısı bakalımÇarşamba gidicem aslında 7+3fe gitmiştim hiç bişey demedi şimdi 9+1 olacak artık belli olır herhalde
Bizim seninle aynı sanırım gelişimi 8+4 gözüküyor senin deAy kızlar ben 8+1 oldum dayanamadım doktora gittim büyümüş bebiş
Ayyy sende miiii çoğunluk erkek diyo ya yakın çevremErkek gibi geldi bana tahmin konusunda pek iyi değilim ama
Ay evet Sat 15 haziran benim normalde 8+1 veya 8+2 olması lazım ama maşallah crl kalp atışı her sey gayet iyi, tahmini doğum 22 mart deniyor sende nasılBizim seninle aynı sanırım gelişimi 8+4 gözüküyor senin detahmini doğum ne yazıyor sende??
Sivilce kız bebekte oluyor diyorlar ama bilemiyorum ki, hamileliğim oğlumunki ile aynıÇok üzüldümbenim de ergenlikte birkaç tane alnımda tek çıkardı şimdi de alnımda tek tük var gerçi 7+6 ileri de ne olur bilemiyorum sadece cilt kuruluğu özellikle aşırı el kuruluğu var kızımız mı geliyor acaba
Benim sat 14 haziran ama tahmini doğum 19 mart gözüküyor ultrasonda benim adet döngüm kısa o yüzden sanirimAy evet Sat 15 haziran benim normalde 8+1 veya 8+2 olması lazım ama maşallah crl kalp atışı her sey gayet iyi, tahmini doğum 22 mart deniyor sende nasıl
Aaa ultrasonda gözükeni bilmiyorum canım ben uygulamada gözükeni söyledim sorryyyBenim sat 14 haziran ama tahmini doğum 19 mart gözüküyor ultrasonda benim adet döngüm kısa o yüzden sanirim
Bazı ultrason kağıtlarında yazıyor doğum tarihiAaa ultrasonda gözükeni bilmiyorum canım ben uygulamada gözükeni söyledim sorryyybenim de döngüm 24 gündü, biz senle beraber doğurcaz muhtemelen
Kesinlikle katılıyorum Rabbim dileyince nasıl ediyor gerçektenBenzer durumdayım, tek tüple hamile kaldım hemde tıkalı falan değil bi tüpün tamamen yok. Dış gebelik sebebiyle alındı. Özel hastanedeki doktorum dış gebeliği tespit etti ulturason görüntüsünü verdi ve devlete yönlendirip iğne veya kürtaj olmam gerektiğini anlattı. Devlette maalesef bebeğim sol tüpümü patlatıp bana iç kanama geçirene kadar anlamadılar ve teşhis koyamadılar. Sol tüpüm acil ameliyatla alındı. Özeldeki doktorum çok güzel yönlendirdi mutlaka hsg çektirmem gerektiğini söyledi. Gen taramaları yaptırdım bana ve eşime yani önce dış gebelik sebebi var mıdır onu araştırdım. Taramalar temiz çıktı. Nisan ayında hsg çektirdim Haziran ayında hamile kaldım. Tamamiyle tek tüple. Şu an 10+1 im bugün muayenede önce 11+2 gibi duruyo sonra 10+5 dedi devletteki doktor. Yani umudunuzu kesmeyin bencede
Hayırlısı canım bende sabah uyanmadan önce erkek gördüm rüyamda ama hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dogsunda cinsiyetin hiçbir önemi yokAmiiinn. Erkekte olabilir tabibakalım ne olacak
Ben de çirkinleştim gerçektenBen 2 3 kere rüyamda erkek çocuk gördüm. Eşim de gördü. Hatta isimler bile gördüksanki tersi olacakmış gibi geliyor. Bir de kız da yüz güzelliği gider diyorlar yaa. Bana kız gibi geliyor. Bakalım zaman ne gösterecek. Senin de Rabbim gönlüne göre versin. Tabi ilk önce hayırlısı ve sağlıklısı benim zaten bir kızım bir oğlum var. O yüzden bana farketmez
Ay evet peki sen ne hissediyorsun cinsiyet olarak, ilk bebiş miBazı ultrason kağıtlarında yazıyor doğum tarihitabi çok değişir daha başındayız. Bana da öyle geliyor ben de 8+4 üm bugün sen de bak ultrasonunda 8+4 yazıyor
Evet iki 3 haftaya belli olacak insallah chatgbt de erkek diye yorumladı bakalım hayırlısı olsun insallahOval kese erkek diyorlar ama tabi gerçeklik payı nedir bilemiyorumBakalım sizinki ne olacak, doğru muymuş değil miymiş bu teori birlikte görürüz
Kaç hafta oldu sizin bebeğinizEvet iki 3 haftaya belli olacak insallah chatgbt de erkek diye yorumladı bakalım hayırlısı olsun insallah
Canım ne hissediyorsan odur bence bugun doktorumda dedi anne ne hissederse o çıkar diyeBen de çok merak ediyorumBir şey hissediyor musun? Bana erkek gibi geliyor benimki, bilmiyorum neden. Çevremde herkes kız diyor. Bu arada bir oğlum var Gönlüm kız olsa diyor ama öncelikli sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?