- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.401
İnşallahEvet işte çok oldu çevremde kız dendi erkek çıktı falankız kıyafetleri de pek ciciş yaa. Çok özeniyorum süslü püslü giydirmeye. Ben severim süsü püsü o yüzden erkek kıyafetlerine bakasım gelmiyor inşallah gönlümüzce olsun
Benim çocuk haladan, dayıdan, anneden, babadan, teyzeden, dayı kızından bile, herkesten bir parça almış. Ortaya karışık. Halaları girmeyeydi araya iyiydiEşlerimiz de güzel adamlar ama biz daha güzelizçevremde o kadar çok kocasının kopyasını doğuran var ki korkuyorum hahahahah
Hahaha ben de öyle olurum herhalde oğlan olursa daİnşallahBu arada ben oğlumu da çok süslü giydirdim bu huyumdan. Artık ablamlar falan şu çocuğu yeşilçam modundan çıkar diye sitem ediyordu Sezercik ömercik gibi dolaşıyor etrafta Ama işte bir yere kadar. Bir kaç yıl sonra siyah eşofman altı dolacak dolabı
Ay ben koşa koşa aynaya bakmaya gidiyorumBenim çocuk haladan, dayıdan, anneden, babadan, teyzeden, dayı kızından bile, herkesten bir parça almış. Ortaya karışık. Halaları girmeyeydi araya iyiydi
MuhtemelenHahaha ben de öyle olurum herhalde oğlan olursa da
Yerim ben onu maşallahMuhtemelenservis hostesi her sabah hayranlıkla bakıp çok güzel giyiniyor bayılıyorum kombinlerine diyor. Özeniyorum ne yapayım Ayakkabısına kadar özenle seçiyorum. Çocuk giydirmeyi seviyorum ben gerçekten
Bir de böyle harfleri bastıra bastıra ayyyyynnnnı ben dediklerinde içim gidiyor. Gamzeli oğlum hala ve teyze de gamzeli. Ben diyorum teyzeden, hala diyor gamze erkek tarafındanAy ben koşa koşa aynaya bakmaya gidiyorumeşimle ben dışında birine benzerse bozulurum herhalde
Hahahahahha üf ya inşallah bize benzerler şimdikilerBir de böyle harfleri bastıra bastıra ayyyyynnnnı ben dediklerinde içim gidiyor. Gamzeli oğlum hala ve teyze de gamzeli. Ben diyorum teyzeden, hala diyor gamze erkek tarafından
İnşallahHahahahahha üf ya inşallah bize benzerler şimdikiler
Allahım sağlıklı olsun öncelikle ama gönlüm kızdan yana da aşırı derecede erkek hissediyorum bakalım ne olacakSivilce kız bebekte oluyor diyorlar ama bilemiyorum ki, hamileliğim oğlumunki ile aynıGönlümüze göre olsun inşallah, hayırlısı ile
Hahahahah benim halaya benzerse diye ödüm kopuyor kaynana habire kızıma benziyor diyip durur ben de en son heyheylerim gelirBenim çocuk haladan, dayıdan, anneden, babadan, teyzeden, dayı kızından bile, herkesten bir parça almış. Ortaya karışık. Halaları girmeyeydi araya iyiydi
Bakalım inşallah güzel haberler paylaşacağız buradan, ben de merakla bekliyorumAllahım sağlıklı olsun öncelikle ama gönlüm kızdan yana da aşırı derecede erkek hissediyorum bakalım ne olacak
Kız halaya oğlan dayıya derler. Bende 4 görümce var. Oğlum en bi sevmediğime benziyorHahahahah benim halaya benzerse diye ödüm kopuyor kaynana habire kızıma benziyor diyip durur ben de en son heyheylerim gelirben de kardeşim de annemin aynısıyız belki benim de genim ağır basar umut işte
Maşallah 4 görümce evlerden uzakKız halaya oğlan dayıya derler. Bende 4 görümce var. Oğlum en bi sevmediğime benziyorkızım olursa dayısına benzese bari
Duphalac veriyor doktor genelde . Progestan kullanıyorum sanırım o kabızlık yapiyormusKabızlık bende de var maalesef ama hayır kullanmadım o ilacı ben. Kabızlık için tavsiyeniz var mı kızlar?
Bu ben yaaa. Kızım olsun çooookkk istiyorum. Hep kızım olacağını hayal ediyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek bebek görüyorum rüyalarımda iyice erkek hisseder oldum ahahshsAllahım sağlıklı olsun öncelikle ama gönlüm kızdan yana da aşırı derecede erkek hissediyorum bakalım ne olacak
Ayyy daha çok var hadi bakalımmmBu ben yaaa. Kızım olsun çooookkk istiyorum. Hep kızım olacağını hayal ediyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek bebek görüyorum rüyalarımda iyice erkek hisseder oldum ahahshs
Ben de galiba kendimi alıştırmaya çalışıyorum o yüzden erkek hissine çok odaklandımAyyy daha çok var hadi bakalımmmHislerim genelde kuvvetli diye belirtiler kız olmasına kız istememe rağmen acaba erkek diye mi bu kadar içimde erkek hissi var diyorum Unutmayalım ki analar da yanılır bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?