- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.421
Biz daha 7+6’yızBen de galiba kendimi alıştırmaya çalışıyorum o yüzden erkek hissine çok odaklandımYa hep kız bebek hayali olduğu için tabiki yoksa sağlıklı hayırlı evlatlar olsun cinsiyeti önemli değil 10 haftalık olduk biz heyecanla bekliyorummmm
Kac yildir soylenen bir sey maalesef yapmazlar,o parayi bize oyle kolay vermezlerKızlar komşum bugün bir şey söyledi ama bilginiz var mı sizin? Ücretli doğum izni 1 yıl mı olacakücretsiz de 1 buçuk eklenecekmiş. Doğru mu bilen var mı?
Maşallah size deBiz daha 7+6’yızFetal dna yaptırmayı düşünüyorsanız 11. Haftadan itibaren yaptırabilirsiniz hem bir hafta sonrasında bir risk hastalık varsa erkenden görebiliyorsunuz ki umarım kimse yaşamaz böyle bir şey hem de cinsiyeti erkenden öğrenebiliyorsunuz
Bende ona çok inanıyorum Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin İnsallhEvet ya benim şanssızlığım doktordu tek tüplüsün dedi peki açamaz mıyız o tüpü dedim gerek yok tek tüp bebek gebelik olur dedi ama dedi senin dedi tüp bebek yaptırman lazım dedi hormonların düzensiz dedi LH fsh falan başka yöntem yok mu dedim direkt tüp bebek aşılamaya önermem aşılamada da normal ilişki gibi sağlıklı spermleri alıp yumurtalıklara yerleştiriyoruz falan dedi ben de tamam aşılama istiyorum dedim devlette olduğu için çok büyük miktarlarda da fiyat çıkmadı açıkçası 4000 lira falandı ocak şubat gibi ben de eşimle beraber karar alıp 3 ay kendiniz deneyelim dedik takviye kullandım 1 ay 2. ay umudum kesildi umudum kesildi derken olursa olur olmazsa olmaz düşüncesine girdimtakviye aldım ama kullanmak istemedim sonra da saldım işte salıncada Rabbim nasip etti ama ben duaya inanıyorum duanın gücüne
Rabbim kabul etti bence de ondan oldu
Aynen sağlıkla gelsin miniklerimizGözünüz aydın olsun. Eşler hissediyor gerçekten. Bakalım eşiniz de doğru mu hissetmiş. Zamanla göreceğiz
Çok fazla bel ağrısı keskin sancılar ve kanama oldu lekelenme şeklinde korkuttu beni çok şükür bir şey olmadıNe oldu? İnşallah iyisinizdir. Gitmek lazım aslında işte ben de korkuyorum nedense, kötü bir şey diyecek diye. Ortalıkta bir şey yok aslında. Ben de deprem oldu ya dün korktum biraz, tansiyonum çok düştü. Evde bir bebek daha var korumam gereken. Panik yaptım çok
Kabızlık bende de var maalesef ama hayır kullanmadım o ilacı ben. Kabızlık için tavsiyeniz var mı kızlar?
Bana probiyotik verdi ve sabah aç karnına zeytinyağı iç dediDuphalac veriyor doktor genelde . Progestan kullanıyorum sanırım o kabızlık yapiyormus
çok teşekkür ederim :)) ben de kullanmayacağım sanırım. bebişim sağlıklı olsun yeterkiiiiiBana probiyotik verdi ve sabah aç karnına zeytinyağı iç dedibol su tabiki bir de gün içerisinde.
İlk 3 ay kabızlık oluyormuş ya, ben hiç bişey kullanmıyorum su da içiyorum ama
Ben her gün kefir içiyorum canım faydası olduğunu düşünüyorum bir de bulabilirsen incirKabızlık bende de var maalesef ama hayır kullanmadım o ilacı ben. Kabızlık için tavsiyeniz var mı kızlar?
Kuşum ben kefirde içiyorum ama bişey değişmedi yaBen her gün kefir içiyorum canım faydası olduğunu düşünüyorum bir de bulabilirsen incir
Teşekkürler canım :) Nisan grubunda da gördüm seni ben de iki grupta da varım 6+1 bugün bebişim. Senin kaç haftalık?Ben her gün kefir içiyorum canım faydası olduğunu düşünüyorum bir de bulabilirsen incir
Yaa o zaman incir üzerinde bir bardak su kesin çözer gibime geliyor :) lifli beslenmeye çalış canım iyi gelir inşallahKuşum ben kefirde içiyorum ama bişey değişmedi ya
Rica ederim canım şifa olsun :) Evett 6+5im ben de bugün yakınmışızTeşekkürler canım :) Nisan grubunda da gördüm seni ben de iki grupta da varım 6+1 bugün bebişim. Senin kaç haftalık?
Bana da duphalac şurup verdi doktor gece yatmadan ya da sabah aç karnına içersen iyi geliyo 8-12 saate etkisi var 2 gün üstüste cıkamazsan iç demişti doktorKabızlık bende de var maalesef ama hayır kullanmadım o ilacı ben. Kabızlık için tavsiyeniz var mı kızlar?
çok teşekkürler kuzum eğer zorlanırsam alacağımBana da duphalac şurup verdi doktor gece yatmadan ya da sabah aç karnına içersen iyi geliyo 8-12 saate etkisi var 2 gün üstüste cıkamazsan iç demişti doktor
ya yerimYaa o zaman incir üzerinde bir bardak su kesin çözer gibime geliyor :) lifli beslenmeye çalış canım iyi gelir inşallah
Rica ederim canım şifa olsun :) Evett 6+5im ben de bugün yakınmışız
Aynen tam ortada kaldık marttakiler için de biz önde olmuş olcazya yerimbu grupta çoğunluk 8-10 haftalık
Merhabalar,Biz daha 7+6’yızFetal dna yaptırmayı düşünüyorsanız 11. Haftadan itibaren yaptırabilirsiniz hem bir hafta sonrasında bir risk hastalık varsa erkenden görebiliyorsunuz ki umarım kimse yaşamaz böyle bir şey hem de cinsiyeti erkenden öğrenebiliyorsunuz
Ben de aynı şekilde oha, bu grup net daha samimi ama Nisan ay olarak daha güzel hahahahh:)) Doktorum bana 25 mart gibi yaparız ameliyatı dedi sezeryan olacağım içinAynen tam ortada kaldık marttakiler için de biz önde olmuş olcazBuranın enerjisini daha çok sevdim ama Nisan ayını da daha çok severim bakalım ne zaman gelecek bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?