Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Benim ergenlikte bile sivilcem olmamıştı, yüzüm sivilce doldu. Hatta acıyorlar bayağı kırmızı kırmızı. Saçlarım da çok dökülüyor. Abartısız kel kalacağım gibi
Çok üzüldüm benim de ergenlikte birkaç tane alnımda tek çıkardı şimdi de alnımda tek tük var gerçi 7+6 ileri de ne olur bilemiyorum sadece cilt kuruluğu özellikle aşırı el kuruluğu var kızımız mı geliyor acaba

Ben de nevagen firması ile görüştüm orada yaptırıcam ama bayağı geç 11. Haftayı 4-5 gün daha geçsin istiyorum.Geçenkinde 10+5 de yetersiz fetal fraksiyon çıkmıştı tekrar kan al vs derken 14. Haftaya ancak sonuç çıktı garanti olsun diye erken yaptırmıcam.Yurt dışına gönderen firmalar en iyisi diye duydum ama fiyatları 20 bini buluyor biz nakitte doktor indirimiyle 14 bine anlaştık kredi kartı olunca 15500 müş.Tek standart paket var doktor içeriği iyi diyince çok araştırmadım.

Sivilce kız bebekte oluyor diyorlar ama bilemiyorum ki, hamileliğim oğlumunki ile aynı Gönlümüze göre olsun inşallah, hayırlısı ile

Aaa ultrasonda gözükeni bilmiyorum canım ben uygulamada gözükeni söyledim sorryyy benim de döngüm 24 gündü, biz senle beraber doğurcaz muhtemelen
Bazı ultrason kağıtlarında yazıyor doğum tarihi tabi çok değişir daha başındayız. Bana da öyle geliyor ben de 8+4 üm bugün sen de bak ultrasonunda 8+4 yazıyor

Kesinlikle katılıyorum Rabbim dileyince nasıl ediyor gerçekten

Ben de çirkinleştim gerçekten oğlumda saçlarım harikaydı. Yüzüm canlıydı. Sivilce zaten hiç olmadı ben bu hamileliğimde gördüm sivilce ömrümde ilk. Oğlum gibi bir tane daha olsa yine sevinirim. Ama tabi cicili bicili bebek giydirmek de hayalim Örgü dikiş falan da var bende. Oğluma en fazla pijama dikiyorum, tek renk hırka yelek o kadar Kızı olan arkadaşlarıma bir sürü cicili bicili şeyler yaptım Tabi ki sağlıklı olsunlar en başta temennimiz Bu arada ben ilk defa gece bulantı ile uyandım. Öğürüyorum ama bir şey yok. Karnım acıdı resmen. Uykumdan uyandırdı. Oğlumda bulantı kusma asla olmadı, bunda da bu zamana dek olmamıştı diye erkek galiba dedim. Bulantım bir umut oldu

Canım ne hissediyorsan odur bence bugun doktorumda dedi anne ne hissederse o çıkar diye bende erkek hissediyorum kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…