Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Gözünüz aydın olsun. Eşler hissediyor gerçekten. Bakalım eşiniz de doğru mu hissetmiş. Zamanla göreceğiz

Evet ya benim şanssızlığım doktordu tek tüplüsün dedi peki açamaz mıyız o tüpü dedim gerek yok tek tüp bebek gebelik olur dedi ama dedi senin dedi tüp bebek yaptırman lazım dedi hormonların düzensiz dedi LH fsh falan başka yöntem yok mu dedim direkt tüp bebek aşılamaya önermem aşılamada da normal ilişki gibi sağlıklı spermleri alıp yumurtalıklara yerleştiriyoruz falan dedi ben de tamam aşılama istiyorum dedim devlette olduğu için çok büyük miktarlarda da fiyat çıkmadı açıkçası 4000 lira falandı ocak şubat gibi ben de eşimle beraber karar alıp 3 ay kendiniz deneyelim dedik takviye kullandım 1 ay 2. ay umudum kesildi umudum kesildi derken olursa olur olmazsa olmaz düşüncesine girdimtakviye aldım ama kullanmak istemedim sonra da saldım işte salıncada Rabbim nasip etti ama ben duaya inanıyorum duanın gücüne
Rabbim kabul etti bence de ondan oldu

İNŞALLAH hep diyorum içimden bana benzesin eşimin tarafa benzemesin diye hahahahah
Hahahahahah sen bensiiiiiiiin ben de öyle diyorum hep cinsiyet ne olursa olsun bana benzesin diye dua ediyorum hep ben kendim de koreliler gibiyim tam hayalimdeki bebiş olur valla benzerse bu profil fotomdaki Kız doğmamış bebeğim resmen öyle diyim

Ben de kestirmek istiyorum biliyor musunuz bir de boyayamıyoruz ya, yıpranıp dökülme de başlayınca. Kes kurtul diyorum kendime

bu arada bana korku yüklendi bazen aylar sonra bebeğin cinsiyeti farklı çıkabiliyormuş cinsiyet belli olunca alışveriş yapacaktım ama korkuyorum
İnşallah öyle olmaz, çok nadir ben de duydum onu. Hatta doğumdan sonra kızı olunca bir aile bebekler karıştı diye hastaneyi şikayet etmişti

ya yerim hahahaha bebişler bize benzesin o zaman nettt, benim de yüzüm güzeldir mütevazi olamıcam annem de güzel :))

Ay sırf bu yüzden fetal mi yaptirsam diyorum biraz hayal kırıklığı olur ya. O kadar ay kendini hazırla
Bunun için ben de düşünmüştüm fetali Erkek için kıyafet sadece hastane çıkışı falan alırım. Hatıra kalsın diye. Yoksa kıyafetten geçilmiyor ev. Arkadaşlarımın bebeklerini bile büyütüp geri geldiler. Kız olursa tutamam kendimi bir iflaslık alışveriş yaparım Bu yüzden cinsiyeti kesin öğrenmek lazım

Evet işte çok oldu çevremde kız dendi erkek çıktı falan kız kıyafetleri de pek ciciş yaa. Çok özeniyorum süslü püslü giydirmeye. Ben severim süsü püsü o yüzden erkek kıyafetlerine bakasım gelmiyor inşallah gönlümüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…