Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
İnşallah Bu arada ben oğlumu da çok süslü giydirdim bu huyumdan. Artık ablamlar falan şu çocuğu yeşilçam modundan çıkar diye sitem ediyordu Sezercik ömercik gibi dolaşıyor etrafta Ama işte bir yere kadar. Bir kaç yıl sonra siyah eşofman altı dolacak dolabı

Eşlerimiz de güzel adamlar ama biz daha güzeliz çevremde o kadar çok kocasının kopyasını doğuran var ki korkuyorum hahahahah
Benim çocuk haladan, dayıdan, anneden, babadan, teyzeden, dayı kızından bile, herkesten bir parça almış. Ortaya karışık. Halaları girmeyeydi araya iyiydi

Hahaha ben de öyle olurum herhalde oğlan olursa da

Benim çocuk haladan, dayıdan, anneden, babadan, teyzeden, dayı kızından bile, herkesten bir parça almış. Ortaya karışık. Halaları girmeyeydi araya iyiydi
Hahahahah benim halaya benzerse diye ödüm kopuyor kaynana habire kızıma benziyor diyip durur ben de en son heyheylerim gelir ben de kardeşim de annemin aynısıyız belki benim de genim ağır basar umut işte

Hahahahah benim halaya benzerse diye ödüm kopuyor kaynana habire kızıma benziyor diyip durur ben de en son heyheylerim gelir ben de kardeşim de annemin aynısıyız belki benim de genim ağır basar umut işte
Kız halaya oğlan dayıya derler. Bende 4 görümce var. Oğlum en bi sevmediğime benziyor kızım olursa dayısına benzese bari

Kız halaya oğlan dayıya derler. Bende 4 görümce var. Oğlum en bi sevmediğime benziyor kızım olursa dayısına benzese bari
Maşallah 4 görümce evlerden uzak sen bu hamileliğinde cok bakma onların yüzüne cok görüşme de benzemesin, en cok kime bakarsan ona benzer diyolar ya ben ona cok inanıyorum

Merhaba imom omega 3 kullandınız mı? Biraz kabızlık sorunu yaşıyorum wc ye gittiğimde ic çamaşırımin arka tarafında kahverengi sümüksü pihti vardı top gibi. Kullandığım omega 3 jelatiniyle ayni renk. Tedirgin de oldum doktora gitmeliyim 9 haftakik hamileyim

Allahım sağlıklı olsun öncelikle ama gönlüm kızdan yana da aşırı derecede erkek hissediyorum bakalım ne olacak
Bu ben yaaa. Kızım olsun çooookkk istiyorum. Hep kızım olacağını hayal ediyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek bebek görüyorum rüyalarımda iyice erkek hisseder oldum ahahshs

Bu ben yaaa. Kızım olsun çooookkk istiyorum. Hep kızım olacağını hayal ediyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek bebek görüyorum rüyalarımda iyice erkek hisseder oldum ahahshs
Ayyy daha çok var hadi bakalımmm Hislerim genelde kuvvetli diye belirtiler kız olmasına kız istememe rağmen acaba erkek diye mi bu kadar içimde erkek hissi var diyorum Unutmayalım ki analar da yanılır bakalım ne olacak

Ben de galiba kendimi alıştırmaya çalışıyorum o yüzden erkek hissine çok odaklandım Ya hep kız bebek hayali olduğu için tabiki yoksa sağlıklı hayırlı evlatlar olsun cinsiyeti önemli değil 10 haftalık olduk biz heyecanla bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…