Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Hanımlar kızlarda ve oğlanlar da aynı aşeren varmı. Sadece kızlar da mı ekşi aşermesi oluyor. Tevrübeli olanlar vardır benim 3 kızım var ve ben hepsinde aşırı ekşi acı yerdim .

kuru kayısıdan hiçbir şey olmaz inşallah şifa olsun kabızlık geçsinnn

Kızlar elenetal 2 kullanıyorum ama midemi bulandırıyor. İçinde bunun gibi folik asiti vitaminleri olan kullandığınız neler var ?

19 canım perinatoloji görecek
Ay sormuştum ama unutuyorum ya kafa kalmadı. O zaman sen cinsiyet bile görebilirsin
Biz ikizleri 10. Hafta da öğrendiğimiz için. Eşim bugün diyor ki. Tek mı kesin di mi dedim tek. Olsaydı görünürdü muhakkak

Ah keşke öğrensekte devletteki doktorların söyleyeceğini düşünmüyorum bende özele gitmek için erken mı acaba diye düşünüyorum. Sen ne kadar erken öğrenmişsin canım ya

Ah keşke öğrensekte devletteki doktorların söyleyeceğini düşünmüyorum bende özele gitmek için erken mı acaba diye düşünüyorum. Sen ne kadar erken öğrenmişsin canım ya
Ben erken öğrenememiştim. 16. Haftamda biri kesin kız diğeri de büyük ihtimal kız ama erkek olabilir dedi. 20. Haftamda biri erkekmis öyle öğrenmiştik. Perinotolojiye hic gitmedim. Gebeliğimin çoğunluğu doğuda geçti. Özelde ki doktorumda gerekirse yönlendiririm demişti. Memlekete gelince bir ay sonra doğum yaptım zaten. Erken geldi benimkiler
Cinsiyet için gideceksen özele 14 15 gibi git. Kesin sonuç alırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…