- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.361
Aynen öyle canım değişik bi şeyBen de ara ara yiyorum yatuzlu olayı bende de var. Tuzlu şeyler ve soğuk şeyler canım istiyor. Soğuk çaya sardım. Zararlı ama mideme çok iyi geliyo
Ben de boş gebelikte bütün belirtileri yasıyodum. Sonra bir anda belirtiler çok azaldı. Eşime de dedim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. USG ye girdim boş gebelik dendi. 2 gün sonra kürtaj oldum o 2 gün keseyi görmeseydim ne işim var burda derdim. Öyle bir normallik vardı. Bence tamamen beta HCG ile alakalı. Yükselince belirtiler yaşanıyor. Benim son zamanlarda düşmeye başlamıştı muhtelemen belirtilerin kayboldu. Arkadasım o zaman benden 2 hafta önce boş gebelikten kürtaj olmuştu. O hiç belirti yaşamadı. Sonra çok geçmeden 2. Hamile kaldı. Şuan 27 haftalık falan. Hala bulantıları devam ediyortabi bir de belirtisiz hamilelik gecirenler var. Onlar için bir şey demiyorum. Allah daim etsin
İnşallah. Belki o yüzden azalmaya başladı. Zaten aşırı olmuyordu. Bazen çok zorluyor bazen yok gibiydi. Bugün yine bir ara kötü oldum ama şuan iyiyim. Gelip gidiyor.
Olmayip olmayıp 9. Hafta da olmakta kötü yateğet geçecek derken yakalanmışsın
10+5 benim ama ultrasuna göre 11+2 sizinKaç hafta oldu sizin bebeğiniz
Çevremde herkes kız diyor ama erkek gibi geliyor bana senin?Ay evet peki sen ne hissediyorsun cinsiyet olarak, ilk bebiş mi
Erkek o zaman benimCanım ne hissediyorsan odur bence bugun doktorumda dedi anne ne hissederse o çıkar diyebende erkek hissediyorum kendimde
Ben Fetal Dna için 3 firma ile görüştüm. Primis, eurofins ve Natera panorama. Primis 12 bin fiyat verdi, eurofins 405 euro nakit, natera panorama 440 dolar. İletişim bilgilerini verebilirim özelden yazarsanız.m orada yaptırıcam ama bayağı geç 11. Haftayı 4-5 gün daha geçsin istiyorum.Geçenkinde 10+5 de yetersiz fetal fraksiyon çıkmıştı tekrar kan al vs derken 14.
Ya benim doktor bişey demedi pek konuşkan değil broşürleri verdi. Ben öncekinde genoksa yaptırdım sorun yaşamadım ama sonuç temiz deyip dönen sendromlu doğan çocuklar olmuş. O yüzden firmalar arası kararsızım şu an.Ben de nevagen firması ile görüştüm orada yaptırıcam ama bayağı geç 11. Haftayı 4-5 gün daha geçsin istiyorum.Geçenkinde 10+5 de yetersiz fetal fraksiyon çıkmıştı tekrar kan al vs derken 14. Haftaya ancak sonuç çıktıgaranti olsun diye erken yaptırmıcam.Yurt dışına gönderen firmalar en iyisi diye duydum ama fiyatları 20 bini buluyor biz nakitte doktor indirimiyle 14 bine anlaştık kredi kartı olunca 15500 müş.Tek standart paket var doktor içeriği iyi diyince çok araştırmadım.
Benim 9+2. Doktor 10.haftada gel demişti ama ayağım bir gitmiyorda nedense10+5 benim ama ultrasuna göre 11+2 sizin
Bana da içten içe kız gibi geliyo ama coğunluk erkek diyo eşim dahilÇevremde herkes kız diyor ama erkek gibi geliyor bana senin?
Ya bende eşimde çok kız istiyorduk sizde anladığım kadarıyla ama işte tersi çıkar eşim karnımı kızım diye severdi bende kızardım ona Allah’ın gücüne gider diye bugün doktor öyle diyince al sana kız dedimErkek o zaman benimNeyse maddi olarak rahat ederim. Oğlumun eşyaları ile 2 erkek daha büyütür
Bana sizinki kız gibi geliyor ilk başlardan beriÇevremde herkes kız diyor ama erkek gibi geliyor bana senin?
İlk hamileliğimde eşim oğlumuz olacak dedi, bunda da kızımız olacak diyor. Sanki sipariş vermiş gibiYa bende eşimde çok kız istiyorduk sizde anladığım kadarıyla ama işte tersi çıkar eşim karnımı kızım diye severdi bende kızardım ona Allah’ın gücüne gider diye bugün doktor öyle diyince al sana kız dedimRabbim gonlumüzdekini hayırlısı ile nasip etsin insallah ne diyelim
Ay inşallahBana sizinki kız gibi geliyor ilk başlardan beri
İlk hamileliğimde eşim oğlumuz olacak dedi, bunda da kızımız olacak diyor. Sanki sipariş vermiş gibiilki tuttu bakalım bu tutacak mı.. Ama ben asla kız hissetmiyorum. Kız derse çok şaşırırım. Sizin ilk bebeğiniz değil mi?
Benimde öyle oldu ya normalde 3 gün önce gitmem gerekiyordu bugüne bıraktım ama dün kötü olunca pişman oldum niye zmaninda gitmedim diyeBenim 9+2. Doktor 10.haftada gel demişti ama ayağım bir gitmiyorda nedense
Evet bende iki yıllık evliyim ilk bir yıl düşünmüyorduk bir yıldan sonra serbest bıraktık 3 4 ay kadar baktık olmuyor tedaviye başladım çok şükür tedavinin 7. Ayinda hamile kaldımBana sizinki kız gibi geliyor ilk başlardan beri
İlk hamileliğimde eşim oğlumuz olacak dedi, bunda da kızımız olacak diyor. Sanki sipariş vermiş gibiilki tuttu bakalım bu tutacak mı.. Ama ben asla kız hissetmiyorum. Kız derse çok şaşırırım. Sizin ilk bebeğiniz değil mi?
Amin inşallah, gönlünüze göre versin inşallah Rabbim sağlıklaAy inşallahben kız çok istiyorum eşim erkek istiyordu ama benim ne kadar çok kız istediğimi görünce artık prensesim diye seviyor sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar olsunlar da
Aa insallah hissettiğiniz gibi olur her kadının hayalidir bir oğlu bir kızı olması Rabbim herkese gonlundekini versin insallahKızlar ben hamile olduğumu testte gördüğüm an içime cinsiyeti doğuyor :)) İlkinde beta baktırmaya giderken oğlan bu demiştim. Çok midem bulanıyordu ama yüzüm saçlarım çok güzelleşmişti.Ve erkekti yavrum. Şimdi ilk andan beri kız gibi hissediyorum. Yüzüm sivilce doldu saçlarım oluk oluk dökülüyor dün gittim kısacık kestirdim dayanamadım artık, belime kadar olan saçları kısacık yaptım ama artık anne olacağım olgun bir hava kattı bana :))
Ay inşallahYukarıdaki mesajları okudum da, çoğunluk kız bebiş gibi hissettim :)ogretmenhanim soguknevalee HilalKiraz dördümüzün de kız bence :)
Yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil dimi amaAa insallah hissettiğiniz gibi olur her kadının hayalidir bir oğlu bir kızı olması Rabbim herkese gonlundekini versin insallah
Ne oldu? İnşallah iyisinizdir. Gitmek lazım aslında işte ben de korkuyorum nedense, kötü bir şey diyecek diye. Ortalıkta bir şey yok aslında. Ben de deprem oldu ya dün korktum biraz, tansiyonum çok düştü. Evde bir bebek daha var korumam gereken. Panik yaptım çokBenimde öyle oldu ya normalde 3 gün önce gitmem gerekiyordu bugüne bıraktım ama dün kötü olunca pişman oldum niye zmaninda gitmedim diye
Ayyy kendimize benzeyen kızlarımız olsun ya, tabi önemli olan sağlıklı olmasıYukarıdaki mesajları okudum da, çoğunluk kız bebiş gibi hissettim :)ogretmenhanim soguknevalee HilalKiraz dördümüzün de kız bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?