Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Aynen öyle canım değişik bi şey

Ya benim doktor bişey demedi pek konuşkan değil broşürleri verdi. Ben öncekinde genoksa yaptırdım sorun yaşamadım ama sonuç temiz deyip dönen sendromlu doğan çocuklar olmuş. O yüzden firmalar arası kararsızım şu an.

Erkek o zaman benim Neyse maddi olarak rahat ederim. Oğlumun eşyaları ile 2 erkek daha büyütür
Ya bende eşimde çok kız istiyorduk sizde anladığım kadarıyla ama işte tersi çıkar eşim karnımı kızım diye severdi bende kızardım ona Allah’ın gücüne gider diye bugün doktor öyle diyince al sana kız dedim Rabbim gonlumüzdekini hayırlısı ile nasip etsin insallah ne diyelim

Çevremde herkes kız diyor ama erkek gibi geliyor bana senin?
Bana sizinki kız gibi geliyor ilk başlardan beri İlk hamileliğimde eşim oğlumuz olacak dedi, bunda da kızımız olacak diyor. Sanki sipariş vermiş gibi ilki tuttu bakalım bu tutacak mı.. Ama ben asla kız hissetmiyorum. Kız derse çok şaşırırım. Sizin ilk bebeğiniz değil mi?

Ay inşallah ben kız çok istiyorum eşim erkek istiyordu ama benim ne kadar çok kız istediğimi görünce artık prensesim diye seviyor sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar olsunlar da

Kızlar ben hamile olduğumu testte gördüğüm an içime cinsiyeti doğuyor :)) İlkinde beta baktırmaya giderken oğlan bu demiştim. Çok midem bulanıyordu ama yüzüm saçlarım çok güzelleşmişti.Ve erkekti yavrum. Şimdi ilk andan beri kız gibi hissediyorum. Yüzüm sivilce doldu saçlarım oluk oluk dökülüyor dün gittim kısacık kestirdim dayanamadım artık, belime kadar olan saçları kısacık yaptım ama artık anne olacağım olgun bir hava kattı bana :))

Evet bende iki yıllık evliyim ilk bir yıl düşünmüyorduk bir yıldan sonra serbest bıraktık 3 4 ay kadar baktık olmuyor tedaviye başladım çok şükür tedavinin 7. Ayinda hamile kaldım eşimde kız hissediyorum diyo hala bakalım artık

Aa insallah hissettiğiniz gibi olur her kadının hayalidir bir oğlu bir kızı olması Rabbim herkese gonlundekini versin insallah

Benimde öyle oldu ya normalde 3 gün önce gitmem gerekiyordu bugüne bıraktım ama dün kötü olunca pişman oldum niye zmaninda gitmedim diye
Ne oldu? İnşallah iyisinizdir. Gitmek lazım aslında işte ben de korkuyorum nedense, kötü bir şey diyecek diye. Ortalıkta bir şey yok aslında. Ben de deprem oldu ya dün korktum biraz, tansiyonum çok düştü. Evde bir bebek daha var korumam gereken. Panik yaptım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…