- 15 Nisan 2024
- 178
- 122
- 23
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.381
İNŞALLAH hep diyorum içimden bana benzesin eşimin tarafa benzemesin diye hahahahahAyyy kendimize benzeyen kızlarımız olsun ya, tabi önemli olan sağlıklı olması
Gözünüz aydın olsun. Eşler hissediyor gerçekten. Bakalım eşiniz de doğru mu hissetmiş. Zamanla göreceğizEvet bende iki yıllık evliyim ilk bir yıl düşünmüyorduk bir yıldan sonra serbest bıraktık 3 4 ay kadar baktık olmuyor tedaviye başladım çok şükür tedavinin 7. Ayinda hamile kaldımeşimde kız hissediyorum diyo hala bakalım artık
Evet ya benim şanssızlığım doktordu tek tüplüsün dedi peki açamaz mıyız o tüpü dedim gerek yok tek tüp bebek gebelik olur dedi ama dedi senin dedi tüp bebek yaptırman lazım dedi hormonların düzensiz dedi LH fsh falan başka yöntem yok mu dedim direkt tüp bebek aşılamaya önermem aşılamada da normal ilişki gibi sağlıklı spermleri alıp yumurtalıklara yerleştiriyoruz falan dedi ben de tamam aşılama istiyorum dedim devlette olduğu için çok büyük miktarlarda da fiyat çıkmadı açıkçası 4000 lira falandı ocak şubat gibi ben de eşimle beraber karar alıp 3 ay kendiniz deneyelim dedik takviye kullandım 1 ay 2. ay umudum kesildi umudum kesildi derken olursa olur olmazsa olmaz düşüncesine girdimtakviye aldım ama kullanmak istemedim sonra da saldım işte salıncada Rabbim nasip etti ama ben duaya inanıyorum duanın gücüneBende aynı şekilde asilama yapacaktım 3 kere farklı sebeblerden iptal oldu en son işte bayram tatiline denk geldi asilama tarihi benim doktorumda sıkıntı yoktu gelirdi yada asistanı yapardı ama eşim sperm örneği verecekti labaratovar calismiyordu diye iptal oldu doktor bu adette gel kendini hazır hissedersen diğer tüpünü açmak için ameliyat yapalım dedi farklı bir doçente gidiyordum o zaman tamam dedim bende senin gibi ovulasyon takibi yaptım bi hafta arayla farklı günlerde pik gördüm değerlendirdim iki gündüde hatta benim ikiz oldu gebeliğim iki kere yumurtlama gördüm betam çok hızlı yükseliyordu doktor kesin ikiz dedi keseyi görmedik bir hafta sonra iki kese gördük bir hafta sonunda digeri kayboldu teke düştü malesef yani Rabbim nasip edince tek tüple de mucize yaratıyor hemde kapalı olan tüpün olduğu yumurtalıktan yumurta atılmasına rağmen kimse umudunu kaybetmesin diyorum bu yüzden hep
Hahahahahah sen bensiiiiiiiin ben de öyle diyorum hep cinsiyet ne olursa olsun bana benzesin diye dua ediyorum hepİNŞALLAH hep diyorum içimden bana benzesin eşimin tarafa benzemesin diye hahahahah
Hahahaha inşallah eşimle bana benzer ikimizin ailesinde de tek mavi gözlü bizizİNŞALLAH hep diyorum içimden bana benzesin eşimin tarafa benzemesin diye hahahahah
Hahahahahah sen bensiiiiiiiin ben de öyle diyorum hep cinsiyet ne olursa olsun bana benzesin diye dua ediyorum hepİNŞALLAH hep diyorum içimden bana benzesin eşimin tarafa benzemesin diye hahahahah
Ağzınızdan bal damlıyorYukarıdaki mesajları okudum da, çoğunluk kız bebiş gibi hissettim :)ogretmenhanim soguknevalee HilalKiraz dördümüzün de kız bence :)
Mavi gözlü olacak sizin bebiş bide sarı saç oldu mu tamamdır :)Hahahaha inşallah eşimle bana benzer ikimizin ailesinde de tek mavi gözlü biziz
Ben de kestirmek istiyorum biliyor musunuzKızlar ben hamile olduğumu testte gördüğüm an içime cinsiyeti doğuyor :)) İlkinde beta baktırmaya giderken oğlan bu demiştim. Çok midem bulanıyordu ama yüzüm saçlarım çok güzelleşmişti.Ve erkekti yavrum. Şimdi ilk andan beri kız gibi hissediyorum. Yüzüm sivilce doldu saçlarım oluk oluk dökülüyor dün gittim kısacık kestirdim dayanamadım artık, belime kadar olan saçları kısacık yaptım ama artık anne olacağım olgun bir hava kattı bana :))
Büyük ihtimalle öyle olacak eşim de ben de sarışınMavi gözlü olacak sizin bebiş bide sarı saç oldu mu tamamdır :)
kestirin gitsin :)) hava çok sıcak zaten. Ben omuz hizasında küt kestirdim çokta rahatladım meğer uzun saç ne zormuşBen de kestirmek istiyorum biliyor musunuzbir de boyayamıyoruz ya, yıpranıp dökülme de başlayınca. Kes kurtul diyorum kendime
Ama o karadenizli inşallah burnu bana benzer shdhdjflBüyük ihtimalle öyle olacak eşim de ben de sarışın
İnşallah öyle olmaz, çok nadir ben de duydum onu. Hatta doğumdan sonra kızı olunca bir aile bebekler karıştı diye hastaneyi şikayet etmiştibu arada bana korku yüklendi bazen aylar sonra bebeğin cinsiyeti farklı çıkabiliyormuş cinsiyet belli olunca alışveriş yapacaktım ama korkuyorum
Vallahi kestireceğimkestirin gitsin :)) hava çok sıcak zaten. Ben omuz hizasında küt kestirdim çokta rahatladım meğer uzun saç ne zormuş
Ay sırf bu yüzden fetal mi yaptirsam diyorumİnşallah öyle olmaz, çok nadir ben de duydum onu. Hatta doğumdan sonra kızı olunca bir aile bebekler karıştı diye hastaneyi şikayet etmişti
ya yerim hahahaha bebişler bize benzesin o zaman nettt, benim de yüzüm güzeldir mütevazi olamıcam annem de güzel :))Hahahahahah sen bensiiiiiiiin ben de öyle diyorum hep cinsiyet ne olursa olsun bana benzesin diye dua ediyorum hepben kendim de koreliler gibiyim tam hayalimdeki bebiş olur valla benzerse bu profil fotomdaki Kız doğmamış bebeğim resmen öyle diyim
Eşlerimiz de güzel adamlar ama biz daha güzelizya yerim hahahaha bebişler bize benzesin o zaman nettt, benim de yüzüm güzeldir mütevazi olamıcam annem de güzel :))
Bunun için ben de düşünmüştüm fetaliAy sırf bu yüzden fetal mi yaptirsam diyorumbiraz hayal kırıklığı olur ya. O kadar ay kendini hazırla
Evet işte çok oldu çevremde kız dendi erkek çıktı falanBunun için ben de düşünmüştüm fetaliErkek için kıyafet sadece hastane çıkışı falan alırım. Hatıra kalsın diye. Yoksa kıyafetten geçilmiyor ev. Arkadaşlarımın bebeklerini bile büyütüp geri geldiler. Kız olursa tutamam kendimi bir iflaslık alışveriş yaparım Bu yüzden cinsiyeti kesin öğrenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?