Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ben bu yaşayacaklarımı bildiğin için ücretsiz izin de bir tane daha doğurayım dedim evdeyken.işe gittiğimi düşünemiyorum hem iş hem ev çocuklar Allah senin de yardımcın olsun .Önceki hamilelikte iş yerinde cebimde çöp poşetiyle geziyordum.Her an gelebilir diye.Benim de haftasonu 2 gün eşim bakıyor eve çocuğa,haftaiçi 2 gün annem teyzem ya da kardeşim geliyor ama 3 gün mecbur ben idare ediyorum olduğu kadar.Kusmalarım 2 de sabitlendi gibi bulantı 7/24 devam.Az kaldı ama biteceğine inandığım haftalara

Laboratuvarların ne farkı var acaba ? Hepsi aynı testi yapmıyor mu? Değişiyor mu hepsinde yapılan işlem? O konu çok kafama karıştırdı
Fark varmış evet
Bazı laboratuvarlarda daha fazla hastalık türü inceleniyormuş
Dr um mutlaka detay sorun dedi
Bir de güvenirlik olayı var tabi bazı yerler kendini kanıtlamış

Kızlar günaydın benim belirtilerim halsizlik uyku harici gitti gibi hissediyorum çok korkuyorum ya
Her gün aynı olmaz ki.. bazen göğüs dolgunlugum dışında o kadar belirttim olmuyordu ki sanki hamile değilmişim gibi elimi hemen göğsüme götürüyordum dolgun olduğunu görümce tamam her şey yolunda diyordum. Bazen de aşırı derecede hamilelik belirtilerim oluyordu. Günden güne bile fark ediyor. Sen stres yapma her şey yolundadır merak etme

Çok korktum benim günde 3 e çıkardı zoferi Allah’a emanet ediyorum bebeğimi gerçekten onsuz dayanamıyorum
Ama içim öyle huzursuz oldu ki Allahım yardım etsin
Rabbim korur merak etme senin elinden gelen birsey yok sonuçta öyle düşün bu keyfi yapılan birsey değil içini ferah tut.

Canım eğer cihazları iyi bi hastaneyse ve vajinal baktırırsan sorun olmaz bence, benim 5+6 idi vajinal duyuldu kalp atışı daha yeni oluşmuştu tam denk geldi

Fark varmış evet
Bazı laboratuvarlarda daha fazla hastalık türü inceleniyormuş
Dr um mutlaka detay sorun dedi
Bir de güvenirlik olayı var tabi bazı yerler kendini kanıtlamış
Hmm doktorlarda farklı düşünüyorlar sanırım. Maliyetli bir test olduğu için eğer yaptırmaya karar verirsen bütçene neresi uyarsa orada yaptır dedi bana doktorum. Yaptırma şartı da koşmadı. Bilemedim hiç, düşüneme aşamasındayım fetali hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…