Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kaç haftalikken ogrendin

Bende sırf evimde kimseyi istemediğimden ücretsiz izne ayrıldım evet bazen bunaldığım oluyor ama bebeğine kendin bakmak çok güzel bence. Tek çocuğum olacak ben bakıcam dedim şimdi 2. Ye hamileyim orası ayrı Özellikle konuşmasında çok etkili olduğumu düşünüyorum. Anneler tabiki bakar ama onlarda yaşlı yorulurlar ek gıdası ayrı uyutması ayrı. Parka çıkarması ayrı. Hiç pişman değilim imkanınız varsa bir süre ücretsiz izin iyi olur.

Kızlar hadii cinsiyet tahminini dolduralım
Var mı hissettiğiniz? Zaten yakında netleşir
Benide ekler misin canım
Yaş 28
Sat yok adet olmak için ilaç kullanıyordum öyle kaldım doktor 1 Haziran baz alalım dedi
3 kayıp 1.sağlıklı gebelik (inş)
Kese kalp atış 6+0
Tahmini doğum 7/8 Mart
Cinsiyet tahminim 100% erkek rüyamda görüyorum sürekli

Hastalara acil sifalar inşallah, her sey yoluna girsin bir an önce.
Ben de öğretmendim türkiyedeyken, ilk cocugum da yine bu dönemde dogdugu ıcın Ücretsiz bitince calısmaya basladım bana da iyi gelecegını dusunerek, sabahcıydım bir de kolay olur diye dusunmustum. Ama ben zorlandım, eşim cok yoğun calısıyordu. babane geldi anane geldi derken böyle olmayacak deyıp ikinci sömestrda ücretsize ayrıldım bize iyi geldi. Gerçekten su akıyor yolunu buluyor, tecrübe edip ona göre yol alınıyor.
İlkinde rüyamda erkek ikincisinde kız bebek görmüştüm ve öyle oldu cok sukur. Ücte hiç bişe hissedemıyorum eşim erkek diyor. Üc hamileliğim de aynı. Cuma günü randevum var hem cok merak edıyorum hem de bir panik hali. Olumsuz bişe duyarım kaygısı, allah korusun tabi ama işte kaygı da otomatik yükleniyor

Kızlar gittim çok şükür hiçbir şey yok dedi doktor Ayyy o kadar mutluyum ki kalp benliimi gördüm diye Cinsiyrt tahmini alırım 9+1

Eklentiler

• IMG_6861.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 39
6+2 civarı kontrole giden var mı aranızda kese boyutu ne olmalı o zamanlarda benim 21 mm cikmisti normal mi diger randevuya da daha 3 hafta var bişey bilmeden beklemek de evham yaptırıyor ya zaman geçmiyor

inşallah hepimizin sağlıkla kucağına alması nasip olsun Benim iştah hep ekşi tuzlu şeylere açıkk tatlıyı çok sevmeme rağmen canım istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…