Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Canım hiç canını sıkma. Günlerimiz de aynıymış seninle. Benim de mide bulantılarım aşırı hafifledi. Daha rahat geçiyor. Ama hala eskisi gibi yiyemiyorum tabi. Bugün muayeneden önce çarpıntım başladı çok şükür her şey yolunda. Gönlünü ferah tut.

Yanlış anlamışım ben ikizleri 10 haftada öğrendik diyince sen iki bebek olmasını öyle öğrenmişsin Aynen canım giderim o haftalarda muhakkak

3. Gebelik olduğu halde oluyorum. Yasım 37 ama asla bu konuda tecrübeliyim rahatım yapamıyorum. Zaten her bir gebelik bambaska bir dünya

Evet bayılacak gibi oluyorum. Kalbim hızlı hızlı atıyor ellerim terliyor inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Benim normal sat 4 Haziran

bu arada bana korku yüklendi bazen aylar sonra bebeğin cinsiyeti farklı çıkabiliyormuş cinsiyet belli olunca alışveriş yapacaktım ama korkuyorum
benım arkadasım 8. ayına kadar oglu olacak sanıyordu hastane kapı süsü bile hazırdı son ay öğrendikki kızı olacakmış nurtopu gibi kız doğurdu

Bütün tıkanıklığı bende de var
Sürekli alerjim azmış gibi

Çok korktum benim günde 3 e çıkardı zoferi Allah’a emanet ediyorum bebeğimi gerçekten onsuz dayanamıyorum
Ama içim öyle huzursuz oldu ki Allahım yardım etsin

Bir hafta annemde kaldım
Geçen hafta 4 gün hastanede kaldım çıkınca yine kendimi idame ettiremedim bu hafta teyzemi
Çağırdım bir hafta o bakacak bana,
Hayat kalitesi diye birşey kalmadı, çalışmayı bile öyle zor yapıyorum ki 15 gün gitmedim işe dün gittim ama dolu dolu 1 saat çalışamadım
Geçtim mescitte uyudum
Allahım tez vakitte bizi feraha çıkarsın

Ben 39 yaşındayım

Bende 11 + 3 gibi yaptıracağım
Test tekrarı hem küllü hem stres yaratır hiç gerek yok kir kaç gün geç olsun güç olmasın

İnanın ben de aynı öyleyim. Hiçbir şey hissetmeyince bir şey mi oldu diye korkuyorum, bir şey hissedince neden oldu şimdi diye korkuyorum Annelik işte İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…